Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
0
Favori
9.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Beşiktaş = Yunus Günçe:)

• Hep dedim. Şampiyonluk Ersan ile satıldı diye. Şampiyonluğa oynayan bir takımın defansıyla bu kadar oynanması hataydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

FENERE 4. YILDIZI TAKTIRMAYACAĞIZ

Sen yazmaya devam et, 8. oldunuz bu sonuçtan sonra aşağıda havalar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Kasımpaşa çirkeflikte sınır tanımadı sanki düşman ülkenin takımıyla oynuyor adamlar.Neyse ikinci yarıyı izledim sadece genel olarak takım iyi pas yapıyor iyi top çeviriyor ama bitiricilik yok.Gomez top ezdiriyor kontrolde zorlanıyor yine her zaman ki gibi aldığımız forvet lig bitmesine yaklaştıkça düşüyor formdan.Çok iyi bir fırsatı tepti umarım başka fırsatlar tepmeyiz.

Böyle bir defansla sence şampiyon olunur mu. Ersanı sattın şampiyonlığu sattın bu iş bitmiştir. Hadi diyorum bu maç puan kaybettik önümüzdeki zorlu maçlara bakıyorum bu defansla mümkün değil. Bunu herzaman söylüyorum biz eğer maç kazanacaksak minimum 2 gol atmalıyız yoksa ya yeniliriz ya berabere kalırız. Bu takım böyle.

Takım komple hücumdayken kontra yememiz olası zaten ancak artık heyecana mı geldiler panik mi oldular ne oluyor bilmiyorum ama çok hata yapıyorlar.Maç çok rahat 3-1 hatta 4-1 bitebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Şimdi seviniyoruz falan ama başımızda vitor çapsızı olduğu aklıma gelince hüzne gark oluyorum, üzülmeyin gençler bu çingenenin sayesinde yine şampiyon olursunuz.

Bjk'de Şenol var

Şenol vitor'u 5'e katlar, kariyeri katar süper ligi olan adamdan bu kadar olur işte.

Bende sevmem vitor u ama Şenol Güneş in şampiyonluğu yok daha. Vitor Portekiz de, Yunanistan da şampiyonluk yaşadı..kariyerde vitor ezer..

• Demek ki Ersun Yanal olsa şu an 15. turu atıyor olucaktık:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • necip stoper oynadıkça takımın boyu uzuyor
    yaslandıkca yasliyor takımı kaleciye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Şimdi seviniyoruz falan ama başımızda vitor çapsızı olduğu aklıma gelince hüzne gark oluyorum, üzülmeyin gençler bu çingenenin sayesinde yine şampiyon olursunuz.

Bjk'de Şenol var

Şenol vitor'u 5'e katlar, kariyeri katar süper ligi olan adamdan bu kadar olur işte.

Şenol premier ligde çalıştı da haberimiz mi yok?

Gerçi ben severim Şenol hocayı sağolsun 96'da şampiyonluğu hediye etti bize trabzon'da.

• burakko9 kullanıcısına yanıt
    Fenerin kritik maçları daha yakın tarihli. Fener bunları kaybederse yarıştan erken kopabilir. Ama fazla puan kaybetmezse o zaman Beşiktaşı zor zamanlar bekler. Aynı takımlarla biz oynayacağız bu sefer.

FENER
    DIŞARDA KONYA
    DIŞARDA GALATASARAY
    DIŞARDA TRABZON
    DIŞARDA BAŞAKŞEHİR

BJK
    DIŞARDA AKHİSAR
    DIŞARDA GALATASARAY
    İÇERDE OSMANLI
    DIŞARDA KONYA
  • rızaya laf edenler utanmıştır beşiktaşlı td. karakterinde yoktur bilerek takımı kötü oynatmak maç vermek filan.
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Haftaya izle sizin konya maçını, sizin maç da bizimki gibi kıran kırana geçerse başlık açıp aykut'tan özür dileyeceğim.

Ha bi de, her şeyin bir sebebi var:
    http://d.aktifhaber.com/news/249747.jpg
  • Bu ismaille, beckle gitmez. Zaten belliydi fener gol atamıyor belki bazen ama yemiyorda. Biz 2 tane sanki anadolu takımıymış gibi gol yedik. Bunun üzerine Şenol Güneşin fazla hızlı ve garip tolgay hamlesi maç bitmişti. Niye olcayı 60dk tutuyorsun. 2.yarıya başlarken al cenki. Böyle şampiyonluk zor. Bakmyayın dün fener ligin en iyi takımlarından biri ile berabere kaldı. Daha biz osmanlıyla, konyayla yapıcaz...
  • Ulan canım hibrit çim çekti be
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016

bu laf tam benlik valla ömrümü yedi bu takım be
  • kendinize gelin beyler bu ne umutsuzluk
  • puan kayıpları olacak ben daha öncede yazdım 8 maçta 5 galibiyet ancak çıkarabilir beşiktaş fener kaç puan kaybeder tahmin edemiyorum.zorlu takımlar küme düşmeme mücadelesi verenler avrupa ligi için oynayan takımlarla deplesmanda maçlar var ayrıca bu takımlarda çok formda o yüzden puan kayıpları devam edecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Kasımpaşa çirkeflikte sınır tanımadı sanki düşman ülkenin takımıyla oynuyor adamlar.Neyse ikinci yarıyı izledim sadece genel olarak takım iyi pas yapıyor iyi top çeviriyor ama bitiricilik yok.Gomez top ezdiriyor kontrolde zorlanıyor yine her zaman ki gibi aldığımız forvet lig bitmesine yaklaştıkça düşüyor formdan.Çok iyi bir fırsatı tepti umarım başka fırsatlar tepmeyiz.

Böyle bir defansla sence şampiyon olunur mu. Ersanı sattın şampiyonlığu sattın bu iş bitmiştir. Hadi diyorum bu maç puan kaybettik önümüzdeki zorlu maçlara bakıyorum bu defansla mümkün değil. Bunu herzaman söylüyorum biz eğer maç kazanacaksak minimum 2 gol atmalıyız yoksa ya yeniliriz ya berabere kalırız. Bu takım böyle.

Takım komple hücumdayken kontra yememiz olası zaten ancak artık heyecana mı geldiler panik mi oldular ne oluyor bilmiyorum ama çok hata yapıyorlar.Maç çok rahat 3-1 hatta 4-1 bitebilirdi.

Aynen defans gerçekten çok kötü ismaili bi yuhalasınlar eli ayağına dolaşıyor beck berbat, marcelo ikinci golde çok büyük hatalı topu kaptırdı git bas al topu yok adamı beklyor orta yaptırıyor içerde kimse yok bomboş atıyor adamda Bu defansla şamiyonluk çok çok zor bu haftaları kaldırmak her futbolcunun harcı değil. Kasımpaşada piç gibi oynadı sanki ermenistan-azerbaycan maçı yapıyoruz.

• Seneye inş.

• Şu Şenol de Loser geldi Loser gidecek yazık adama

• Hayret Bjk'liler korner kullanılırken oyuna giren kediden şikayetçi olmamış buda bir gelişme
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.