Şimdi Ara

2015-2016 STSL | Hasan Doğan Sezonu 25. Hafta | Rizespor - Beşiktaş JK (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
1
Favori
5.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece Tolgaya baglamamak lazım defansı PTT 1.Lig seviyesinde Beşiktaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu stadın kamera açısından hiç hoşlanmıyorum. Buna bir ayar çekmeleri lazım.
  • Umarım 3.golü de erkenden bulup tamamen fişini çekeriz Rize'nin, bu kadar pozisyon kaçmamalıydı.Savunma Allah'a emanet zaten.
  • Şike senaryoları yazmaya başladı twitırda fenerli arkadaşlar penaltı bilerek kaçırılmışmış falan filan anladınız.

Hala sinirim olcaya.
  • ulan şu troller beşiktaş sayesinde güzel futbol izliyorlar.bide gelip burda trollük yapmaya çalışıyorlar.nankör olmayın aga.

fener maçlarınıda izliyoruz.gram heyecan yok.3 pası arka arkaya yapıp organize bir gol izleyemiyoruz.tipik anadolu takımı kıvamında oynuyor resmen
  • beyler sanırım kerim frei oyunu yüzünen orgazm oldum..
  • Gomez bu kadar kaçırdığı maçlarda mutlaka atıyor. 2. yarı 1 golü var.

• ŞAMPİYONLUĞUNUZ KUTLU OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkten dönen topun olmasına, penaltı kaçırmalarına rağmen hala mal mal konuşanlar var ya. Onları alıntılamayın lütfen.

• Beşiktaş'ın savunması da iyi olsa Türkiye'nin Psg'si olurduk.
  • İnanılmaz üçgenler kurdular yine. Yalnız biraz orta sahaya ağırlık vermemiz lazım. Top bizde iken Alexis Marcelo hariç tüm kadro ileride.

Bekler bile durmuyor.

Gomez atar 3 olur galibiyet kesinleşir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bi yanda UEFAnın en kolay grubundan çıkamayan Beşiktaş

bence oyun olarak çıktılar ama şansızlık vardı biraz.izledik maçları.tolga lisbondan o golü yemese çıkıyordu.olaya sadece skor olarak bakma.oynanan oyuna bak önce.l

Bakalım her maç 10 tane pozisyon veren takımın avrupada işi yok

Lan yeter yeter yıllar sonra ilk kez avrupada bi işe yaradınız dilinizden düşmüyor. Şl de ç.final oynayan Gs taraftarı sizin kadar konuşmadı yeterrrrrrrr

• az önce barca maçını izledim.şimdi beşiktaşı izliyorum.müthiş bir futbol şöleni hakketen

bize tebrik etmek düşer.rakipte olsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Rize, Beşiktaşlılar gol atsın diye çabalıyor. Ama sadece iki gol atabildiler. Bir de yatmasalar pozisyon bile bulamaz Bjk, net.

Hep diyorum bu fenerliler kendilerini bizimle karıştırıyorlar, o işleri siz yaparsınız, hadi bakim yallah
  • fener daha avrupada sağlam bir takımla karşılaşmadı.sezon başı şaktar düdükledi.çabuk unuttunuz.eli ayağı düzgün bir takıma karşı feneri göreceğiz.
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Bende oldum cesme gibi akiyor suan...

Olcay o golu atamadi ya guzelim atak mahvoldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez atar merak etmeyin 2 kaçtıysa 3ü 4ü atar.
  • Bu rizeyi bir takim kendi sahasında deniz ateş bitnel le zar zor yenmişti değil mi?

• UEFA grubundan çıkamayan Beşiktaş'a laf atan arkadaşlar, yarı bütçeleri kadar olan Shakhtar dan ŞL ön eleme maçlarında üçer beşer gol yediklerini unutuyorlar. Gol bile atamadılar.

O bütçeyle uefa grubundan çıktıkları için ne oldum delisi olmuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Bi yanda UEFAnın en kolay grubundan çıkamayan Beşiktaş

bence oyun olarak çıktılar ama şansızlık vardı biraz.izledik maçları.tolga lisbondan o golü yemese çıkıyordu.olaya sadece skor olarak bakma.oynanan oyuna bak önce.l

Bakalım her maç 10 tane pozisyon veren takımın avrupada işi yok

Lan yeter yeter yıllar sonra ilk kez avrupada bi işe yaradınız dilinizden düşmüyor. Şl de ç.final oynayan Gs taraftarı sizin kadar konuşmadı yeterrrrrrrr

Biz clde çeyrek finalde oynadık avrupa liginde yarı finalde oynadık kendine bak sen

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.