Şimdi Ara

2014ün Zorluğu ve Cemaat hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

türkçe açık ara daha kolaydı
    sosyal biraz daha zordu
    matematik daha zordu
    fen aynıydı hatta kolaydı
  • sınav çok zordu, hiç beklemedim tarzda sorular geldi, ve yaptığım bbirçok hatanın farkkına vardım, gidip en dandik yayınları çözmeliydim ben kaliteli oluyor diye fem çözdüm sonra geldi çarptı.

berbat geçti, ben türkeçeden 36 37 net yapan bir insanım bir iki boşla. bu sınavın türkçesini çözdüm 7 8 tane boşum vardı. ben sonra koptum zaten, ulan dedim bu sınavın benim çözdüklerimle alakası yok. b. u yedim dedim.

sonradan türkçeye dönüp onu 2 veya 3 boşa çevirdim ama ne fayda? sosyal boş matematik kimbilir kaç boş, fen kimbilir kaç boş

leş gibi bir sınavdı leş.
  • açıkcası bende yıl içinde farklı yayın denemeleri çözmeye gayret ettim hep. ama çözemedim.fırsat olmadı. hep femleri çözdüm.

(yani final dershanesinde olduğum için onların denemelerine girdim.yine final dergi denemelerini çözdüm verdiklerinde. iki üç tane tırıvırı başka yayın çözdüm. gerisini hep fem çözdüm.zamanları/8 liyi/11 liyi/bazı ekstraları/fem dergi denemelerini/geçen yılın 8 lisini falan.

sınav anında iyiki hep fem çözmüşüm dedim.birebir aynıydı nerdeyse. soruların renkleri bile aynıydı. hele ki soru tipleri anlatılmayacak derecede paraleldi feme.

bence böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Türkçe de zamandaki soru kalıplarından mevcuttu. Ama bu kazık olduğunu değiştirmez. geçirdi sağolsun, özellikle de sosyal.

türkçede soru kalıparını bi kağıda yazsan 3 dakikanı almaz hocam uyguruk türkçe soru kitaplarındada aynı kalıplar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncall

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Türkçe de zamandaki soru kalıplarından mevcuttu. Ama bu kazık olduğunu değiştirmez. geçirdi sağolsun, özellikle de sosyal.

türkçede soru kalıparını bi kağıda yazsan 3 dakikanı almaz hocam uyguruk türkçe soru kitaplarındada aynı kalıplar var

Aynen öyle hocam da ünlü uyumu sorusu vardı yahu, hayatta çıkmaz dedikleri..
  • Sınava girmedim de söylenen sorulara göre 2-3 tane femin tekno testinden soru var üzüm sorusu tekno testin sayı prob sorusu hatta geçen gün çözmüştüm
    Fem çözen malı götürmüş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.