Şimdi Ara

2015-16 sezonu Fenerbahçe formaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Formalarda tek eksik türk arması, benim hoşuma gitti.
  • Kötü.
  • RVP gelsin 3'ünden de alıyorum, güzel formalar..
  • Çubuklu berbat. Deplasman ya da lacivert olan formayı alabilirim. RVP gelirse ikisini de alırım
  • Galatasaray'lıyım diye eksi yiyeceğim biliyorum ama formalar güzel değil cidden.
  • Mavi > cubuklu > beyaz

Mavi alcak olanlar bence acele etsin sponsor geldikten sonra formanın şıklıgını bozabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

Galatasaray'lıyım diye eksi yiyeceğim biliyorum ama formalar güzel değil cidden.

Zevkler renkler tartışılmaz. Ben de galatasarayın formaları hiç beğenmedim. Bunlara aşık oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formaların nesini beğenmediniz anlamıyorum. Kiğılı'nın çiçekli böcekli formalarını çok mu özlediniz? Formalar gayet güzel , tek korkum çuval gibi olması ama dün Nani'nin üzerinden bayağı fit durdu. Birde Türk bayrağı eksik , Fenerbahçe formasında Türk bayrağını görmeye o kadar alışmışım ki şimdi bir farklı geldi gözüme.
  • Nesini beğenmediniz anlamadım. 2 senedir güzel formalar yapılıyor. Size Fenerium üretimi formalar müstehak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: RaiRaiverd

Galatasaray'lıyım diye eksi yiyeceğim biliyorum ama formalar güzel değil cidden.

Zevkler renkler tartışılmaz. Ben de galatasarayın formaları hiç beğenmedim. Bunlara aşık oldum.

Bende bizim parçalı dışında aman aman bayılmadım bizim formalara.

• Efsane çubukluyu çok beğendim. Geçen senelerdeki formalarda arka tarafta isim ve numara kısmı ya tamamen lacivert ya tamamen sarı olarak kalıyordu. Bu sene ki formada çubuklular yan yana devam etmiş ön taraf gibi. Direk üstüne beyaz fontta numara ve isim yazılıyor.
  • Laci ve Turkuaz alır keyfime bakarım

NANI 17
    V. Persie 20
  • Deplasman forması için ne zamandır istediğimiz turkuaz rengini kullanmışlar hoş olmuş. Çubukluyu bazı arkadaşlar beğenmemiş anlamadım bence çok güzel. 3. Formada nefis. 2 çubuklu alırım Nani-Van Persie kendime de 3. Formayı alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneye göre sönük kalmış bence.
    Ayrıca yatay çizgili formalar bana sıradan geliyor.
  • Pek güzel olmamış lacivert biraz hoş duruyor 2 sene önceki formalarınız bunların çok üstündeydi.
  • Dua edin de şortlar böyle olmasın.

2015-16 sezonu Fenerbahçe formaları

• Süper harika falan değil, daha iyisini beklerdim. Adidas'da kaldığımız sürece daha iyisi olamayacak belli ki.
  • Deplasman forması bu güne kadar yapılmış dışarıda giyilmeye en müsait forma aynısını Madrid içinde yaptılar beğenmeyen arkadaşlara Kiğılı tasarımları müstehak.

Deplasman formasını isimsiz , 3.formayı da 17 Nani olarak alacağım sanırım ön siparişe açıyorlar bugün.

• Kusura bakmayın da şu turkuaz çizgili formaya kimse tek bir laf söyleyemez. Harika olmuş. Lacivert de güzel. Çubuklu sönük kalmış yanlarında.

• Herkesin kendi zevki ama beyaz yan çubuklu forma çingene formasından farkı yok, çubuklu ve lacivert formalar güzel, yazı fontu da beyaz olmuş harika olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.