Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kuralar çekildi.

GROUP B:

Spain
    Serbia
    Germany
    Turkey
    Italy
    Iceland

Sırplarla aynı gruba düştük. Bazen bilerek yapıyorlar diyorum.

GROUP A:
    France
    Finland
    Bosnia
    Poland
    Israel
    Russia

GROUP C:
    Croatia
    Slovenia
    Greece
    FYR of Macedonia
    Georgia
    Holland

GROUP D:
    Lithuania
    Latvia
    Estonia
    Ukraine
    Belgium
    Czech Republic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 8 Aralık 2014; 18:45:57 >

• kura cenabetliğimiz devam ediyor...
  • Maclar Berlin de Ev sahibi gibi oynarız...3 yada 4 cıkarız bu gruptan Almanya ile çekişiriz...NBA deki oyuncularımızda gelirse güzel bir turnuva gecirebiliriz.
  • Ölüm grubu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruptan 1. çıkana kupayı versinler direk D grubu da çok garip olmuş ayrıca
  • Eger gencler daha dogrusu Efes in gencleri bu oyunu surdursun 2.cikabilecegimizi dusunuyorum.Ispanya dan artik cekinmemeliyiz dusus yasamalari an meselesi.

• Çok umutsuz değilim kadro vs. konusunda ama bu nasıl bir kuradır yahu. D grubuna düşsek çok daha rahat çıkabilirdik gerçi bizimkilerin sağı solu belli olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa ligi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir '92 Dream Team eksik sanırım grupta. İlk üçe direk altın, gümüş ve bronz madalyalar verilebilir.
  • Bu sabah paris havaalaninda Harun Erdenay'i gordum, yaninda iki kisi daha vardi. Megersem kura içinmis, bugun oldugunu unutmusum.
    Heyecanlandim, keske bir fotograf çektirseydim kendisiyle
  • Güzel kura. Daha zayıf takımların olduğu gruba düşüp kesin çıktık muhabbetindense zor gruba düştük bu oyunla çıkamayız muhabbetini tercih ederim.

• abi bu takım berbat olduğu Eurobasket 2011'de İspanya'yı yendi,gruptan 2.veya 3. olarak çıkarız 1.olmak zor,sanki takımımız çok kötü,bi tek iyi bir devşirme guard bulmak lazım,şuan ki guardlar pek yeterli değil rotasyon da oynayabilirler ancak
  • eger furkan bu formunu surdururse almamasi icin hic neden yok.

• bu kısa rotasyonuyla gruptan zor çıkarız, devşirmede emir devam edecekmiş
  • bu nasıl bir gruptur bi de yunanistanı koy bizim gruba tam olsun ama işin diğer tarafından bakarsak bu gruptan çıkarsak işimiz ilerki turlarda daha rahat gözüküyor
  • Kenan Okben Cedi biraz daha form tutarsa Furkan 'ın bu takıma alınması gerekiyor.

Ersan,Omer Aşık, Enes,Semih,Oğuz,Cenk ve Emir gibi isimlerle gruptan çıkma şansımız pekte az değil

• Bu kura çekimi Fiba'nın saçmalamasından başka şey değil. Grubumuzda yer alan İzlanda fiba sıralamasında bile değil. Acaba ben mi hatalıyım diye tekrar tekrar kontrol ettim gerçekten yok. Velhasıl; Avrupa'nın ilk 6 sırasında yer alan 3 takım aynı grupta olmamalı.

http://www.fiba.com/rankingmen#tab=fiba_europe

Kura sonrası Ataman açıklama yaptı mı bilmiyorum fakat bu turnuvada eğer tam kadro olabilirsek (nba oyuncuları dahil+cedi, furkan) ilk 6'ya kalmak zor olmaz. Yer aldığımız başlangıç grubu zor olduğundan mütevellit sonraki aşamalar geçilebilir olacaktır. Ancak en kötü 2. olmalıyız tabloya bakarsak. Çaprazımız a grubu da hafife alınacak takımlardan oluşmuyor. Bize göre daha iyi Fransa hariç...

• enes bu sene gelicek mi sizce milli takıma? Ben hiç sanmıyorum eski sempatim yok kendisine ama gelse tabi ki başarılı olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

enes bu sene gelicek mi sizce milli takıma? Ben hiç sanmıyorum eski sempatim yok kendisine ama gelse tabi ki başarılı olabiliriz

Sene basindan beri gelecegini soyluyor. Gecen twitterda kura sonrasi "buyuklerimizin duasiyla halkimizin destegiyle biz bu gruptan 1. cikariz. Sozum soz Turkiyem" yazmis

• Kadro böyle olmalı
    1-Kenan Sipahi
    2-Ender Arslan
    3-Melih Mahmutoğlu
    4-Sinan Güler
    5-Cedi Osman
    6-Furkan Korkmaz
    7-Doğuş Balbay
    8-Ersan İlyasova
    9-Enes Kanter
    10-Ömer Aşık
    11-Semih Erden
    12-Emir
  • Kutaysa kullanıcısına yanıt
    6 tane 1-2 almazlar. Oradaki bir isim yerine uzun alinip 7ye5 olur kisa-uzun rotasyonu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.