Şimdi Ara

2014ün Zorluğu ve Cemaat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki "insan"ların söylediklerine bakmayın sınav oldukça zordu. Türkçe orta-zor arası , sosyal kazık , mat çok uğraştırıcı ve uzun , fen ise orta seviye ama sözel sorular zorlayıcıydı fizikte özellikle. Sınav kolay diyenleri iplemeyin hiç moralinizi bozmayın ben fen lisesi öğrencisiyim (öyle gomalak köyü fen lisesi falan değil , ilk yüzden yerleştim buraya) zor diyorsam zordur emin olun. forumdaki "insan"ların trollemesine gelmeyin. Cemaat konusuna gelince ; töder özdebir güvender sınavlarına zaman denemelerine girdim. Son iki hafta piyasadaki tüm yayınları (denemelerini) gözden geçirdim. 2014 YGS hepsinden çok çok farklı ve çok daha kaliteliydi. Ama en fena patlayanı zaman denemeleri oldu. Zamanla uzaktan yakından ilgisi yoktu. Cemaat dersaneleri bu sene patlar. (ortaokuldan beri cemaat dersanesinde - devlet okulundayım kimse çıkıp da boş boş konuşmasın zamana benzerdi cart curt diye.)

• Ben de fen lisesi öğrencisiyim, ortalama netlerim 140-150 arasında gidip geliyordu. Sınav zordu cidden 140 gelirse iyi benim için
  • Türkçe de zamandaki soru kalıplarından mevcuttu. Ama bu kazık olduğunu değiştirmez. geçirdi sağolsun, özellikle de sosyal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemaat dershaneleri ve zamanla ilgili görüşlerine katılıyorum hocam
  • Soylediklerine inanmak istiyorum fakat o kadar degisik yorumlar yapiliyor ki.. Yine de moral bozukluguma iyi geldi. Siralamada gorecegiz durumu.

• Basit ile Orta arasındaydı. (Türkçe-Sosyal için konuşuyorum sadece) Kazıklık bi durum yok.
  • Mat geçirdi gerisi kolaydı. Anadolu lisesi mf aqar xd.
  • Coğrafya çok sıkıntılıydı yorum değilde daha çok bilgiydi kanımca, tarihte de iki üç soru öyleydi, her denememde full çıkardığım felsefe sorularıysa baya şaşırttı beni karmaşıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasreyt

Basit ile Orta arasındaydı. (Türkçe-Sosyal için konuşuyorum sadece) Kazıklık bi durum yok.

Hocam mezunsanız ya da üniversiteli iseniz rahat girmişsinizdir sınava ya da belki sözel yatkınlığınız vardır , ama şahsen 3-4 yanlışın altına düşmeyen ben sosyalden kendime helalinde 7-8 yanlış bekliyorum.
  • Matematik geçen seneyle çok farklı değildi belki biraz daha zordu diyebilirsiniz ama fen öyle değildi. Fen geçen seneden daha iyi olmasına rağmen yine kolay ve kalitesizdi. Diğerlerine bakmadım coğrafyaya bir göz attım, fazla bilgi sormuşlardı. Genel olarak klasik bir YGS'ydi.
  • meslek lisesinde okuyorum dershanenin son sınavlarında matematikte 20den fazla rahat çözebiliyorken bu sınavda sadece ve sadece 14 tane işaretleyebildim. ki zeten çoğu yanlış eksiye düşmesem bari. sınav cidden zordu bi de şu sorular yayınlamanyacak muhabbeti iyice kastı bizi. bir an önce açıklasalar da lys kasıp kurtulsak. sınavdan bir hafta önce bu sene devlet üni olmazsa seneye çalışırım diyodum da yok öyle bi şey abi. bi sene daha çekemem. tam burslu ne tutarsa yazcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Türkçe de zamandaki soru kalıplarından mevcuttu. Ama bu kazık olduğunu değiştirmez. geçirdi sağolsun, özellikle de sosyal.

Karekök yayınlarının 5li yada 12li paketini , özdebirin son 5 yılda özdebir denemelerinde çıkmış sorularından derleyip piyasaya sürdüğü set-1 set-2 paketlerini veya uğur yayınlarının denemelerini çözdüyseniz zamanın 2014 ygs'nin yanında uzaydan tost makinesiyle zoom yaparak çekilmiş bi fotoğraf gibi kaldığını görebilirsiniz değerli forum sakini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacaca0000 -- 23 Mart 2014; 15:20:26 >
  • Bana fizik zor geldi önceki senelere göre.
  • Son denemelerde 140larda yaptım bu 130 gelse oynarım Stres falan yoktu başta hatta sorulara göz atarken iyice keyiflendim kolaya benziyordu çünkü sorular. Ama o türkçe göründüğü kadar kolay değildi. 3 veya 5 tane herneyse zor soru vardı. 30 dkda bitirmeyi planlamıştım olmadı.. Fen genel olarak kolay olsa da ful çeken çok olmaz sanırım. Sosyalden 22 soru yaptım inşallah mat. fen iyi gelir.. Matematik de zaten zordu da bu kadar öğrencinin emeğini boşa çıkardıklarını düşünüyorum ösymnin. Her konudan sormalılar bence..
    Edit zaman denemesi gibi olsa bence belirleyici olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 23 Mart 2014; 15:21:37 >
  • Türkçe sağlamdı mat çokta zor değildi felsefe sağlamdı.

• Edit: Neyse moral bozmiyim sildim mesajı :D YGS 2010'a benziyordu diye özet geçeyim.

%10 çok kolay %20 kolay %50 normal %10 zor %10 çok zordu bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 23 Mart 2014; 15:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaca0000

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Türkçe de zamandaki soru kalıplarından mevcuttu. Ama bu kazık olduğunu değiştirmez. geçirdi sağolsun, özellikle de sosyal.

Karekök yayınlarının 5li yada 12li paketini , özdebirin son 5 yılda özdebir denemelerinde çıkmış sorularından derleyip piyasaya sürdüğü set-1 set-2 paketlerini veya uğur yayınlarının denemelerini çözdüyseniz zamanın 2014 ygs'nin yanında uzaydan tost makinesiyle zoom yaparak çekilmiş bi fotoğraf gibi kaldığını görebilirsiniz değerli forum sakini.

Zaten ben de zaman denemelerinden bahsediyorum. Bu arada zaten aynı fikirdeyiz.

• fen de yine kalitesiz saçma sapan bikaç soru vardı.inşallah burunların gelir işlerini düzgün yapamayanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Hocam sınav 2010 ygs gibiydi. O zamanda herkes zor dedi, ama sınav kolaydı. Bu sene de kesinlikle öyleydi. Böyle çok kolaydı falan demiyorum kesinlikle ben. Ama zorlayıcı, belirleyen sorular azdı. %10 çok kolay %20 kolay %50 normal %10 zor %10 çok zordu. Geçen sene de girdim bu sene de, bu seneki geçen seneki sınavın yarısı değildi :D Sorular kaliteli ve güzeldi, ÖSYM hakkını vermiş ilk kez. Geçen sene biri kolay dediğinde böyle ağzını yüzünü kırasım geliyordu, ama ben çok kolaydı falan diyip yapamayanları aşağılamıyorum. Benim de oldukça kötü geçti, iyi geçipte kolaydı demiyorum yani. Bilgisi olan ve kafası çalışan birinin çok rahatlıkla yapabileceği bir sınavdı. Sonuçlar açıklandığında anlayacaksınız demek istediğim

Hocam haklısınız 2010 ygs hakkında , ama bana 2010 ygsde doğrudan bilgi isteyen soru gösterin desem çok azdır sayıca. Ama bu sene coğrafya fizik kimya doğrudan bilgi isteyen çok soru vardı. Tarihte adam akıllı eşit ağırlıkçı yada sözelci değilseniz arada kalınacak çok soru vardı. Matematik ise problemler çok uzun sürüyor uğraştırıcı idi bazı sorularda şıklardan gittim daha kısa sürdü. Sıralama/Puan oranı değişir diye düşünüyorum ben bu sene o yüzden.

• Arkadaslar guvenderin sinavina bile kolay dendiyse takmayin sinav gayet normal klasik sinavdi ki bnce turkce zordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.