Şimdi Ara

2015 Bmw 118i -- 2015 Scirocco 122ps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutu07

Arada 10.000tl de fark olsa direk 1 serisi alınmalı. Scirocco 1 serisinin yanında araç değil söylüyeyim. Kendim 5 serisi M paket kullanıcısıyım 1 serisini alın Sciroccoyu unutursunuz.

Birkere arkadan itiş avantajı, modifiye olanakları, kullanıcılarının apaçi ağırlıklı olmaması daha elit kaliteli (her kesimden insan kullanıyor kadın erkek) bir görünüme sahip olması, kullanıcılarının donanımhaber gibi forumlarda çok fazla paylaşımda bulunması, scirocco gibi mimlenmiş şekilde gezilmemesi, 8 zf şanzıman, yazılım ve chip olanaklarıyla hız isteniyorsa uygun ortamlarda oldukça eğlenceli yanlamalar. Daha saymaya gerek yok. Bu konudaki cevaplardan da belli olduğu üzere kimse size Scirocco önermez 1 serisine karşın.

Scirocco iyi değil mi güzel araç tabiki ama bir 1 serisi değil.

abicim babam arabayı alacak olan o zaten sıkıntı yapmaz ama benim demek istediğim scirocco direk spor halde geliyo bmw yi alsam spor görünüş için m bodykit ve jantta almam gerekecek ki replica jantın bi kere arabamdan lastikle beraber fırladığını düşünürsek replica jantta almam. yani demek istediğim babam bilmez m paketmiş sportline mış elde olanı alacak o bana sonradan 10 daha verde m yapıyım desem elimdekinden olurum :D sanırım bazı şeylerden fedakarlık verip bi süre base haliyle binmeliyim. yavaş yavaş olur bakalım :)

• Fiyat söz konusu olup scirocco alırsanız kimse bi şey diyemez ama ben olsam imkanım varsa bmw alırım.
    Hem suruş keyfi daha iyi, hem yakıtı daha az, hem de teknik verileri daha iyi.
    Ayrıca arkadaşlarınız araca bindiğinde sıkıntında olmaz tatile falan daha rahat çıkılabilir.
    En iyisi siz gidip her iki aracı
    da test edin
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklopentan -- 23 Temmuz 2015; 8:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz sciroccoyu kafaya koymuşsunuz ama etmeyin bmwnin donanımı iyi, zamanla modiye edilir. Sahibinden comda az kullanılmış orj jant bulunabiliyor uygun fiyata.

• İlla bu ikisiyse bence bmw daha iyi. Adı yeter çoğu zaman. Ben olsam dizel 116 alırdım da orası ayrı bi konu.

• bende bmw diyorum üstte arkadaş yazmış bende yazayım bende olsam 1,16 dizel yakıtı da muazzam

ama benzinli arabanın keyfi gerçekten çok farklı
  • 118i 1.6 136 beygir ise;

116i ve 120i kaç motor ve kaç beygir?

• BMW 1.18i al

Scirocco'nun yüzü eskidi, piyasada çok fazla var ve büyük çoğunluğu apaçilerin elinde. İç tasarımda BMW'nin yanında daha sönük. 122'lik olanın bir performansıda yok.

BMW 1 yeni makyajlandı ve neredeyse yeni kasa gibi oldu. M paket olmasada tipi oldukça yeterli sadece jantları güzel değil joy paketlerin. 1.18i, stock olarak 122'lik scirocco'yu yer. Ayrıca 1.18i ve 1.20i motorları aynı ikiside yazılımla 200hp'e kadar çıkıyor. 122'lik tsi'dan yazılımla falan öyle çok bir şey alamazsın.

Alternatif araç olarak Alfa Romeo Guiletta modeline bakabilirsin. 1.4 170hp otomatik vites Sunroofla birlikte 80 civarlarına alınır.
  • bmw 1 serisi muadilleri içinde en çirkin kasaya sahip olan arabasıdır. O kasada BMW logosu yerine başka bir logo olsa kimse yüzüne bakmaz. Ben olsam scirocco alırdım heralde, en azından tipi daha güzel.
  • neden direk fabrikasyon m paket almıyorsun? 10 daha fazla vercen ama kafan rahat edecek.
  • zfli BMW yi alma, dsgli scirocco al, sonra burda dsg patladi diye baslik ac. biz de gecmis olsun dileklerimizi gonderelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

zfli BMW yi alma, dsgli scirocco al, sonra burda dsg patladi diye baslik ac. biz de gecmis olsun dileklerimizi gonderelim.

