Şimdi Ara

2014 Ygs mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir 2014 ygs mağduruyum. Sınava ilk defa giricektim. Meslek lisesi mezunuydum bir önceki sene sınava hiçte çalışmamıştım girmedim mezun olarak hazırlandım tonlarca kez dershanede denemelere girdim. Ders çalıştım yeri gelince çalışmadım kendime vakit ayırdım. Hedefim çok yüksek değildi 320 alırsam çok iyiydi benim için çünkü benim için meslek lisesi mezunu biri için çok zor bir sınavdı. Gel gelelim sınav günü geldi çattı ben ilk defa giren birine göre çok sakindim hiç stres yapmadım. Gözümde çok büyüttüğüm bir sınav değildi. Sınava girmeden önce yarım litrelik suyun yarisini içtim yarısını da içeri soktum. Girer girmez lavoboya gidip ihtiyaç giderdim. Türkçeden başladım iyi gidiyorum dil bilgisi kısmını geçtim sona kalsın diye. 25-30larda tuvaletim geldi altıma sıkışmıştım bir anda öyle bir panik oldum ki ya bu daha şiddetli bir hal alırsa oyle elim titriye titriye yaklaşık 5 dk kaybettim. Türkçeyi bitirmeye çalışıyorum 35 soruya zar zor geldim cidden korktuğum başıma geldi okuduğum şeyi anlamıyor kendimi zorluyorum olmuyordu. Matematiğe geçiyim belki kolaydır bu bana moral olur diye geçtim matematiğe ilk sayfa beni 2. şoka soktu. Matematikten hemen yapılabilecek soruları yaptım. Diğer sorulara bakamadım bile işlemi yapamıyorum kafam dağılıyor eğer denemelerde çok sıkışan biri varsa beni anlıyacağını umuyorum. Görevliye yalvardım beraber gidelim tuvalete çok kötüyüm hiç birşey yapamıyorum dedim adam birilerine sormaya gitti bu biraz ümitlendirdi belki izin verirler diye ama yok izin vermediler. Dayanamıyordum kitapçığı kapadım 10 dk kalemi ısırdım. En son dedim yapmaya çalış zar zor fenden 9 soru çıkarta bildim. Dine bile bakamadım kaldıki sosyale bakayım... 12 ye 15 dk kala tamam artık yapamıcan bişey dedim görevliye ben pes ettim kitapçığı yapabildiğim kadar yaptım sizde kalsın alın kitapçığı dedim. Ona bile izin vermediler ama onlarında haklı sebepleri vardı tabiki... 12 de çıkıp tuvalete koştuğum bir sınav olarak kalıcak benim için bu sınav. Çok üzülmedim ağlamadım da ancak koydu be o kadar ders çalışmak. Sabah kalkıp dershaneye gitmek. Bir umut barajı geçerim diye içimde bir his var ancak hiç sanmıyorum... Sizlerinde varsa içinizi dökünüz.

Bu arada zeytinburnu anadolu lisesinde sınava giren kardeşlerimi unutmadım emin olun onlara daha çok üzüldüm onların mağdurluklarını ekşide dile getirmiştler.
    https://eksisozluk.com/ygs-2014-nevruz-rezaleti--4300466?day=2014-03-23

• yokmu hiç mağdur
  • Merterden evime kadar yürümek zorunda kaldim dolmus taksi otobüs hiçbir şey yoktu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok dertliyim.12.sınıfım yazın başından beri çalışıyorum ve denemelerde hep 130-140 arası yapardım.Önceki yılların deneme sınavlarını da çözdüm sınavdan önce ve onlar bana moral olmuştu çok iyi netler yapmıştım.Ama bugün girdiğim sınav girdiği en berbat sınavdı hakikaten bu yıl girdiğim hiç bir deneme böyle değildi.Ve en kötüsü de dershane ve okulda hep birinci olurken bugün böyle olması beni çok derinden sarstı.Akrabalar bile benden çok iyi şeyler bekliyordu.Onlara ne diyeceğimi bilemiyorum.Moralim çok bozuk gece gündüz demeden çalıştım ama bugün yapılan sınav kesinlikle düzgün bir sınav olmadığı için emeğimin karşılığını aldığıma inanmıyorum.O kadar ders çaşıtım,denemelere girdim,ders çalışmaktan gözlerim bozuldu ama malesef çalıştığımın karşılığını alamadım.Hakkımızda hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elestiren_Adam -- 17 Mart 2017; 15:19:43 >
  • bir sene daha bölümümü okumaya mahkum edildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanım26

Ben de çok dertliyim kardeş.12.sınıfım yazın başından beri çalışıyorum ve denemelerde hep 130-140 arası yapardım.Önceki yılların deneme sınavlarını da çözdüm sınavdan önce ve onlar bana moral olmuştu çok iyi netler yapmıştım.Ama bugün girdiğim sınav girdiği en berbat sınavdı hakikaten bu yıl girdiğim hiç bir deneme böyle değildi.Ve en kötüsü de dershane ve okulda hep birinci olurken bugün böyle olması beni çok derinden sarstı.Akrabalar bile benden çok iyi şeyler bekliyordu.Onlara ne diyeceğimi bilemiyorum.Moralim çok bozuk gece gündüz demeden çalıştım ama bugün yapılan sınav kesinlikle düzgün bir sınav olmadığı için emeğimin karşılığını aldığıma inanmıyorum.O kadar ders çaşıtım,denemelere girdim,ders çalışmaktan gözlerim bozuldu ama malesef çalıştığımın karşılığını alamadım.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu kardesime harfine katiliyorum 120 135 arasi yapan ben su anda feci haldeyim kardom sayisalmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: onurarıcı

quote:

Ben de çok dertliyim kardeş.12.sınıfım yazın başından beri çalışıyorum ve denemelerde hep 130-140 arası yapardım.Önceki yılların deneme sınavlarını da çözdüm sınavdan önce ve onlar bana moral olmuştu çok iyi netler yapmıştım.Ama bugün girdiğim sınav girdiği en berbat sınavdı hakikaten bu yıl girdiğim hiç bir deneme böyle değildi.Ve en kötüsü de dershane ve okulda hep birinci olurken bugün böyle olması beni çok derinden sarstı.Akrabalar bile benden çok iyi şeyler bekliyordu.Onlara ne diyeceğimi bilemiyorum.Moralim çok bozuk gece gündüz demeden çalıştım ama bugün yapılan sınav kesinlikle düzgün bir sınav olmadığı için emeğimin karşılığını aldığıma inanmıyorum.O kadar ders çaşıtım,denemelere girdim,ders çalışmaktan gözlerim bozuldu ama malesef çalıştığımın karşılığını alamadım.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu kardesime harfine katiliyorum 120 135 arasi yapan ben su anda feci haldeyim kardom sayisalmisin

evet kardeş sayısalım ve tıp istiyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Napcaz kardesim biz bende tip diyodum mictik nasil toparlicaz

• Hocam n'aptın sen içilir mi yarım şişe su? Ben 1 ay öncesinden idrar kontrolu yapıyordum deneme sabahları sınır koyuyordum kendime. Çok kötü bir olay çünkü bu çiş gelmesi. Okurken üzüldüm nasip değilmiş diyeceksin.
  • Niye stres yapıyorsunuz ki bu kadar.Yoktan yere kendi kendini strese sokmuşun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Napcaz kardesim biz bende tip diyodum mictik nasil toparlicaz

Umarım puanlar ve Türkiye ortalaması düşer de ortalama bir sıralamaya gireriz

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Niye stres yapıyorsunuz ki bu kadar.Yoktan yere kendi kendini strese sokmuşun.

Dostum benim hiç stresim yoktu. Ama 2 şeyde çok korkuyordum burnum akar nezle olurum diye bir diğeride bu olaydan korkuyordum bir denemede buna benzer ama az şiddetlisini yaşadım. Ordan biliyorum nezle olup burnumun akması benim için çok korkunç bir durum olurdu kendime iyi baktım son günlerde onu hallettim ama korktuğum başıma gelcek diye sitrese girdim. Sonuç bu sistemi suçluyorum ben cidden insanın okadar yılları 2 saat 40 dakikaya göre değerlendirilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rkar

hocam nasıldı genel olarak ?
    yetişti mi benim de çok kötüydü oysa çok çalışmıştım @donanım26

Zaman zar zor arttırdım ama matematiğe kullanmak zorunda kaldım ki matematiğe kullanmama rağmen matematik iyi geçmedi çok zaman yedi.Öyle olunca Türkçe ve Fendeki boşlarıma dönemedim halbuki Türkçe'ye dönmem gerekirdi
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rkar

kaç net gelir ortalama sıralama kaç olur senin? genel olarak zor muydu acaba türkiyedeki konumumu merak ediyorum 30k gelir mi acaba 100 soru işaretledim @donanım26

Dostum bu sınav biraz evet ya bu şık doğru diyip işaretlediğin sorular bir yumruk atıyor sana o cinsten pek ümitlenme bence lys asıl.
  • bende tamamen katılıyorum.Bu sınava çalıştığıma o kadar pişmanım ki.Yapmam gereken tek şey konunun en basit ama en basit kısmını olabildiğince yüzeysel öğrenip hız kazanmammış.Ben yeterince hızlı olduğumu düşünüyodum gerçi ama değilmişim.O kadar çalıştığım ince ayrıntı şey boşa gitti bunun yerine vaktimi matematiksel işlemlere harcasaymışım çok daha iyi olurmuş.
  • Benim arkadaşım gözetmenle birlikte tuvalete gitmiş sınavda her yerde ayrı kural mı uygulanıyor ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

Benim arkadaşım gözetmenle birlikte tuvalete gitmiş sınavda her yerde ayrı kural mı uygulanıyor ?!

Nasıl yav nasıl olur bu haksızlık resmen :/ bana izin vermediler. Ya bana gelenler çok gaddar yada bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

Benim arkadaşım gözetmenle birlikte tuvalete gitmiş sınavda her yerde ayrı kural mı uygulanıyor ?!

Nasıl yav nasıl olur bu haksızlık resmen :/ bana izin vermediler. Ya bana gelenler çok gaddar yada bilemiyorum.

hatta adamlar sınava başlamadan çok aşırı sıkışan olursa beraber gidebiliriz demiş çok şaşırdım ben de.
    Benim girdiğim yerde de direk kesinlikle çıkış yasaktır dediler. ilginç, üzüldüm :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.