Şimdi Ara

2014 yılı verilerine göre dünyanın en çok sensör satan ismi Sony oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolf silver

Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum..
    Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor...

Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme)

Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor..
    Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...

Z2 kullanmasam neyse diyeceğim de, iyi sallamışsın valla. Gece çekimi normal gözün gördüğünden bile aydınlık ve net çekiyor, gece moduna almadan hatta. Ayrıca telefonu 5.0.2 ye lolipopa güncelledim. Eğer 3200 lük pili ile telefonu 2,5-3 günde bir şarja taktığım düşünülürse hiçte tedaş gibi dolaşmıyorum. Senin var bir ahın açıkla da rahatla.

• quote:

Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum..
    Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor...

Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme)

Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor..
    Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...

Milleti kandırıp durma her Sony konusunda. Sen z2 kullanıyorsan bende z8 kullanıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony telefonda tepe modelleri eleştirilebilir ama sensör işinde alayını tokatlıyor buda gayet normal üst seviye elimize aldığımız nerdeyse tüm telefonlar sony sensör kullanıyor ör: iphone 6 ve plus samsung galaxy s6 ve edge note 4 lg g4 bir htc m9 toshiba sensör kullanıyor ama pek beğenilmedi diğer rakipleri karşısında

• quote:

Gm discovery ile z serisinin hangisini istersen karşılaştır, sonuç sonydir. Z serisinin en kötü kamerası z ultranındır ama o bile iphone 5, Samsung s5 ile rahatça boy ölçüşebilir.

Pcde aynı fotoğraflara yeniden bakın.

Yorumunuzu tarafsız bulmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Mayıs 2015; 17:03:25 >

• quote:

Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum.. Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor... Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme) Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor.. Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...

1-1.5 sene önceydi Sony yüzünden tartışırdık bu arkadaşla iyiye iyi dedirtemezdim hala bugün oldu diyemiyor. Arkadaş sen Sony'den nefret eden insansın her Sony konusunda eleştiri yağdırır durursun iyide olsa kötüde olsa sen ne ara Xperia Z2 aldın da General Mobile manşeli çin malıyla karşılaştırıp gece çekimlerinde kötü yaptın telefonu? Bende de var o dediğin 2 aletten biri tezgahımda biri cebimde akşam olsun ikisiylede fotoğraf çekip atıcam. Önce Xperia Z2'yi kullan sonra yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Otomatik modda yapmasan çekimi? Yazılımı kötü lensi değil az bucuk bişey biliyorsan cok daha iyi çekebilirsin normal modda

BİZDE HEP DİYORUZ YAZILIMI KÖTÜ. AMA BUNU KABUL ETMEYEN BAZI İNSANLAR VAR...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmiyahki

quote:

Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum.. Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor... Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme) Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor.. Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...

aylardır kötüleye kötüleye bitiremedin aleti

DOĞRULARI SÖYLEMEK NE ZAMANDAN BERİ KÖTÜLEMEK OLUYOR ? YOKSA BAZI İNSANLAR GİBİ SIRF PARA VERDİM DİYE ALDIĞIM ŞEYLERİ ÖVEYİM Mİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Sallamanın da bu kadarı. 2011 yılında çıkmış olan Xperia Neo V'nin bile fotoğraf kalitesi Iphone 5'i geçiyordu.
    Ayrıca sen Samsung alıyordun. Ne oldu, vaz mı geçtin?

MAALESEF SIRF YORUM YAPMAK İÇİN YORUM YAPMIŞSIN. BEN BURDA GÖRDÜKLERİMİ YAŞADIKLARIMI ANLATIYORUM .... HAYIR YANİ YALAN SÖYLESEM MALZEME KALİTESİNE DE FAL ATARIM. YADA NE BİLEYİM BAŞKA İYİ OLAN BİR ÖNÜNE LAF ATARIM. BEN GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ KÖTÜ DEDİM Mİ ?? GÜNDÜZLERİ İYİ GECELERİ KÖTÜ HATTA ÇOK BERBAT....

