Şimdi Ara

2014 YGS LYS tayfasına soruyorum Sınav sonuçları açıklanırken ne hissettiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru açık ve net :D tam sınav sonuçları açıklandığı gün bilgisayardayken ne hissettiniz ne tür heyecanlar yaşadınız ?

• 18 yıllık hayatında yaşayacağın en zor anlardan biri o an.Benim öyle oldu şahsen.Benim tavsiyem bir an önce tıklayın öğrenin beklemek kalp ritmini arttırır.Allah yardımcınız olsun.
  • Böyle pust qibin iqne gibi bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç iyi olur umarım çok iğrenç bi durum olsa gerek :D
  • Soğuk duş etkisinin ne olduğunu açıklandığında anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle hoslandigin kiz yanindan gecer gibi nefesin kesiliyo, siritiyosun hemen ogrenip rahatlamak istiyosun.

• kalp atışı hızlandı heyecandan caps lock açıkmış ilk 3 denemede giremedim sonradan farkettim girebildim ama 3 sefer giremedimya sınavım okunmadımı diye soğuk duş aldım bi baktım caps lock açık oh çektim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla tatlı bi heyecan oluyo ama sayfa açıldıktan sonra aşağı tarafa inmek en heyecanlısı.
  • Ygs de direk siralama baktim bekledigimden cok kotuydu sonra dogru yanlislara baktim ve sene boyu 35+yaptigim turkce sadece 20 netti.Tamam dedim mezunum ve dedigimi yaptim

• böyle oldu
  • o osym nin adresi açılma sürecinde olan oluyor zaten. Açıklandı diyorlar bakıyoruz link yok. link geliyor tıklıyoruz girmiyor. herşeyi giriyoruz tıklıyoruz yine beklemede. işte o anda oluyor bütün heyecan...
  • cok zor biran. 10 yıl yaslanıyosun :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben olsam gitmiştim o an :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

o osym nin adresi açılma sürecinde olan oluyor zaten. Açıklandı diyorlar bakıyoruz link yok. link geliyor tıklıyoruz girmiyor. herşeyi giriyoruz tıklıyoruz yine beklemede. işte o anda oluyor bütün heyecan...

sonuçu gördüğün an ya çok mutlu ıluyosun ya da hayattan soğuyosun :D
  • Ansızın ailen ya da arkadasin arar açıklandı diye. Hemen telefondan girmeye calisirsin. 20 dklik bir bekleyisten sonra site açılır. Acilana kadar sinav anindakinin 3 kati heyecan yaparsın. Sonucu görünce de kisa bir sevinç-üzüntü ve ardından gelen boşluk hissi.

• İlk cümlem b*ku yedim oldu

• Şimdiden heyecanlandım yav

• F5 yapıp beklemekten ciğerin soluyo sonra orda 2014 ygs sonuçları yazısı cıkıyo ya orda bi hatim indiriyosun, tıklıyosun açıldığında doğru yanlısa değil direk sıralamana bakıyosun ondan sonra doğru yanlışa

• Ap

• Tum kanin cekiliyor sanki. Beyin error veriyor ve beyin disi her uvzun bir anlik sistem disi kaliyor. Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim dirim dirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.