Şimdi Ara

2015 Attrage 1.2 LPG uyumu ve iç mekan kalitesi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 bin bütçem var, kendimi çok zorlarsam 500 binlere gelebilmeye çalışırım.

500 bin civarına Attrage nasıldır? 1.2 motoru direkt enjeksiyon mudur yoksa enjeksiyonlu mudur?

İzolasyon, donanım, iç mekan vs. Symbol vs ye göre iyi midir yakın mıdır?

• Yukardaki Coluk cocuklar yeteri kadar eglendiyse cevap vereyim.

Attrage 1.2 3 silindir dohc mivec motora sahiptir. Lpg takılabilir. Ama tavsiye edilmez aşağıdaki arkadasin dedigi gibi . Ben 80 bin km gidebilmistim lpg ile.

Buna jatco cvt sanziman eslik eder.

Yalitimi klasik japon araci yalitimidir. Donanim olarak cruise control, 6 havayastigi otomatik klima standartlari arasinda intense plus alirsaniz tam donanimli olmus olur.

Yol tutus performans ve tuketim olarak sembolle filan kiyaslanamaz.

Arka diz mesafesi cok basarilidir. Araci yakindan gorun zaten sizde sembolle filan kiyaslanmayacagini anlarsiniz.

Hayirli gunler
  • Bir zamanlar burada sabah akşam attrage den bahseden bir üye vardı şimdi nickini hatırlayamadım.Eğer hatırlayanlar varsa bilgi verirlerse iyi olur.Size yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassa kullanıcısına yanıt

Dedeler sözünü tutar dediler hiç kimse gelmedi JDM konuma.

JDM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-222C11B50 -- 3 Kasım 2024; 17:51:42 >

Eli kulağındadır. Gelir az sonra. Gönüllü Honda elçiliğinden kafasını kaldıramadı herhalde.

• Şimdi sadece Jazz öneriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Kasım 2024; 18:22:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yukardaki Coluk cocuklar yeteri kadar eglendiyse cevap vereyim.

Attrage 1.2 3 silindir dohc mivec motora sahiptir. Lpg takılabilir. Ama tavsiye edilmez aşağıdaki arkadasin dedigi gibi . Ben 80 bin km gidebilmistim lpg ile.

Buna jatco cvt sanziman eslik eder.

Yalitimi klasik japon araci yalitimidir. Donanim olarak cruise control, 6 havayastigi otomatik klima standartlari arasinda intense plus alirsaniz tam donanimli olmus olur.

Yol tutus performans ve tuketim olarak sembolle filan kiyaslanamaz.

Arka diz mesafesi cok basarilidir. Araci yakindan gorun zaten sizde sembolle filan kiyaslanmayacagini anlarsiniz.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Kasım 2024; 18:43:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakın lpg takma ASLA ; Kesinlikle uyumsuz. Sübaplar zayıf.

LPG
    Biz 2017 den beri kullanıyoruz. Sıfır aldık. 2 Ağustos 2019 da lpg takmışız. (Fotoğraflardan bakıyorum) 30-33bin Km fln Kit Prins Technomax

2022 yılında yokuşta soğuk motorda stop etme vs başladı. Servise gitti sorun bulunamadı. Daha sonra sorun sık olmaya başladı bir kere daha yetkiliye çekildi sorun bulunamadı. Lpg servisi sorun bulamadı.

2023 Aralık ayında stop etme sorunu ciddileşti performans kaybı, zor çalışma vs tekrar Antalya yetkili servisine gitti (5 kez bu sorunlardan gittik 2 yılda) 2023 yılında iki kez sorunu çözdüklerini iddia ettiler. Araba kapıda yine stop etti vs 3. de sorunu bilmiyoruz motor açmak lazım denildi.

Aracı özele çektik. Sübaplar yamulmuş. (40 bin KM Lpg de kullanıldı.)

Masraflar ; 6.000 Rektefiyeci (Taşlama) , Motor Ustası 10.000 , Parçalar 30.000 TL (Yan Sanayi veya Güçlendirilmiş Sübap yok Tüm parçaları Orjinal Mitsubishi Temsa dan alınıp takıldı) Sıvı Conta x3 540 TL , Balata Sprey x2 130 TL , Yağ Filtre 175 TL , 1 Adet 4Lt Bidon Castrol Edge 5-30 LL 950 TL maliyeti oldu.

Toplamda ort 50 bin TL Masraf yapıldı. 01/12/2023 itibariyle fiyat

Bunların içinde hasar tespiti için git gel masrafları vs yok. (60km uzakta yetkili servis) , bu sırada değişen parçalar yok. 1x bobin, bujiler vs vs...

ÖNEMLİ KISIM : Bu motorun Antalya Kayseri İstanbul Samsun illerinde bir sürü parçacıda motor parçası daha dayanıklı çelik oranı yüksek sübap vs arandı tek bir parça bile bulunamadı. Her parçası yetkili servisten fahiş ücretler ödenerek yapılmak zorunda kalındı. 3 adet 1.4 fire motor sübap yaptırılırdı.

Arabayı yapan usta hatırla yaptı tanıdık biriydi. Yaptıktan sonra başka bu arabadan getirme dedi o derece grupta isminin paylaşılmasını bile istemedi uğraşamam dedi. Kendi ilçemizde motor ustaları abi bunu yapmayayım. Parçası yok kapatamayız diyip almadılar. Aynısını grupta da başka yaşayanlar var.

Ben yaptırdıktan sonra full benzinde biniyorum. Zarar etmek umurumda değil. Bu kadar uğraşmak rezaletti.

İÇ MEKAN
    Symbol Accent Blue vs neyse kalite o kadardır. Yalıtım zayıf, trim sesleri olabilir. Kaput altında keçe var. Bagaj tarafı komple açık kablosu vs gözükür. Yumuşak plastik yok.

ALINIR MI?
    Ben 2017 de ucuza aldım yalan yok o zaman 53.500 TL idi. O paralara otomatik araç yoktu 69 bine accent blue otomatik 1.4 vardı. Km 80 bini devirdi. 7 yıldır kullanıyoruz. Düşük kalite olsa da iş görür bir araç memnun olmasam satardım bütün ağır bakımları yaptırdım. 160-200 bine kadar kullanacağım. İki aracımız vardı i20 yi sattım attrage kaldı. Lpg takmasak iyiydi ama olsun ondan yana araca suç bulamam hata bizde orada...

Edit ; Alacak olsam şuna 500 teklif ederim. Önemli olan otomatik olması bana göre orjinal teyp olanlar iyidir ekranlı olanlar (blaupunk san diego 530 mu ne var) çöp ekranı değiştirmek lazım çok kötü...

https://www.sahibinden.com/s/v9Ab3APv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 3 Kasım 2024; 18:51:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu araçlara bulaşma git 1.5 dci, 0.9 tce clio al istediğin zaman satarsın heryerde parçası bulunur kafan rahat uyursun geceleri.

Hepimizin o dönem aklina kazınmış

Sabah aksam Ovdugu motorla 80 bin km lpg de kullanip motoru yedi (aslında arac lpg uyumlu değilmiş2015 Attrage 1.2 LPG uyumu ve iç mekan kalitesi nasıldır? ) simdi de jazz almiş jazci kardeş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Kasım 2024; 19:41:18 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Ben manuel alacağım için CVT'nin pek önemi kalmıyor, Mitsubishi Attrage alacaksam LPG'yi kafamdan siliyorum kesinlikle.

Teşşekürler cevabınız için Üstat.2015 Attrage 1.2 LPG uyumu ve iç mekan kalitesi nasıldır? 

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Eyw hocam çok sağ olasın. Cevabınız için teşekkür ederim.

Benzinde benim araç manuel olacağı için bir tık daha az yakar daha rahat binilebilir diye düşünüyorum, şehir içi kaç litre yakıyorsunuz CVT'de üstat?

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Konya'da subap üreticileri var, Attrage'a üretselermiş aracı alır almaz sadece yeni subap ve subap kapağı contası ile hallolacak bir işti.

uero 5 üzeri hiç bir araç lpg uyumlu değildir. tabi uyumdan kastınız nedir bilmiyorum.

direkt enjeksiyonlular hariç ( onlarada takılıyorda çok pahalı oluyor) her benzinli araca lpg takılabilir.

ama euro 5 ve üzeri her araç er veya geç o subapları bozar bundan kaçış yok, tabi honda ve bir zamanlar hyundai i10larda olduğu gibi fabrikasyon lpg li değilse.

bu araçlarda subaplar lpg ye göre üretilir.

ben hiç bir zaman bunun subapları bozulmaz sittin sene kullan demedim zaten.

lpg taktıran herkes er veya geç kullanıma ustalığa ve motorun yapısına göre motor arızası yaşayacaktır bundan kaçış yok.

evet şimdi de jazz aldım; ve gene en iyi bildiğim aracı kendi aracımı anlatıyorum.

hayırlı günler.

• rica ederim, hayırlısı olsun, şu an 550-600 arasına 2015 cvt intens plus bulunabiliyor sanırım.

hayırlı günler

Son kasa Jazz'ın iç mekan kalitesi nasıl hocam

• hocam bunu nasıl anlatabilirim; biraz daha spesifik sorsanız.

bir bayiye gidip kendinizin tecrübe etmesi daha mantıklı

Uyumdan kastım sizin şu mitsu reklamı yaparken yazdığınız gibi bir uyumdu.

Neyse zaten az yakıyor diye reklamı yapılan bir araca lpg takınca olan size olmuş Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Kasım 2024; 14:7:2 >
    Orada lpg nin gidisatta guzel oldugunu anlatmak istedim o zamanlarda bazi araçlarda lpg taktiniz mi tekleme cekmeme ariza isigi yakma gibi sorunlar oluyordu.

Atttage da gayet guzel gidiyordu araç benzin demi lpg demi anlayamiyordunuz.

Tabi bozulana kadar.

Hayirli gunler

• Benim veriler çok şehiriçi gibi değil. Trafik yok bizim orada kısa mesafe her yer her yere 1-2km 6-6.5Lt gibi yakıyordur tahmini...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.