Şimdi Ara

2014 Ygs mağdurları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Benim arkadaşım gözetmenle birlikte tuvalete gitmiş sınavda her yerde ayrı kural mı uygulanıyor ?!

Nasıl yav nasıl olur bu haksızlık resmen :/ bana izin vermediler. Ya bana gelenler çok gaddar yada bilemiyorum.

hatta adamlar sınava başlamadan çok aşırı sıkışan olursa beraber gidebiliriz demiş çok şaşırdım ben de.
    Benim girdiğim yerde de direk kesinlikle çıkış yasaktır dediler. ilginç, üzüldüm :/

Sınava başlamadan öncesini anlarımda sonrasını anlamam yahu. Bana sert insanlar denk geldi demek ki aslında gözetmenin yapacağı bir şey yoktu gitti birine sordu kim bilmiyorum.

• bizim burda bir şehir efsanesi gibi bir şey var benzer durum yaşamış birisi, yanına aldığı şişeyi yere döküp onun içine yapmış falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tichion

bizim burda bir şehir efsanesi gibi bir şey var benzer durum yaşamış birisi, yanına aldığı şişeyi yere döküp onun içine yapmış falan.

hikaye hocam onlar hep ben altına koyanını duydum mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tichion

bizim burda bir şehir efsanesi gibi bir şey var benzer durum yaşamış birisi, yanına aldığı şişeyi yere döküp onun içine yapmış falan.

hikaye hocam onlar hep ben altına koyanını duydum mesela

Becebilseydim yapıcaktım bende onu ama beceremedim ilk okul sıra küçük kot pantalon sıkıyor yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.