Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
0
Favori
9.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumları okuyunca bi gülme tutuyor hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

Biz alışkınız kardeş çok şampiyon oluyor diye sevseydik gs li olurduk. Siz bizi bırakında kendi halinize bakın feneri yenemesseniz yönetim falan kalmaz ortada

sizi gorduk son fener macini yendiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Dün Fenerbahçe başlığında da aynı şeyi söylüyordum.
    Dün(Bugün) oynanacak kasımpaşa maçı işi belirleyecektir. Beşiktaş kazanırsa iş kopar demiştim.
    Öyle de oldu sonuç olarak. Beşiktaş kazanamadı. İş son haftaya kadar gidecektir.
    Ancak şunu da belirtmek lazım.
    Her iki takımın zor deplasman maçları var. Özellikle de Fenerbahçe'nin.
    Gençlerbirliği ve Konya ile oynayacağız. Aynı şekilde her iki takımın oynanmamış bir derbisi var.

30-31. haftadan önce hiçbir şey netleşmeyecektir.

Konya maçı sizin zaten, bunu bilmeyen yok.

GENÇLER MAÇI DA SİZİNDİ ONU DA BİLMEYEN YOKTU

• garcibaba kullanıcısına yanıt
    O bulancak sporla aranızdaki puan farkı 24. Bak yazıyla yazıyorum yirmi dört.

• Bu mesaja eklenen görseller:

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Aziz'in bugün ve dün maç sonu çıkıp herkesi tehdit etmemesinden belliydi bu maçın sonucu.

Ancak bir yandan iyi oldu, Galatasaray Fenerbahçe'yi haftaya yener, BJK bugün kazansaydı, Galatasaray bir şekilde mağlup edilirdi haftaya.

Hee öyle abisi, gelene gidene yenilip lig sekizincisi takım taraftarı olarak utanma duygularını nereye aldırdın acaba? bilinç altındaki kurgun bittiyse gs'a fark çektiğimizde umarım utanma duygunu tekrar taktırırsın yoksa bu kafayla çok kulaklarını çınlatırlar...
  • BJK 63
    FB 60

LİG SONU
    FB 73
    BJK 72

Fenerin eksik maçı var onuda GS ye kaybeder
    Fenerbahçe

28/B
    29/G
    30/B
    31/G
    32/B
    33/G
    34/B

Beşiktaş

28/G
    29/B
    30/M
    31/G
    32/B
    33/B
    34/M
  • Renkdaşlar biraz sakin olun yahu. 1 maçta hemen şampiyonluğu kaybetmişiz gibi konuşuyorsunuz. Pazar günü Fenerbahçe - Osmanlıspor maçında berabere kalmasından sonra fenerlilerin lig bitti şampiyonluğu kaybettik demelerine çok şaşırmıştım. Bugünde biz diyoruz şampiyonluk gitti diye Bu kadar aceleci olmayın bu yarış son 2 haftaya kadar devam edecek gibi görünüyor. Hatta belki son hafta belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 27. Hafta Kasımpaşa- Beşiktaş 4 Nisan 2016

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Ergen ergen yorumlar yapmanın lüzumu yok arkadaşım hocamızdan memnunuz, herkes hata yapar. Siz daha kendi sahanızda yenmeyi beceremiyorsunuz. Daha gs ve trabzon deplasmanlarına çıkacaksınız. Braga maçından beri takımınızın morali çok düşük, ondan dolayı henüz oley oley diye kişnemeniz için çok erken.

Kendi sahamizda eze eze gömdük sizi.
    Şunu unutmayın Bjk şampiyonluk alamaz Fb verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

quote:

Orijinalden alıntı: turkpasscenter

Ergen ergen yorumlar yapmanın lüzumu yok arkadaşım hocamızdan memnunuz, herkes hata yapar. Siz daha kendi sahanızda yenmeyi beceremiyorsunuz. Daha gs ve trabzon deplasmanlarına çıkacaksınız. Braga maçından beri takımınızın morali çok düşük, ondan dolayı henüz oley oley diye kişnemeniz için çok erken.

Kendi sahamizda eze eze gömdük sizi.
    Şunu unutmayın Bjk şampiyonluk alamaz Fb verir.

Eze eze gomdunuz mu?? Biz başka maç izledik herhalde

• Demek ki gs ligde olsa yine aradan kopup gidecekti. Tecrübe abi tecrübe.
  • En son fener gs disinda biriyle samp icin yaristiginda ilk macta o rakibe 3-2 yenilip 2. Macta 2-0 yenmistik gs de ligin ortalarindaydi bilmem anlatabildim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe nin zor maçları var. İşi daha zor gibi
  • Besiktasi bu yıl da cok sisirdiler. Tamam iyi takim hucum falan ama önlem alinmayacak takim degil, iyi analiz edildiginde kazanmak icin oynayan her takım zorlar besiktasi ama bizim ulkede cok fazla yatiyor takimlar 3 buyuklere. Gerçi gs yi hala sayiyor muyuz?

• fener: galatasaray(d), konyaspor(d), mersin, trabzonspor(d), gaziantep, başakşehir(d), gençlerbirliği, sivasspor(d).
    biz: bursaspor, sivasspor(d), akhisar(d), kayserispor, galatasaray(d), osmanlıspor, konyaspor(d).

iş son maça kalırsa fenerbahçe şampiyon olur.

yeni stat ve taraftar gazıyla iç sahada puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. zira bu fikstürde fener de kaybetmez.

deplasman maçlarından fenerin dezavantajı fazla.

birşey belli değil ama dünkü yenilgiye rağmen %51 beşiktaş gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

BJK 63
    FB 60

LİG SONU
    FB 73
    BJK 72

Fenerin eksik maçı var onuda GS ye kaybeder
    Fenerbahçe

28/B
    29/G
    30/B
    31/G
    32/B
    33/G
    34/B

Beşiktaş

28/G
    29/B
    30/M
    31/G
    32/B
    33/B
    34/M

Ss alayim mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kalkan yapmışssın ya hocam
  • Kasımpaşa haketti. Yenilmek değil de oynanan futbol koydu aga. Bu sene izlediğim en kötü Beşiktaş'tı.
  • Maçı izliyordum Sosa gol attı kapattım. Yine yatacaklar zannettim ki

Ardından gol haberi geldi 1-1 dediler. Dedim dur sakin ol devamı gelir. Ben izlemeyince Beşiktaş yeniliyor
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.