Şimdi Ara

2015 BMW 520i YAKIT TÜKETİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
14.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şehiriçi dur-kalk trafikte 10lt altını görmek imkansız hatta mucize
    şehirlerarası 120km hız sabitleyerek 6,5 lt altını görmek imkansız

daha da kurcalamaya gerek yok.
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    pro-black kardeşim emin olun en fazla ve en büyük pazarlığı hep zenginler yaparlar. :) Latife bir yana bir araca 150000 TL vermek (ki 150000 TL'ye kalmadı artık sıfır 520i'nin en donanımsızı Yeni Türkiye Paketi o da 170 Bin TL) demek tamam ya bu kadar para verdik ne yakarsa yaksın bana dokunmaz gibi bir durum söz konusu değil kesinlikle, en azından benim için. Yani o parayı aracın konforuna veriyosun çok yaksın diye değil. Şöyle düşünmenizi rica ederim cebinizde güzel bir site içerisinde havuzlu, jakuzili triplex bir villa alacak paranız var ve diyosunuzki yatırayım ben tüm paramı bu villaya. İlk alırken diyolarki bu sitenin aidatı 1000 TL'dir aylık. Tamam diyosunuz yine razı oluyosunuz lakin alıp taşınınca diyorlarki yok siz yanlış anlamışınız o sadece sitenin aidatıydı bunun güvenliği var, bahçivanı var şusu var busu var :) peki diyosunuz bunlarla birlikte ne ediyor aidat diyolarki 3000 TL. Benimkisi küçük bir örnek (benim durumuma yakın) yani ben aslında sıfır 520i'yi alırken karma 10lt ortalamaya razı idim lakin aldıktan sonra bir baktımki 15lt'nin altına düşmemiş. İşte o yüzden veryansın edişim ve kıyaslama yapmak istememin sebebi. Ha 15lt yakıyor diye aracıma binmemezlik yapıyor muyum? Hayır tabiki mecburen biniyorum çünkü binmek zorundayım :) Böyle oluncada biraz canın yanabiliyor. Biraz uzun oldu sanırım ama benim durumumu birebir anlatan durum aslında bunlardan ibaret. Selamlar & Sevgiler...

• 15 litre için agresif sürmek lazım F10'u.normal şartlarda da min 10-11 litre yakar zaten bu araç..
  • beniz 5 TL oldu artık resmen işkence haline geldi bu arabaya binmek, 9-10 litre yakıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.