Şimdi Ara

2015 Bmw 118i -- 2015 Scirocco 122ps (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Joy paket + jant 103.000 lira vs. yapıyor liste fiyatından. Bunu direkt 95.000'e indiriyorlarsa çok iyi. Üstüne ilk mesajınızdaki gibi sunroofu da varsa muhteşem fiyat. Sunroof 5.000 lira çünkü tek başına. Hatta bir tane de ben alabilirim aynı fiyattan veriyorlarsa.
  • 122 beygir scirocco sadece görüntü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Joy paket + jant 103.000 lira vs. yapıyor liste fiyatından. Bunu direkt 95.000'e indiriyorlarsa çok iyi. Üstüne ilk mesajınızdaki gibi sunroofu da varsa muhteşem fiyat. Sunroof 5.000 lira çünkü tek başına. Hatta bir tane de ben alabilirim aynı fiyattan veriyorlarsa.

Joy paket + sunroof beyaz renk 95000'e veriyorlar. Bu ay %8 civarı indirim yapıyorlar 1 serisinde. Başka jant opsiyonu ile vermezler 95'e çık zorlanırsa belki ama sanmam yinede.

Joy + sunroof + gelişmiş gösterge + sensatec deri döşeme 99 bin

M paket + sunroof olan için de 109000 teklif etmişlerdi

Söylediğim fiyatlar beyaz renk için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C segmentte Leon FR alın geçin derim. Boş yere parasını haketmeyen 1 Serisi yada Scirocco almayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Borusan temmuz 29a indirime gitmiş kampanyalı fiyatları bu şekilde. Konya köprülüde hazır bi tane var beyaz joy paket 16' jant var fiyat için yalvardım 1 kuruş inmediler 95000e veriyolar. Düşüncen varsa diğer bayilerdende bi fiyat ve stok sorabilirsin. Ama kampanya tarihli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Joy paket + sunroof beyaz renk 95000'e veriyorlar. Bu ay %8 civarı indirim yapıyorlar 1 serisinde. Başka jant opsiyonu ile vermezler 95'e çık zorlanırsa belki ama sanmam yinede.

Bende iskonto istemiştim bayan %8 kendi haklarının olduğunu ama bmw 1 serisi için zaten indirim olduğu için bi şey yapamayacaklarını söyledi. Araç donanım olarak yeterli seviyede geri görüşüne kadar var yani benim için yeterli ve 95000 iyi bi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: özerr4

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Bende iskonto istemiştim bayan %8 kendi haklarının olduğunu ama bmw 1 serisi için zaten indirim olduğu için bi şey yapamayacaklarını söyledi. Araç donanım olarak yeterli seviyede geri görüşüne kadar var yani benim için yeterli ve 95000 iyi bi fiyat

Hocam zaten indimli fiyat 95 bin normalde 105 gibi bir fiyat çıkması lazım sunroof falan olunca.

Dediğim gibi jantı çok önemsiyorsanız mayfest versiyonlara bakın.
    M paketle fiyat çok artıyor. Estoril m-paket+sunroof+hifi+gelişmiş gösterge için 113500 fiyat verdiler bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 25 Temmuz 2015; 13:36:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.16d ve 1.18i test ettim dun pes pese. 1.16d bana daha keyifli geldi. Ama 1.18in motor sesi cok guzeldi. 1.16 yi zorlama sansim da oldu virajlarda cok guzel vakit gecirilebilir. Zf sanziman cok kararli calisiyor. 100 bin lira civari sifir araba alacak olsam 1.16d otomatik tek tercihim olurdu.

• Kesinlikle ben 118i seçerdim , sende BMW de karar kılmakla çok iyi yapmıssın
  • Benim de yaş 20 aynı ikilem içerisindeyim şuan scirocco ağır basıyor ama söz konusu bmw olunca insan düşünüyor yaza kadar düşünüp bir karar vericem inşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.