PS4-PS5 için monitör tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba bende bir 10 senelik HD monitör var marka modeli: AOC E936SWA
PS4 vardı PS5 aldım ama oyunları hala bu monitörde oynuyorum maalesef. İşin ilginci monitör HD ama FHD'de de oynatıyor fakat input not support ibaresi ekranda dolaşarak :D Genellikle hikayeli oynadığım için ben de ibare ekranda dolanırken oynayıp idare ediyorum maalesef.
Şu monitör günlerdir gözüme çarpıyor, 2K, 4k bir şey almak istiyorum ama pahalı geliyor maalesef hiç yoktan FHD bir şeyler alayım diyorum da benim için görüntü kalitesi önemli, bu monitör ne kadar kaliteli görüntü verir, sizce alınır mı? https://www.amazon.com.tr/MSI-OPTIX-Gaming-Monitör-Freesync/dp/B08ZDSKSBC/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=msi+optix+g241v+e2&qid=1630240047&s=computers&sr=1-1
Sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum, dediğim gibi görüntü,renk kalitesi güzel olsun istiyorum. Single oynadığım için Hz önemli değil 60 Hz olsa dahi yeter.
Doğrulama SMS'leri gelmiyor
Şehirlerinizdeki mülteci nüfusu ne alemde?
Arkadaşlar merak ediyorum şehirlerinizdeki mülteci nüfusu ne alemde? İstanbul'da yaşayan arkadaşların cevap vermesine pek gerek yok hemen hemen durumu hepimiz biliyoruz, ben ülkenin dört bir yanındaki şehirlerde bu durum nasıl merak ettim. Bunu merak etmemin sebebi, ben Çanakkale'de yaşıyorum şehrimiz adeta bir Orta Doğu kentine dönmüş durumda. Özellikle inanılmaz bir Afgan uyruklu vatandaş akını var buraya. Sokağa çıktığım zaman insanların yarısı Afgan gibi bir şey. Benim merak ettiğim özellikle Çanakkale gibi batı kısmında kalan benzeri şehirler misal veriyorum Denizli, Manisa bu kısımlarda da böylesine yüklü Afgan popülasyonu var mı? Hadi Suriyelileri anlıyorum savaştan kaçtın geldin de bunların ne işi var kardeşim bizim ülkemizde?
5000 TL civarı sistem tavsiyesi
Faturasız Kart Paket Alamıyorum
|
Bernard Mensah Gerekli miydi ?
|
Amazon Siparişim Gözükmüyor Giden Paramla Kaldım
Arkadaşlar ne yapacağımı bilemediğimden konu açayım dedim sinirden kalbim sıkışıyor belki buralarda bilen birisi vardır da yardımcı olur bana.
Cumartesi günü Amazon.in'den PSN kuponu almaya çalıştım, satın alımı gerçekleştirdim ücret hesabımdan çekildi. Siparişime bakayım derken bir anda hesabım kitlendi, neyse 5 dakika sonra hesabı açtım fakat ne siparişim gözüküyor ne de iade ile alakalı bir şey. Öncelikle bekledim sonra Pazar günü Amazon.com.tr'ye yazdım, böyle böyle oldu yardımcı olur musunuz diye, Amazon.in ile görüşmeniz gerekiyor dediler. Tamam dedim ama bekledim gene. Bugün saat 11 civarı Amazon.in ile yazılı görüşmeye çalıştım 1 saat öyle geçti halledemediler, telefonla aradılar 1 saat yine öyle görüştüm yine halledemediler. Gittiler en sonunda dediler Amazon.com.tr ile görüşün, TR'yi aradım biz işleme erişim sağlayamadığımız için müdahale edemiyoruz İN ile görüşün. Ya dedim 2 saattir orasıyla görüşüyorum zaten, yok yani kısır döngüye düştüm.
Arkadaşlar şu anda 368 lira param haybeye gitmiş vaziyette. Ne yapabilirim, ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında nereye başvurabilirim nasıl kovalayabilirim bilen birisi varsa yol gösterebilir mi gerçekten o kadar daraldım ki şu an.
|
Kardeşlik hakkında
|
Sbs ortalamanız kaçtı ve nerelere geldiniz?
|
Son Giriş: 11 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.521
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 17.934 (Bu ay: 325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.875 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor