Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu herif geçmişte reddetmedi mi milli takımı? Bir daha alınmaması gerekir zaten, belli ki milli duyguları zayıf.

Bu arada grup grup değil korku tüneli maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 23 Haziran 2015; 12:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Bu herif geçmişte reddetmedi mi milli takımı? Bir daha alınmaması gerekir zaten, belli ki milli duyguları zayıf.

Klasik Akpli yorumu.Futbolda da Çalhanoğlu reddetmişti,şimdi oynuyor.Ne var bunda?
  • Ali Muhammed()-Sinan-Cedi-Ersan-Ömer
    Kartal-Furkan-Melih-Oğuz-Semih
    Furkan A.
    Kenan S veya Doğuş B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Enes'in olmasını bekliyordum, ama karara da saygı duyuyorum. Enes kendisine yalvarmamızı beklemesin.

Ender'in olmaması çok güzel. Emircan muhtemelen kesin kadrodan olmayacak.
    Barış hersek, egemen ve kenan da aynı şekilde.
    Kartal bence kesin olmalı, melih de.

3 numara oynayabilecek en net oyuncu galiba cedi şu anda.
    Furkan'ın atletizmi de bir faktör ama sakatlık sonrası malesef düştü biraz.

Doğuş olsun istiyorum aslında, duygusallık, keşke kalsa.

Hayırdır birader Jazz çöplüğünde parlayamadı diye mi bu sinir?
    Şutu olmayan,ayakları yavaş yeteneksiz uzunlar şu turnuvada hiçbir halta yaramaz.Milli takımın kurtuluşu Enes'tir.Kimse farkında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 23 Haziran 2015; 13:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

quote:

Bu herif geçmişte reddetmedi mi milli takımı? Bir daha alınmaması gerekir zaten, belli ki milli duyguları zayıf.

Klasik Akpli yorumu.Futbolda da Çalhanoğlu reddetmişti,şimdi oynuyor.Ne var bunda?

Mehmet Okur da gelmemişti bir ara o sorun değil de bu çocuk milli takım yenildiğinde "hahahaaha" diye tweet atmıştı üstelik davet edilip kendisi daveti reddetmişti. Karakteri bozuk bir oyuncu ne yapacağı belli olmaz, alınmaması doğru karar.

http://www.milliyet.com.tr/enes-kanter-den-sok-tweet----1760481-skorerhaber/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuroxena -- 23 Haziran 2015; 14:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

quote:

Mehmet Okur da gelmemişti bir ara o sorun değil de bu çocuk milli takım yenildiğinde "hahahaaha" diye tweet atmıştı üstelik davet edilip kendisi daveti reddetmişti. Karakteri bozuk bir oyuncu ne yapacağı belli olmaz, alınmaması doğru karar.

Günümüzde basketbol-futbol fark etmez, milli takım sporcularının içinde bir tane bile milliyetçi sporcu yok.Yani şöyle tweet attı böyle dalga geçti gibi yorumlar yapmamıza gerek yok.Aşın artık bunları.Ben basketbol izleyicisi olarak iyi takım görmek isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Enes'in olmasını bekliyordum, ama karara da saygı duyuyorum. Enes kendisine yalvarmamızı beklemesin.

Ender'in olmaması çok güzel. Emircan muhtemelen kesin kadrodan olmayacak.
    Barış hersek, egemen ve kenan da aynı şekilde.
    Kartal bence kesin olmalı, melih de.

3 numara oynayabilecek en net oyuncu galiba cedi şu anda.
    Furkan'ın atletizmi de bir faktör ama sakatlık sonrası malesef düştü biraz.

Doğuş olsun istiyorum aslında, duygusallık, keşke kalsa.

Hayırdır birader Jazz çöplüğünde parlayamadı diye mi bu sinir?
    Şutu olmayan,ayakları yavaş yeteneksiz uzunlar şu turnuvada hiçbir halta yaramaz.Milli takımın kurtuluşu Enes'tir.Kimse farkında değil.

Enes'i severim, ama onu yolladıktan sonra utah'ın performansının nasıl değiştiğini söylemeye gerek yok.

Kazanma oranı, enes gidince
     2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Enes varken

Defansif rating, enes sonrası

Enes varken

Enes'in gelmesini, hele dış atışlarını bu kadar geliştirmişken, çok istiyordum, severim de kendisini. Milli takıma gelmeme kararlarına da saygım var, sonuçta kendi iyiliği için gelmeyebilir.
    Ama ergin ataman'ın kararı da haklı gerekçelere dayanıyor, ben hak veriyorum.

Ayrıca defansı zayıf uzunlardan hoşlanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Haziran 2015; 14:52:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

quote:

quote:

18 yaşında, bir anda dünyanın parasını kazanmaya başlayan birinin yaptığı toyluk, onun tüm kariyerini bitirmemeli.

• ergin ataman benim için bitmiştir. dixon,preldizc falan milli takımda var ama enes kanter'e yer yok demek ki. ben de desteklemiyorum bu milli takımı. Türkiye'nin açık ara en iyi basketçisini siyasi nedenlerle milli takıma almıyorlar.

ender arslan'ı da yeni farkettim. onu da almamışlar. artık dixon benche geldiğinde ya da sakatlandığında şut sokamayan sürekli faul yapan kenan sipahi'yle oynarsın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Kedii -- 23 Haziran 2015; 15:38:51 >
  • Ya abi milli duygulardan yoksun ne demek dixon daha mı türk yapmayın allah aşkına asdfasdf

erginin balon olduğunu biliyorduk kanıtladı kendisi teşekkürler
  • yukarıdan talimat geldiği bellli basketbolunda içine ettiler helal olsun enes kanter gibi oyuncuyu milli takıma nasıl almazlar akılsızlıktan başka bir şey degil adam zaten nba en forumda pivot oyunculardan biri basket mili takım
    benim için bitmiştir
  • Konu kilit Ergin ban. Grupta 5. lik hayırlı olsun gg wp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Nickini görünce daha mesajını okumadan yine ne saçmaladı acaba diye düşünüyor insan. Yine yanıltmadın. AKP'li falan değilim.
  • Gobert süre almaya başlayınca savunma düzeldi.Enes yerine Favors gitse yine benzer durum gerçekleşirdi.
    Sadece savunma ile olacak iş değil.Oğuz-Semih-Furkan kanser edecek herkesi görürsün.Takımdaki tek iyi gelişme Emir'in olmaması.Kendi oynayıp takım oyununu bozuyordu.

@Thingol

Birader seni tanıyorum zaten.Sana şusun demedim.Yaptığın yorumu benzettim.Çalhanoğlu konusunda cevap ver bakalım Terim sevdalısı arkadaş.Milliyetçi duyguların ne kadar gerçekmiş.
  • FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    yok artık, favors nere enes nere.
    sade savunmayla olmaz tabi, dixon 35 dakika oynayıp 30+ sayıyla oynar artık. oğuz-semih-furkan tabi çıldırtır artık ömer ve ersan'ı pamuklara sarmalayacağız.
    emir'in olmaması efsanevi bir gelişme, cedi'cik 30 dakika oynasın bakalım.
  • Recep milli takim aday kadrosunu aciklamis. 20 kisilik aday kadroda Ergin de yer aliyor

• Enes Kanter'in alınmaması kadar saçma bir karar olabilir mi bu neyin ego savaşıdır yahu ? Enes bize hücumda 3 gömlek atlattıracak bir oyuncuydu.Onu da geçtim Göksenin yeteneksizini kadroya çağırıp Engin Atsür'ü çağırmamak da neyin nesi ? Takım gençleştirilmiş peki tebrikler ama biraz hedefi olan bir kadro kursalarmış . Ne hedefleniyor bu kadroyla bu sene ?
  • 2 sene önce milli takim elendiginde "hahahaha,bye bye" yazan kişinin bu forma altında yeri yok. Kendisi bu kadar miğdesiz olabilir fakat bu formada miğdesizlere yer yok. Birde tivitirda açıklama yapmış; "siyasi görüşümden ötürü alinmadim" ahahahahahaha bi malum partililer bir de bu cemaatciler senelerdir mağdurlar :D

Siyasi gorusunden dolayı alınmasıyla çok daha iyi olmuş,sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 23 Haziran 2015; 19:47:58 >
  •  2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jbreathe -- 23 Haziran 2015; 20:47:24 >
  • Enes varken bile şansımız çok yüksek değildi şimdi daha da düştü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.