BEN DÜN SAMSUNG ALDIM BUGUN SONY YARIN HTC ERTESİ GÜN LG ALIRIM.. SİZİN GİBİ MARKA FANATİKLİĞİ YAPACAK BİR DURUMUM YOK.. CEBİME UYGUN VE İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERE BAKARIM... İLLA BU TELEFON OLACAK DEMEM..

• _-_bluedragon_-_ kullanıcısına yanıt
    NİYE KARALAMAK İSTEYEYİM ? YOKSA SİZİN GİBİ SIRF PARA VERDİM DİYE ALDIĞIM ÜRÜNÜ ÖVEYİM Mİ ? BUNU GENELDE APPLE VE SONY FANLARI YAPAR... BENDE DE AT GÖZLÜKLERİ OLMADIĞI İÇİN HİÇ YAPMAYA GEREK DUYMUYORUM...
  • siyahsepya kullanıcısına yanıt
    ESKİDEN ŞARJI BANA GÖRE İYİYDİ HATTA ÇOK İYİYİDİ AMA GÜNCELLEMEDEN SONRA ÇOK ÇABUK GİDİYOR.. ÇOK PİŞMAN OLDUM GÜNCELLEDİĞİME.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Z2 kullanmasam neyse diyeceğim de, iyi sallamışsın valla. Gece çekimi normal gözün gördüğünden bile aydınlık ve net çekiyor, gece moduna almadan hatta. Ayrıca telefonu 5.0.2 ye lolipopa güncelledim. Eğer 3200 lük pili ile telefonu 2,5-3 günde bir şarja taktığım düşünülürse hiçte tedaş gibi dolaşmıyorum. Senin var bir ahın açıkla da rahatla.

Z2 KULLANICISI OLABİLİRSİN AMA EĞER ESKİDEN KÖTÜ BİR TELEFON KULLANIP DİREK Z2 YE GEÇTİYSEN SANA GÖRE ÇOK MÜKEMMEL OLABİLİR.. BEN BURDA NORMAL BİR KULLANICI OLARAK GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM... HA YUKARIDA @Hasan07-36 KULLANICISIDA BENİM DEDİKLERİMİ DEMİŞ. AYRICA ÇOĞU KULLANICIDA SONY İN KAMERADA ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ÖZELLİKLE GECE ÇEKİMLERİNDE... GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ BANA YETERLİ GELİYOR.. HA SEN KALKIP TELEFONU SADECE ARAMAK İÇİN KULLANIYORSAN TELEFON SANA 4 GÜNDE YETİYOR. ZATEN TELEFONU 2-3 GÜN ŞARJA TAKMADIĞINI DÜŞÜNÜRSEK SENİN PEK MESAJLA SOSYAL UYGULAMALARLA OYUNLARLA ARAN YOK SADECE ALO DEYİP KULLANIYORSUN TELEFONU. AMA KEŞKE O TELEFONU ALO DEMEK İÇİN KULLANMASAYDIN...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

quote:

Z2 KULLANICISI OLABİLİRSİN AMA EĞER ESKİDEN KÖTÜ BİR TELEFON KULLANIP DİREK Z2 YE GEÇTİYSEN SANA GÖRE ÇOK MÜKEMMEL OLABİLİR.. BEN BURDA NORMAL BİR KULLANICI OLARAK GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM... HA YUKARIDA @Hasan07-36 KULLANICISIDA BENİM DEDİKLERİMİ DEMİŞ. AYRICA ÇOĞU KULLANICIDA SONY İN KAMERADA ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ÖZELLİKLE GECE ÇEKİMLERİNDE... GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ BANA YETERLİ GELİYOR.. HA SEN KALKIP TELEFONU SADECE ARAMAK İÇİN KULLANIYORSAN TELEFON SANA 4 GÜNDE YETİYOR. ZATEN TELEFONU 2-3 GÜN ŞARJA TAKMADIĞINI DÜŞÜNÜRSEK SENİN PEK MESAJLA SOSYAL UYGULAMALARLA OYUNLARLA ARAN YOK SADECE ALO DEYİP KULLANIYORSUN TELEFONU. AMA KEŞKE O TELEFONU ALO DEMEK İÇİN KULLANMASAYDIN...

