UYGULAMA DURDURULDU HATALARI
Telefonumda sürekli uygulama durduruldu hataları alıyorum. Uygulamaları güncellememe rağmen, önbelliği verileri vs. temizlememe rağmen yine de bu hata çıkıyor ve zamanla telefondaki tüm uygulamalara yayılıyor. Daha sonra telefonu sıfırlıyorum ve düzeliyor, aradan birkac hafta geçince tekrar aynı hatayı alıyorum. Şuan 3.kez bu hatayı alıyorum, telefonu yine sıfırlarsam aynı telefonu 2 ayda 3. kez sıfırlayışım olacak. Telefonu aktif kullanan biri değilim, sosyal medya hesaplarım yok, internete girmiyorum. Tek yaptığım youtube ve arama, mesajlasma. Yardimci olur musunuz?
TARİHÇİLİK ARTIK YOK MU OLUYOR?
Bildigimiz uzere gunumuzdeki veya onceki donemlerdeki tarihcileri diger meslek grubundaki insanlardan ayiran en onemli ozellik bolca arastirma yapmalaridir. Bu arastirmalarin basinda ise tabikide kazilar yani arkeoloji geliyor. Fakat gunumuzde insan toplumu web, bilgisayar, akilli telefonlar ve dijital ortam yardimiyla internete veya sanal diske kaydedilmekte. Yani bundan bin yil sonra belki de 10bin yil sonra insanlarin kazi yapmasina gerek kalmayacak, hatta tarihcilere belki de cok az gerek kalacak cunku internetten cok cok eski yazilari, makaleleri vs bulabilecekler. O zaman tarih bilimi ölüyor mu? Yoksa degisim icerisinde mi? Ne dusunuyorsunuz?
Tesettürlü ile Ateistin veya Deistin Evliliği
Tesettürlü, yani müslüman ve dinine bağlı bir kadın ile Ateist veya Deist bir insanin evliliğinde sizce ne gibi problemler yasanabilir? Aileleri de göz önünde bulundurursak(tabiki tesettürlü kadinin ailesi muhafazakar olacaktir).
Aşk Acısı
Uyutmuyor :'(
Sorsan şimdi kardeş desen ki:
-gidenler ne zaman döner?
-'üzülme' der mevlana, devam eder:
-kaybettiğin her şey bir gün başka bir surette geri döner..
|
ps4 e usb li/korsan kol baglamak?
|
|
Bulgaristanda Tıp okumak?
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.261 (Bu ay: 623)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.399 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor