Şimdi Ara

2015 Citroen Berlingo 150.000 km alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boya olmadığını söylemeleri %90 yalan. Km yüksek. 2 senede yıpranmış araba. Satarken zarar.
  • 2015 Citroen Berlingo 150.000 km alınır mı?

Arabanın fotoğrafı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbrahımAltun

Arabanın bundan önceki sahibinin şirketi Kütahyadaymış neredeyse her gün Eskişehir -Kütahya arası gidip gelmiş

Yani km nin tamamına yakını uzun yolda kullanılmış.

Sadece tek kişi kullanmışsa ve adam güvenilirse (km ile oynanamış bence güvenilir bir adam) alınır ancak sen zor satarsın.

• 2001 model aracım 187000 de 2 yaşında bir araca göre km çok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: IbrahımAltun

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

servis bakımlı olması ve zamanında girmiş olması lazım tüm bakımlara.
    alıp 3-4 senede 50 bin de sen yapsan zor satılabilir.

Eğer alınırsa 2 yıl kadar ortalama 10-20 bin km arası kullanacağız, genede aldığımız fiyata yakın bir karşılığında satamazmıyız?

Piyasa yukselmeye devam ederse satatsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdghy

Hocam aynı zamanda para değer kaybetmeye devam ederse aynı fiyata satsa bile zarar etmiş olmaz mı ?

Olur hocam, duruma gore kar edilebilir de ama zor bence boyle giderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 24 Ekim 2017; 20:29:53 >
  • Bulaşmamak mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

150 bin yapıcan boya olmucakbayiden sıfır alıyosun yine boyalı çıkıyor.

otoparktan hiç çıkmasa yine biri sürter

Bilip bilmeden konuşmayın artık be. Boyasız bir sürü araba var 200 bin üstünde. 2 bin kmde de boya olabilir 300 binde de. Km ile ne alakası var?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ama evde beni dinleyen yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdghy

Hocam aynı zamanda para değer kaybetmeye devam ederse aynı fiyata satsa bile zarar etmiş olmaz mı ?

Arabayı gene aynı fiyata satıp elimdeki paranın tekrar değerlemesini bekleyebilirim

• quote:

150 bin yapıcan boya olmucakbayiden sıfır alıyosun yine boyalı çıkıyor.

otoparktan hiç çıkmasa yine biri sürter

Benım arac 2014 model 156200 kmde,

2 ayonceye kadar (152000 km) boyasızdı

Su an sag arka kapı boyalı😐

• 100 binden sonra araba alınmaz.forumdakilere bakma çoğu al satçı

• quote:

100 binden sonra araba alınmaz.forumdakilere bakma çoğu al satçı

Saçma. Bakımlı ise alınır, gül gibi de binilir.

Konu sahibi arkadaşım... 2 yıl boyunca kullandım bahsettiğin modeli. 40.000km yol yaptım. Bakımları normalde 15.000 km'de bir yapılması gerekirken ben 10.000'de bir yaptırdım. Bakım dışında sanayiye uğramadım. Hiç bir sorun çıkartmadı. 2012 modeldi, ben aldığımda 50.000'de idi araç, 90.000'de sattım. Hiçte bir sıkıntısını görmedim. Eğer aracın geçmişini sorgulayabiliyorsanız aracı alın. Sorgulayamıyorsanız hiç bulaşmayın derim.

Ya da madem öyle tek kurnaz galericiler değil ya... 40.000TL için pazarlık yapın. 40.001 TL vermeyin. 45.000TL para ile alabileceğiniz daha farklı modeller var. Cam tavan var diye galerici fiyatı yüksek çekmiş kesin, aldanmayın. Cam tavanı olmayıversin. Daha düşük km daha uygun paraya bulabilirsiniz.

• turbo bozulsa 2500 tl, enjektor bozulsa tanesı 1500 tl.. 5 bın tl bır kenara ayırırsan alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Konu sahibi arkadaşım... 2 yıl boyunca kullandım bahsettiğin modeli. 40.000km yol yaptım. Bakımları normalde 15.000 km'de bir yapılması gerekirken ben 10.000'de bir yaptırdım. Bakım dışında sanayiye uğramadım. Hiç bir sorun çıkartmadı. 2012 modeldi, ben aldığımda 50.000'de idi araç, 90.000'de sattım. Hiçte bir sıkıntısını görmedim. Eğer aracın geçmişini sorgulayabiliyorsanız aracı alın. Sorgulayamıyorsanız hiç bulaşmayın derim.

Ya da madem öyle tek kurnaz galericiler değil ya... 40.000TL için pazarlık yapın. 40.001 TL vermeyin. 45.000TL para ile alabileceğiniz daha farklı modeller var. Cam tavan var diye galerici fiyatı yüksek çekmiş kesin, aldanmayın. Cam tavanı olmayıversin. Daha düşük km daha uygun paraya bulabilirsiniz.

Özel değilse neden sattınız aracınızı?

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    100 bin sendromu.al derler ama kendileri almaz.

• Evet haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Babama söyleyeceğim eğer alacaksa geçmişini sorgulatsın teşekkür ederim

• Almazdım, tabii ki kilometresi yüksek ama motoru düşük kilometrelilerden daha iyi bir çok araba var ama 2015 için çok. Sizde bineceksiniz daha çok olacak satması da var bu işin.
  • Sıfırını 61bine satılıyor.45bin çok yüksek o km için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.