Şimdi Ara

2014 yılı verilerine göre dünyanın en çok sensör satan ismi Sony oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BURDA DA RESMİ PAYLAŞMIŞIM BAŞKA YERDE DE SENİ ETİKETLEDİĞİMİ HATIRLIYORUM AMA TAM OLARAK HANGİ KONUDA HATIRLAMIYORUM. NEYSE SONUÇ ÖNEMLİ ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

BURDA DA RESMİ PAYLAŞMIŞIM BAŞKA YERDE DE SENİ ETİKETLEDİĞİMİ HATIRLIYORUM AMA TAM OLARAK HANGİ KONUDA HATIRLAMIYORUM. NEYSE SONUÇ ÖNEMLİ ZATEN

Kardeş etikette ben yoktum bildirim gelmedi, bu faturanında bir önemi yok şu an sen geçen haberde güne tarihe bakmadan kamerada lider olan kim diye bakmadan hala eski dosyaları açıp Sony'e sallamaya başladın. Arkadaş tamam eleştiri yapılır da senin yaptığın Sony düşmanlığı. Hayır sana karşı bişey mi yaptı bu adamlar
  • Maalesef bu devirde doğru konuşulmuyor. Aldığım eşyanın kusuru varsa eleştiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    O ürününü eleştir senin ne işin var pazarda lider olan IMX sensörleri konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim eleştirim imx sensörleri ile değil. Benim eleştirim sony bunları adamlara satıyor ama onlar daha iyi fotoğraflar elde ediyorlar. Sony 20 der Apple 8 Samsung 16 mp (artık kaçsa) sony telefonlarından daha güzel fotoğraflar çıkarıyor..

Samsung'un 16 sınıda Apple'ın 8'ini de Sony üretiyor, ayrıca o senin dediğin geçmişe ait Xperia Z5'in üstünde hangi telefon var kamerada?

• Yahu sen Xperia z5 kamera söyle böyle diyorsun ama note 5 ile aynı puanı almıştı.. Ama ya video yada fotoğraf olarak aynı puan almıştı. Note 5 ile Xperia z5 aralarında 1 puan vardı..

Yani aralarinda dağlar kadar fark yok.. BENLE SEN XPERİA Z5 VE NOTE 5 BAKSAK ANLAYAMAYACAZ BİLE..
    DAHA YENİ YENİ SONY BUNLARA YETİŞTİ. BUDA SONYİN AYIBI..

Vay anasını arkadaş seninle tartışılmaz sen düşman kesilmişsin sana ne yaptılarsa japonlar psikolojini bozmuşlar, 1 puan 10 puan ne farkeder önde mi önde senin o konuda laf yapmanı gerektiricek bişey var mı yok sen daha neyin kafasını yaşıyorsun?

Xperia Z2 den girdin Note 5'ten çıktın arkadaş alt tarafı kabulleniceksin konuyu trollemiceksin aldığın telefonla ilgili sorun varsa konusuna gidip yazıcaksın.

Ben sana dağlar kadar fark var da demedim eskiden rakiplerine göre kötüydü eyvallahta şimdi yetişti 1 puanda olsa 10 da olsa önde bi kabullen artık.

• http://m.donanimhaber.com/haberler/DxOMark-testlerinde-en-iyi-kamera-Sony-Xperia-Z5e-ait.htm

Haber buradamis. Note 5 değil. Galaxy s6 edgeyle fotoğraf açısından aynı puanı almış.. Fark atmamış yani..

Lan aynı olsun çattık arkadaş rahatsız mısın? Ben sana o konuda öyle bi yorum yapmanı gerektiricek ne var diyorum adam inatla fark atmamış yok 1 puan yok belli olmuyo eskiden şöyleydi böyleydi. Mümkünse psikoloğa git ağır takıntılısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Vay anasını arkadaş seninle tartışılmaz sen düşman kesilmişsin sana ne yaptılarsa japonlar psikolojini bozmuşlar, 1 puan 10 puan ne farkeder önde mi önde senin o konuda laf yapmanı gerektiricek bişey var mı yok sen daha neyin kafasını yaşıyorsun?

Xperia Z2 den girdin Note 5'ten çıktın arkadaş alt tarafı kabulleniceksin konuyu trollemiceksin aldığın telefonla ilgili sorun varsa konusuna gidip yazıcaksın.

Ben sana dağlar kadar fark var da demedim eskiden rakiplerine göre kötüydü eyvallahta şimdi yetişti 1 puanda olsa 10 da olsa önde bi kabullen artık.

Sorun burdaki kullandığım telefon hakkında YORUM YAPMAMA BİLE İZİN VERMİYORSUNUZ. Yorum yapsam eleştirsem hemen düşman kesiliyorum. Ayrıca hemen biri eleştirdi mi sony Ceo su gibi savunuyorsunuz.(doğru da olsa) Belki sony Ceo su kabul eder ama sizin oda yok... Bence artık siz bu üslubu değiştirmeniz gerektiği gibi bir tane psikiyatriste de görünmeniz gerekir...

Şirketler eleştirilmekle ileriye gider.. Millet eleştirdi eleştirdi sony bu hale geldi.. Yoksa hala z1 kamerasını z2,z3,z4,z5 te görürdünuz...

Şizofrensin arkadaş 5 oldu aynı soruyu yönetiyorum o konuda öyle bi yorum yapmanı gerektiricek ne vardı tamam eskiden eleştirdin ne güzel bak adamlar derste aldı kamerada daha ne zorun var arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Lan aynı olsun çattık arkadaş rahatsız mısın? Ben sana o konuda öyle bi yorum yapmanı gerektiricek ne var diyorum adam inatla fark atmamış yok 1 puan yok belli olmuyo eskiden şöyleydi böyleydi. Mümkünse psikoloğa git ağır takıntılısın.

Her seferinde mesajımı alıntılaYan sensin ben değil. Yırtık dondan fırlar gibi niye her mesajımı alıntıliyorsun.. Kullandığım telefonu eleştiririm. Telefon kötüyse yerden yere vururum..

Yav vur kötüyse diğerlerine göre vur adamlar kamerada düzelttiler bayada iyiler daha derdin ne?

• Tamam fazla uzatmayalım. Ama ben yine de eleştirimi yapacam..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.