Şimdi Ara

2015 Attrage 1.2 LPG uyumu ve iç mekan kalitesi nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl bilinçaltıma işlediyse başlığı okuyunca jazz hybrid geldi aklıma. kabus gibi yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

tamam işte geniş sorması daha iyi senin için. burda yürür bir destan daha yazarsın.  

• attrage hiç kullanmadım ama asx kullanıyorum 2017 senesinden beri. aracım 150.000 kilometrede. ben 58 bin km'de aldım. motor açısından en ufak bir sorun bile yaşamadım, hala saat gibi. en ufak bir sorunu yok. ama ben benzinde kullanıyorum tabi, hiç lpg takılmadı. gerekte duymadım az yakıyor zaten.

attrage'da böyle bir araba. attrage'a lpg'ye hiç gerek yok neredeyse dizel araba kadar yakıyordur zaten. lpg'de sübap yakma olayı her çelik sübap'a sahip olmayan motorda yaşanabilecek bir durum. zamanında chevrolet cruze'larda sık duyuyorduk, opel astra'larda aynı şekilde (zaten aynı motor gm). bir de lpg montajı hatalı yapıldıysa geçmiş olsun (işçilikte çok önemli). ama şunu da söyleyeyim 25 bin km'de 2011 lancer 1.6 aracına prins lpg taktıran arkadaşım 180 küsür bin km'de aracı sattığında hala sübap değiştirmemişti. bu arkadaşım arabasını çok sakin kullanan, 3000 devirin üstüne çok nadir çıkan bir yapıya sahipti. ben de aynı şekilde kullanıyorum mesela ama dediğim gibi benzinde. lpg'li arabayı fazla zorlamamak lazım. hele hele 1.2 hacimli 3 silindirli ufak motorlu bir attrage'ı. ben 1.0 toyota yaris'e lpg taktıranı, sonra sübap yakanları çok duydum mesela. 3 silindir 1.0 arabaya ne lpg taktırırsın be adam  

peki alınır mı? biniciysen evet. mitsubishi her türlü zarar ettirir çünkü. binici için dert değil, mesela benim için. zaten 8 sene oldu bir 18 sene daha görürüz satmaya kıyamıyorum çok memnunum araçtan. memnun kalırsın, gerçekten sağlam araçlar bunlar. yakıtı az, boyutuna göre kuvvetli sayılır (sollamalarda utandırmaz en azından), iç hacim geniş. tipik bir japon arabası işte. ses alır bol bol bence en büyük eksisi bu. mesela sen alır mısın diye sorsalar dediğim gibi biniciyim ben o yüzden alırım. ama iki sene sonra satarım diyorsan mitsubishi'ye bulaşma.

şimdiden hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Ocak 2025; 21:50:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.