Boş muhabbet için polemik yaratmayın alacağım araç manuel dedim kendim dsg şanzımanı yedim gittim paşa paşada 5 milyara yaptırdım hiç bi yerde de dsg öyle dsg böyle demedim. Ha hakettim mi hakettim bi daha alır mıyım sonuna kadar alırım garantisi var otu var ver 2.000 tl daha arttır garantisini 100.000 tl lik araç alıyosun

• Scirocco 160 HP DSG olsa 8 bin fark neyse de 122 HP manueliyle sadece 8 bin mi fark var yeni 1.18i arasında? Bu durumda hala düşünüyor olmanız bile vakit kaybı. Şundan bundan dolayı diye neden saymak bile gereksiz neden 1.18i almanız hakkında. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

neden direk fabrikasyon m paket almıyorsun? 10 daha fazla vercen ama kafan rahat edecek.

Arada ciddi fiyat farkı var hocam. Aşağı yukarı 14000 oynuyor ki Tampon/, jant, spor koltuk, hexagon döşeme ve m-spor direksiyon için o para verilmez bence. Onun yerine hi-fi, anahtarsız giriş, hız sabitleme, gelişmiş gösterge falan almak daha mantıklı geliyor bana.

Bu arada m paket jantları bence hiç güzel değil, mayfest diye sattıkları araçların jantları çok daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: özerr4

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

zfli BMW yi alma, dsgli scirocco al, sonra burda dsg patladi diye baslik ac. biz de gecmis olsun dileklerimizi gonderelim.

Boş muhabbet için polemik yaratmayın alacağım araç manuel dedim kendim dsg şanzımanı yedim gittim paşa paşada 5 milyara yaptırdım hiç bi yerde de dsg öyle dsg böyle demedim. Ha hakettim mi hakettim bi daha alır mıyım sonuna kadar alırım garantisi var otu var ver 2.000 tl daha arttır garantisini 100.000 tl lik araç alıyosun

tamam git scirocco al o zaman

• Arkadaş sen Scirocco alacaksın, konunun başından beri bu yönde düşüncen.
  • 1 serisinin içi cidden dar ve rahatsız. Scirocco tek kapı olmasına rağmen daha ferah bence. 160 DSG eğer 8.000 TL ucuz olsaydı Scirocco derdim fakat 122 Man. ile arada 8.000 TL fark varsa hiç düşünmeye gerek yok. Tercih 1.18 olmalı. Arkadan itiş olması falan hikaye bence. Aracın motoru daha iyi, sürüş dinamikleri ve keyfi çok güzel. Daha donanımlı ve sonuçta o bir BMW...
  • 2008 yılında çıkan bir araç Scirocco, artık yüzü eskidi. Makyaj yedi, içinden trim sesleri geliyormuş zamanla.
    Zaten sırf manuel ile otomatik yani DSG ve ZF farkı 10 bin TL dir. Ayrıca şöyle söyleyim ister büyükşehirde ol ister olma otomatik vites büyük nimet.
    Scirocco malesef apaçi arabası yaftası yedi, 206 gibi. Karar senin, alacağın 3-5 bin indirim seni etkilemiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 23 Temmuz 2015; 16:11:38 >
  • Sağolun düşünceleriniz için bugün araçlarıda test ettik sanırım 118 olcak. 118 joy paket kötü bi jantı var genel olarak hatları, angel gibi bi güzelliğinin olması aklımı çok çeldi. Alınıp senelerce binilebilecek bi araç bence borusanın yaptığı genel bi indirimden dolayı 95.000 tl imiş kuruş aşağıya inmiyolar hayırlısı ailemde tek kapıya pek sıcak bakmadı. Alınıp ömürlük biner gibiyim :)

• Sırf marka algısı için bile BMW tercih edilir..
  • Tabiki bmw

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.