Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 29. Hafta Sivasspor- Beşiktaş 16 Nisan Cumartesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
1
Favori
6.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olcay yine hicbir ise yaramiyor. Uzaktan sutla atarsak atatiz yoksa bu futbol katillerine gol atmak zor ptt layik bunlara insallah duserler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gol atabileceğimizi düşünmüyorum
  • tam quaresmalık maç, saçma bir kart yediği için yok.
    sivas ortayı kapatmaya çalışıyor kanatlarda yaratıcılık olsa maçı çözer beşiktaş.
    oğuzhan ve sosa ortada sertliğe maruz kalıyor.
  • 3 dakika uzatma verdi şaka mı bu? sakatlıklardan maç oynanmadı.Cicinhonun sakatlığı 2 defans oyuncusunun kafa kafaya çarpışması en az 7-8 dakika uzatma vermesi lazım..
  • Sivasta bi halt yok 1 tane atarsak 3 olur Kerim çıkar Töre girer. Set oyunu oynuyorlar Allah aşkına Tolganın formasını göremedik ilk yarı

• Sivas haddinden fazla mı sert oynuyor yoksa benim fanatik gözlerim mi öyle görüyor?

• Querasma yaktın takımı bis beleş kart görüyor devamli. Olcay ve frei leş

• Kerim berbat gene, ne ofansda var ne defansda. Gokhan gelse ne olacağı belli deil.

Beşiktaş garanti oynadı ilk yarı, ikinci yarı daha baskılı oynayacaktır.

3 dakka uzatma da tam komedi.

• Olcay ve Beck Allahınızdan bulub Allahın yeteneksiz futbol özürlü salakları sizi. Bu kadar Kabiliyetsiz adamlarla biz çok bile puan topladık yemin ediyorum ki. Bu ne biçim bi sağ bek yav,lan bi kere adam geçmeyi dene 1 kere çizgiye in top kes. Seni kim izledi nerden buldu neyini beğendide getirdi seni bu takıma sağ bek yaptı çok merak ediyorum. Olcay zaten sana diyecek birşeyim yok 4.senen ama arpa boyu,kadar yol alamadın Allahından bul.

• Olcay senin allah belanı versin çıldırıyorum kanser etti beni

• En azından ilk yarının berabere biteceği belliydi. Sivas ne kadar dayanır bilmiyorum maçı izlemedim. Küme düşmemek için son çırpınışları...
  • Töre oyuna girmeli bu kadar zayif takima gol atamadik gomezin o topu nasil kacti bilmiyorum lag girdi herhalde

• Kerim olcaydan daha kötü kimse ona laf etmiyor bırakın şu işleri kerim leş bildiğin
  • Kanatlar rezalet, Quaresma olmadan olmuyor. =)
  • şu 15. dkda olcayın kaçırdığı pozisyon sezonun özeti
  • tek kale oynuyoruz hakimiyet bizde bunun devamı gol merak etmeyin gol atacağız ama kontra falan yememek lazım. Töre girmeli BİRİSİ ŞU TAKIMA ARTIK VURMAYI ÖĞRETSİN! çıldırıyorum pas yapıp duruyorlar KALENİN AĞZINDA YİNE PAS DENİYORLAR VURSANIZA ULAN KALEYE
  • gomezi arkadan itmisler penalti gume gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcayı gördükçe deliriyorum böyle bir şey yok. Yeter artık bedava gönderin a2 takıma yeter çıldırıcam bu ne ya. Topa vurmayı bilmeyen yolda yürümeyi bilmeyen kaleciyle nasıl şampiyon olacaz merak ediyorum. Bunlar 5 puan farkınıda eritirler yazıklar olsun.
  • 3 dakika uzatma cidden komik değil mi?

Adamlar tokuştu 4-5 dakika rahat geçti. Cicinho sakatlandı yine bir 2-3 dakika geçti.

Bu dördüncü hakem neyin nesi.
  • kontrollü dutbol oynayayım derken kısır futbol oynuyoruz. defansa ve kaleciye güven olmadığından top devamlı bizde kalsın gol yemeyelim havası sezdim. ileri çıkıp sorumluluk almaya korkuyorlar.

hele ki beck... yahu be adam yeminli misin ileri oynamayacağım diye. adam ileri oynamyı bırak bakmıyor bile. top gelir gelmez direk geri pas..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.