Güzel kurmuşsun. Evde işte wifi sürekli açık bende, hatta geceleri bile açık sabaha kadar. Ben sosyal bir insanım ama bu sosyallik sürekli elimde telefon sanal bir sosyallik değil, gerçek bir sosyallik. Sosyal olma konusunda nasıl bir mantık varsa :) Clash of clans başta olmak üzere oyunda oynarım. Sky force, modern combat 5, tiny thief, 8 ball pool da boş zamanlarımda oynadığım oyunlardan. Tüm sosyal ağlar senkronize halde. Telefonum orjinal Türkiyeden alınma, root vs işlerle ilgilenmiyorum. He arada alo da diyorum tabi :) Telefonu en son cumartesi öğlen şarjdan çıkarttım ve bu sabah (pazartesi) tekrar şarja taktığımda %25 i halen doluydu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Otomatik modda yapmasan çekimi? Yazılımı kötü lensi değil az bucuk bişey biliyorsan cok daha iyi çekebilirsin normal modda

BİZDE HEP DİYORUZ YAZILIMI KÖTÜ. AMA BUNU KABUL ETMEYEN BAZI İNSANLAR VAR...

Sezarın hakkı sezara bukadar basit.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığın telefon için satın aldım paramla rezil oldum lafını etmek düzgün adam işi değildir. Samsung konularından çıkmıyorsun sony aldım rezil oldum diyorsun.
    Bir markayı seversin veya sevmezsin ama çamur atmayı artık bırakk..

Bak 18 mart 2015 tarihinden ne yazmışsın...

Wolf silver alıntı:

ŞU SONY FANLARININ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞžİ SONY ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜK. KALITEYMİŞ KALİTE OLSA GİDER HTC ALIRDIM SONY DEОİL
    3-4 YILDIR SAMSUNG KULLANIYORUM DAHA BÖYLE SORUNLARLA KARŞILAŞMADIM.. KİTKAT TAN GELEN BİR SORUN DİYORSUNUZ NOTE 4 TE BU SORUN YOK.. BEN AОLAMAM GİDER YENİ ALDIОIM TL Yİ EN FAZLA 200 TL ZARAR EDEREK SATARIM OLMADI BUNU DA DİОER KARDEŞİME VERİRİM. AMA ŞU SONY TELEFONLARININ HALİNİ GÖRMÜŞ OLDUM..
    İÇİNE FİLE COMMANDER LİTE SÜRÜMÜNÜ KOY. BU KADAR DA CİMRİLİK OLMAZ... HADİ O UYGULAMAYI ORAYA KOYDUN BARİ 3.PARTİ UYGULAMALARA İZİN VER.NİYE BEN ES DOSYA YÖNETİCİSİNİ KUL
    ŞİMDİ ANLADIM SONY NİYE ZARAR EDİYOR VE FAZLA SATAMIYOR ALAN ADAM BİR DAHA ALMIYOR. BİR KERE ALDIM DAHA DA ALMAM. AMA KAÇ TANE SAMSUNG ALDIM SORUN SIFIR ÜSTELİK YURTDIŞINDAN GETİRMEME RAОMEN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 4 Mayıs 2015; 22:23:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Milleti yanlış yönlendirip durma,kullanmasak inanacağız dediklerine.İphone 5'den geçtim z2'ye kamera konusunda arada çok büyük fark var 5c ile de denedim yine aynı şekilde,resmen kötülemek için yer arıyorsun.

Lollipop güncellemesi konusuna da ayrı güldüm ortalama 6 saat aldığım ekran süresi güncellemeden sonra 7 saati zorlamaya başladı 4.4.4'den çok daha iyi gidiyor şarjı ve oldukça stabil.

