Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 29. Hafta Sivasspor- Beşiktaş 16 Nisan Cumartesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
1
Favori
6.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçe girmek yerine doğrudan kaleyi deneyen şutlar çekmeliyiz, bu kadar kalabalık defansı kale önünde eritemezsin.
  • yalnız alexisi çok beğendim inşallah böyle devam eder.

maşaallah diyelim de nazar deymesin
  • sivasın hamle yapacak bir kadrosu yok.
    oynayacakları oyun en fazla bu. 1 puana oynamaya devam edecekler.

olcayı çıkar cenki al
    kerimi çıkar töreyi sok 3 olur bu maç.
    sivasın kaleye gidecek tek ayağı atıf şeşu geri kalanı tel tel dökülüyor.
  • Olcay kadar kalibiyetsiz adamla hala nasıl başlıyor bu Şenol Güneş ben hala çözemedim.Töre neden hala oynamıyor, tercih edilmiyor kafam almıyor.En kötü Sosayı kanada çekersin Oguzhanı bir ileri atarsın Olcayın yerinede Tolgayı koyarsın hem Atiba Tolgay 2 lisi ile daha dirençli olur ortasaha.
  • Olcay'ın üzerine toprak atmak lazım.
  • Kaybetseniz ne olacak Allah aşkına? Abartmıyorum kaybetmezsiniz ama kalan haftalarda 3 maç mağlup bitirin yine siz şampiyonsunuz. Biz hala puan kaybedeğiz.

Kalan 6 haftada Beşiktaş 5 galibiyet, 1 beraberlik alır. 6 galibiyet de olabilir.
  • Beşiktaş maçında sakatlanıp oyundan çıkan Cicinho'nun çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. (Lig TV)
  • Beşiktaş burdan verir mi şampiyonluğu hala kuşkulananlar var :D bjk puan kaybetse bile biz geri kalan maçların hepsini kazanamayız rahat olun la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca 45 dk heba oldu şimdi uğraş dur atacam diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cicinhonun çapraz bağları kopmuş

• 1-0 olsun bizim olsun.Gidişat onu gösteriyor ilk yarıda.
  • Samet Aybaba Olcayla oynadı anladık tamam kimse yoktu.
    Bilic niye oynadı bunla 2 sene?
    Şenol Güneş niye oynuyo? ne yapıyo bu adam. Biz ne göremiyoruz şunda? ne göremiyoruz abi adam hiç zorlamıyo kendini hiç hiç !!!
  • Hakemin ince işler peşinde olduğunu bir ben mi düşünüyorum alenen haksızlık var. Adamın koluyla topu kontrol edeyim derken taca gidiyor el verilmiyor taç veriyor. Oğuzhan'nın pozisyonunda sarık art vermesi için çift mi dalması gerekiyor. Mario Gomez'in pozisyonu için penaltı olduğunu düşünüyorum ama bir daha izlemek gerekiyor. İnşallah alacağız bu maçı hadi Beşiktaş.
  • Biraz sakin olalım arkadaşlar.Beşiktaşın klasik ilkyarı oyunu sezon özetinde bu şekilde zaten.Beşiktaş 2. yarıları baskıyı arttıran bir oyun planı üzerine oynuyor.Tek korkum kaybettiğimiz Kasımpaşa maçındaki gibi Şenol hocanın sistemi bozuk heyecana gelip erkenden değişiklikler yapması.Çünkü sistem bozulunca takımdaki bütün hücum organizasyonu bozuluyor.
  • Hakem ince ince doğruyu

• Cicinho'nun çapraz bağlarının koptuğu söyleniyor.

Kariyeri bitti.
  • başlıyor 2. yarı
  • Merak etmeyin be daha bizim başakşehir deplasmanı var.
  • Hoca ikinci yarida bu kadar kontrollu oynatmaz.
  • Sivas en az 1 puan alır maç çok sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.