Şimdi Ara

2015-16 sezonu Fenerbahçe formaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz forma efsane olmuş, futbolcuların üzerinde daha çok beğeneceksiniz, hele hele RVP imzada giyerse.

Reklam çıkmadan almak lazım zira günlük hayatta giymeyede oldukça müsait, günlük hayatta giysek komik gereksiz durmaz dimi?

kimisi beyazı, kimisi çubukluyu, kimisi mavi' yi beğenmiş, demekki hepsi güzel.
  • Berbat.
  • Lacivert güzelmiş yaka kısmı çok hoşuma gitti nedense
  • hepsi berbat. geçen sene gibi yapsalardı
  • Deplasman forması aslında güzel. 2012deki mavi çizgili gibi biraz abez dizaynlardan hoşlanıyorum benim gibi olan çok vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacivert forma guzel gibi iclerinde. Fiyatlari belli oldu mu? Gecen seneki gibi 130dan cekerlerse alamayiz zaten.
  • Cubuklu cok guzel gorunuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoker 1903

Adidas bu sene ne Beşiktaş'ın nede Fenerbahçe'nin formalarına zerre özen göstermemiş.Bizim formalar çok kötü olmuştuda sizinkilerinde bizden aşağı kalır yanı yok gibi.

bizimkilerde minimalizm yapıcaz diye dümdüz bir şey çıkarmışlar. burda çoğu arkadaş almanya arjantin karışımı formayı beğenmiyor ama bizim iç saha formamız hariç diğerlerinden güzel bana kalırsa. hatta bir hevesle alıp sonra giymeyen arkadaşlardan satın alabilirim o kadar beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Türk bayrağı yok?

Türk bayrağını şampiyon olan veya Türkiye Kupasını kazanan koyabiliyor formasına.

Formala şekil olmuş mavideki amblem harika.

Bu bir dramdır.
  • Şu an formalarda reklam yok fakat lig başladıktan sonra bir sponsorluk anlaşması olabilir mi acaba Reklamsız forma gibisi yok çünkü ,ona göre erken davranıp alabilirim forma.
  • Çubuklu geçen seneninkine göre gerçekten berbat.

Oyuncu üzerinde ya da deneyerek görmek lazım belki yavaşça gözümüze güzel gelebilir. Yakından görmek lazım.

Turkuaz forması Fenerbahçe'nin yıllardır deplasmanda giydiği iğrenç beyaz formaya çok benzemiyor. Deplasmanlarda sürekli çamurdan kahverengiye dönüyodu beyaz. Hele geçen senenki gerçekten berbattı.

Bu sene de T-shirt gibi gözüküyo ama çekimden ve T-shirt ün buruşukluğundan. Oyuncu üstünden ya da deneyerek görüp karar vermek lazım.

Lacivert formayı allahtan 3. forma olarak kullanıyoruz ve deplasmanlarda giymiyoruz. +9 Keko itemi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Fosforlu keko forması nedir ya?
  • Futbolcuların üstünde görmek lazım formaları.

Çubuklu inşallah lig maçlarında arkası çubuklu olur.
  •  2015-16 sezonu Fenerbahçe formaları
  • Formaları pek beğenmedim geçen seneki çubuklu daha iyiydi ama arkasına yazdıracağımız isimler çok daha değerli varsın formalar kötü olsun.
  • Away formada arksya isim nasıl yazılacak acaba renk ve şekil olarak Photoshop yapabilecek var mı
  • beyaz hariç diğerleri güzel görünüyo
  • Lacivert Nani 17
  • Geçen seneki formalar bu sene çıksaydı keşke, bu transferlerle rekor kırardı ve Avrupa'da da satardı.
  •  2015-16 sezonu Fenerbahçe formaları
  • Geçen seneki çubuklunun arkasına çubuk ekleseler yeterliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.