Şimdi Ara

2014 YGS LYS tayfasına soruyorum Sınav sonuçları açıklanırken ne hissettiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sayfa açılırken bütün duyguları hissetmek mümkün açıldıktan sonra sonuç iyiyse halay çekersin, değilse cinnet geçirirsin hele emek verdiysen ancak güçlü bir bünye 1 aya atlatabilir sonra normal yaşantıya dönülüyor
  • Lys açıklanirken cep telefonundan sayfayi yenileyip duruyordum bir yandan sürekli forumu takip ediyordum forum yikiliyordu ama, birisi sonuçlar açıklanmadan birkaç saat önce duyuru sayfasını bulup forumu haberdar etmişti saat başlarında 23.00 00.00 01.00da falan forum ana bama günü arada bir trolleyen var açıklandı falan diye sonra bir baktım son yorumlar art arda açıklandı falan diyor sonra hemen sayfayi yeniledim aha açıklanmıs, işte o an var ya bir ürperti geldi ki anlatamam kimlil no şifre girip açıncaya kadar kalbim güm güm. Ama bunların hepsi tatlı telaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sonuç bekleme heycanı efsane ben o yüzden 3 senedir giriyorum sınava bu sene 4.kez sırf o heycan için giricem bağımlılık yaptı
  • Naples N kullanıcısına yanıt
    aynen böyle oldu

• Hiçbi şey tercih sonuçlarına saklayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.