Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
0
Favori
9.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya fenere yatar gs de küme takımı gibi oynuyor zaten onlarda yenemez avantajı tamamiyle verdik fenerbahçeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Ağlamaaaaaaaaaaaaaa göz yaşlarına kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seeen ağlamaaaaaaaaaaaaa

bakalım tt arenada hakem arkanızda olmazsa her zamanki gibi ne yapacaksınız görecez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

oha fenerlilere bak lan

Agah sen hala ölmedin mi reis,birkaç görev ver de can sıkıntısından uğraşacak bir şeyim olsun.Geberteyim mi kadim hidrayı?
  • öne geçip ilk kaybettiğimiz maç
    it gibi koşan kasımpaşa baya oynadı adamlar yapcak bişi yok kaybettik şimdi önümüzdekilere odaklanmak lazım
  • kasımpaşanın kaçırdığı gollerin hepsi 85 den sonra bjk savunmayı bırakınca o zamana kadar kasımpaşa pozisyona filan giremedi.bence kerim oldukça iyiydi neden oyundan alındı anlamadım sakatlandımı acaba.daha puan kayıpları olacak zaten sivas deplesmanınada puan kaybı yazabilirsiniz
  • Şöyle bir istatistik var. Hangi maçınızı izlediysem kazandınız. Bugün Mete var diye izlemedim, kaybettiniz. Osmanlı'yı yendiğinizde de sonradan açmıştım maçı. :(

• Barcelona iyi kurtuldu yine 2-1 le

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Bu kadar korkmayın bizden ya, kıyamıyorum sonra size benn uyuyuyuyuyu yerim seniiii.
  • ayyyy fenerli arkadaşlar türedi yensek iyiydi dün bjk şampiyon diyenler şimdi başlarlsar fener şampiyon diye
  • Umarım şu Gomez denen işe yaramaz la sezon sonu tekrar anlaşmayız. Yetenek düşmanı. Bir Alman futbolcunun top kontrolü top tekniği bu kadar kötü mü olur? İsmail in aklı nerde maç boyunca anlamadım? Saçma sapan top kayıplarından başka bir şey yapmadı. Yapmaya çalıştığı yaptığı demiyorum her orta bize kontratak olarak geri döndü. Şu Beşiktaş yüzde elli oynasa yener şu takımı. Yazık oldu çok büyük şans teptik. Haftaya ilk 11 de Gomez ve İsmail olmaz umarım. Bizim hızlı oyunun en büyük eksisi bu ikisidir. Gomez e atılan top geri gelmiyor sürekli kayıp. Maç sonu 5 de yiyebilirdik ama Oğuzhan ın golü ofsayt olmayıp 2-2 yapsak çok da rahat alabilirdik maçı. Geçmiş olsun tüm Beşiktaşlılara.
  • Yalnız bu golleri kasimpasa fenere karşı kaçırsa fener şikeci olurdu ulan tinerciler

• Beşiktaş şampiyon olacakmışmışmış

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016

•  2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Yalnız bu golleri kasimpasa fenere karşı kaçırsa fener şikeci olurdu ulan tinerciler

•  2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016
  • sonradan oyuna giren fransız siyahi oyuncuyu rıza hoca mümkünse ilk 18 e almasın bence.
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Puan kaybedileceği zaten belli fenerde kaybedecek kim daha az puan kaybederse o şampiyon olacak. Hak eden olsun biz hak etmiyorsak olmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.