Beğenmiyorsan satarsın olur biter neymiş kamerası 5cden kötüymüşte,tedaş elektrik arıza servisi gibi dolaşıyormuşta gülerler anca buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum.. Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor... Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme) Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor.. Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...
    Milleti yanlış yönlendirip durma,kullanmasak inanacağız dediklerine.İphone 5den geçtim z2ye kamera konusunda arada çok büyük fark var 5c ile de denedim yine aynı şekilde,resmen kötülemek için yer arıyorsun. Lollipop güncellemesi konusuna da ayrı güldüm ortalama 6 saat aldığım ekran süresi güncellemeden sonra 7 saati zorlamaya başladı 4.4.4den çok daha iyi gidiyor şarjı ve oldukça stabil. Beğenmiyorsan satarsın olur biter neymiş kamerası 5cden kötüymüşte,tedaş elektrik arıza servisi gibi dolaşıyormuşta gülerler anca buna

Kötüleme babında söylemiyorum ama ben de 1 ay kadar Lollipop kullandım, gerçekten de deşarj süresi belirgin derecede düştü. Yani pil performansı kötüydü. Dolayısıyla tekrar 4.4.4 sürümüne geçiş yaptım. Şu an gayet memnunum.

Telefonunuz Lollipop üzerinde rootlu mu? Bootloader açık ve özel bir kernel kullanıyor musunuz? Lollipop üzerinde nasıl bu kadar uzun bir deşarj süresi alabildiniz merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: llati

quote:

Milleti kandırıp durma her Sony konusunda. Sen z2 kullanıyorsan bende z8 kullanıyorum...

Hayır yani ben niye milleti kandırayım? BURDA KULLANIM TECRÜBELERİMİ SÖYLEDİM 1-1.5 AY ANDORİD 4.4.4 TE KULLANIDIM Z2 DE 5.0.2 DE KULLANDIM ŞARJI ÇOK ÇABUK GİDİYOR.

Z2 DİYE BİR TELEFON VAR AMA Z8 DİYE BİR TELEFON YOK.. BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Kullanmadığın telefon için satın aldım paramla rezil oldum lafını etmek düzgün adam işi değildir. Samsung konularından çıkmıyorsun sony aldım rezil oldum diyorsun.

Wolf silver alıntı:

ŞU SONY FANLARININ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞžİ SONY ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜK. KALITEYMİŞ KALİTE OLSA GİDER HTC ALIRDIM SONY DEОİL
    3-4 YILDIR SAMSUNG KULLANIYORUM DAHA BÖYLE SORUNLARLA KARŞILAŞMADIM.. KİTKAT TAN GELEN BİR SORUN DİYORSUNUZ NOTE 4 TE BU SORUN YOK.. BEN AОLAMAM GİDER YENİ ALDIОIM TL Yİ EN FAZLA 200 TL ZARAR EDEREK SATARIM OLMADI BUNU DA DİОER KARDEŞİME VERİRİM. AMA ŞU SONY TELEFONLARININ HALİNİ GÖRMÜŞ OLDUM..
    İÇİNE FİLE COMMANDER LİTE SÜRÜMÜNÜ KOY. BU KADAR DA CİMRİLİK OLMAZ... HADİ O UYGULAMAYI ORAYA KOYDUN BARİ 3.PARTİ UYGULAMALARA İZİN VER.NİYE BEN ES DOSYA YÖNETİCİSİNİ KUL
    ŞİMDİ ANLADIM SONY NİYE ZARAR EDİYOR VE FAZLA SATAMIYOR ALAN ADAM BİR DAHA ALMIYOR. BİR KERE ALDIM DAHA DA ALMAM. AMA KAÇ TANE SAMSUNG ALDIM SORUN SIFIR ÜSTELİK YURTDIŞINDAN GETİRMEME RAОMEN....

KULLANMADIĞIM TELEFON MU FATURAYI SANA GÖNDEREYİM Mİ ? NE YAPAYIM KULLANDIĞIMI KANITLAMAK İÇİN ?
    BEN HER ZAMAN DİYORUM FANBOYLUK YAPACAK İŞİM GÜCÜM YOK. BAZI İNSANLAR GİBİ HER ÇIKAN TELEFONUDA ALACAK GÜCÜM YOK. ARKADAŞLARDA GÖRÜRÜM KULLANIRIM BAKARIM NASILMIŞ DİYE.(NOTE 4 MODELİNİ O YÜZDEN ÖRNEK VERDİM.)

PEKİ FİLE COMMANDER OLAYI DÖĞRU DEĞİL Mİ ? BEN SİZE O KADAR FOTOĞRAFTA ATTIM ÖYLE OLDUĞUNU AMA SİZ NASIL GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖYLE BAKMIŞSINIZ. BEN SAMSUNGUN MALZEME KALITESİ SONY DEN İYİ DEDİM Mİ ? SADECE DAHA KULLANIŞLI DEDİM...

SİZ TELEFONU KULLANMADAN SAĞDAN SOLDAN GÖRDÜKLERİNİZİ ANLATIYORSUNUZ. TABİ O KİŞİLERDE O KADAR PARA VERDİKLERİ İÇİN ÖVECEKLER. ..

BİR ÇOK Z2 KULLANICISI ŞARJ SÜRESİNİN KISALDIĞINI SÖYLÜYOR. BİR TEK KULLANMAYANLAR UZADIĞINI SÖYLÜYOR....

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver Yaklaşık bir hafta önce XPERİA Z2 ile general mobile doscover gece çekimlerinde ön kamerayı karşılaştırdık. Tabiri caizse kendi paramla rezil oldum.. Dünde iphone 5c ile XPERİA Z2 karşılaştırdık sonuç yine aynı oldu.. Z2 yine kamerada çuvalladı.Gece çekimlerinde Kumlamadan geçilmiyor... Üstelik androidin son sürümü olmasına rağmen 5.0.2 (sony in verdiği son güncelleme) Bir parantez açmak istiyorum. SONY xperia z2 niz varsa andoid 5.0.2 yüklemeyin. Şarjı kendiliğinden gidiyor.. Yanınızda şarj aleti taşımaktann TEDAŞ elektrik arıza servisi gibi dolaşırsınız...
    Milleti yanlış yönlendirip durma,kullanmasak inanacağız dediklerine.İphone 5den geçtim z2ye kamera konusunda arada çok büyük fark var 5c ile de denedim yine aynı şekilde,resmen kötülemek için yer arıyorsun. Lollipop güncellemesi konusuna da ayrı güldüm ortalama 6 saat aldığım ekran süresi güncellemeden sonra 7 saati zorlamaya başladı 4.4.4den çok daha iyi gidiyor şarjı ve oldukça stabil. Beğenmiyorsan satarsın olur biter neymiş kamerası 5cden kötüymüşte,tedaş elektrik arıza servisi gibi dolaşıyormuşta gülerler anca buna

Kötüleme babında söylemiyorum ama ben de 1 ay kadar Lollipop kullandım, gerçekten de deşarj süresi belirgin derecede düştü. Yani pil performansı kötüydü. Dolayısıyla tekrar 4.4.4 sürümüne geçiş yaptım. Şu an gayet memnunum.

Telefonunuz Lollipop üzerinde rootlu mu? Bootloader açık ve özel bir kernel kullanıyor musunuz? Lollipop üzerinde nasıl bu kadar uzun bir deşarj süresi alabildiniz merak ediyorum.

TELEFON YENİ OLDUĞU İÇİN PEK ROOT EDİP YADA BOOTLADER KİLİDİNİ KALDIRMADIM. SONY ORJİNAL ROMUNU KULLANIYORUM. KEŞKE BENDE 4.4.4 GERİ DÖNSEM. 5.0.2 İLE ŞARJ SÜRESİ ACAYİP DERECEDE DÜŞTÜ...

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Wolf silver alıntı:

BANA DİYORSUN KULLANMADIĞIN TELEFON İÇİN YORUM YAPMA ADAM İŞİ DEĞİLDİR. AMA EĞER TELEFONU KULLANMAYIP BURDAKİ HERHANGİ BİR KİŞİ YORUM YAPIYORSA HEPİMİZİN BACISI SAYILSIN.. BU KADAR NET KONUŞTUM.

TELEFONU ALDIĞIMA DAİR FATURA. BANA İNANMASAN BU SEFER KİMLİĞİMİN FOTOKOPİSİNİ VE 2 ADET VESİKALIK FOTOĞRAFIMI KARGOLAYIP GÖNDERECEM SANA :d :d

BU ARADA FLAŞI AÇIP Z2 İLE ÇEKTİM BU FOTOĞRAFI...
    2014 yılı verilerine göre dünyanın en çok sensör satan ismi Sony oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.