Bildirim
2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016 (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonuna kadar getirdikten sonra yine şampiyonluğu verecekler...Averaj ile fener şampiyon oluyormuş bi de -
Karaktersiz bir takımız.. Ruhumuz yok.. Her sene aynı senaryo.. Bu maç sezon ortası oynansa yenerdik fakat ruhumuz karakterimiz olmadığı için şampiyonluğu verdik.. Hem de alacağımız maçta..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Simon Kjaer
quote:
Orijinalden alıntı: abc123xyz
Birazdan bölüm sorumlusu gelir konuyu kitler. Rez alın.
Her puan kaybında aynı şey
Alıştık artık.
Kasımpaşa stadı hibrit çim değilmiş ondan puan kaybetti bjk -
Dur bi diego ortalık karışık zaten
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
neye beyler rahat olun bunları arena da tokatlıcaz inş
+1
İş yine başa düştü -
SAMPIYON BEŞIKTAŞ RAHAT OLUN
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurFB1453
-
Burdan beşiktaşa teşekkürlerimi sunuyorum artık kardeş takım ilan ediyoruz sizi. Umutları yıkılmış bir takımı dirilttiğiniz için -
Sen elindeki Ersan'ı Çin'e gönder yerine de vasıfsız Marcelo, Beck ve Necip ile savunma kur. Ş.Güneş ve Yönetim hataların bedelini bugün ödemeye başladı. -
Geçen sene de aynısını yaptılar Galatasay şampiyon oldu
önümüze altın tepsiyle sunulan fırsatları hep geri teperiz, bu akşam ki tablo yabancı değil.
şampiyonluğa oynayan bir takım düşünün ve defans göbeğinde necip oynasın.. ayrıca kalecisi olmasın...
ersan dan gelen parayı şampiyonluğa değişen bir yönetim.. adam gibi bir kaleci alamayan yine yönetim..
sezon sonu şampiyon olunamaz ise fiko başgan nın söyleyeceği şarkı da belli; kendim ettim kendim buldum.
yıkıldım ya fenerin puan kaybettiği hafta kesin kazanmamız gereken maçı kaybettik -
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: abivos
Konya fenere yatar gs de küme takımı gibi oynuyor zaten onlarda yenemez avantajı tamamiyle verdik fenerbahçeye
anlamadigim fb nin zor bir gs maci var, derbiler her zaman farkli olur. 3 puani aldik desek 63 63, averajla yine ondesiniz
2 li avareja bakılıyor canım benim puan puanada -
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2015
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
oha fenerlilere bak lan
Agah sen hala ölmedin mi reis,birkaç görev ver de can sıkıntısından uğraşacak bir şeyim olsun.Geberteyim mi kadim hidrayı?
Anılarda yaşıyorum Kadimi bırak bi camiye uğra arada
https://www.youtube.com/watch?v=7WkW9OCNaC4
Uğruyorum uğruyorum görev yok.
Jandarma Ali'ye gidiyorum orada da yok,domuzda da yok,ışıkta da,topalda da hiçbir yerde yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KuteKavun
Bu sefer olmadı, kasımpaşa tek kale oynadı hatta 4-5 net gol kaçırdılar.
Oho nerenle izliyosun maci
Ne olduysa tolgay girdi kerim çıktı kasımbaşa biranda barcelona oldu ilk yarı bu kadar değildi enerji patlaması oldu -
-
Şimdi seviniyoruz falan ama başımızda vitor çapsızı olduğu aklıma gelince hüzne gark oluyorum, üzülmeyin gençler bu çingenenin sayesinde yine şampiyon olursunuz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X