Şimdi Ara

2015 connect vs 2015 caddy hangisi alınmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tüm caddy diyenlere inat inşallah pazartesi günü gidip 2015 titanium aynı yazdığınız donanımlarda olan bi connect alacağım inşallah araçta bişey çıkmaz sonuçta 5bin km de olsa yapmış devir kötü götürüp ford plazasının servisine ve 2.el ekspertizcisine baktırmam yeterli olur mu sizce ?
  • ikisi de degil honda sunvano oneririm sinifinin lideri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: different0606

tüm caddy diyenlere inat inşallah pazartesi günü gidip 2015 titanium aynı yazdığınız donanımlarda olan bi connect alacağım inşallah araçta bişey çıkmaz sonuçta 5bin km de olsa yapmış devir kötü götürüp ford plazasının servisine ve 2.el ekspertizcisine baktırmam yeterli olur mu sizce ?

Benim babamda sizin babanız gibi ticari sevgisi ile deli dolu bir adam başka araç tanımaz.
    Makyajlı caddy'i bekliyoruz bakalım onu alacagız biz, connect dediysemde adam tutturdu caddy diye yapacak birşey yok
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    benimde başımın etini yedi caddy diye enişte olayından sonra akıllanmadı illa caddy dedi tuttum götürdüm doğusta caddy sürdü ordanda arkadaşın 90lık blackline connectini sürdürdüm şimdi diyor blackline 90lık öyleyse hem yeni hem 115bg nasıl olur connect diye yatıp kalkıyor bayağı heveslendi oda :)
  • yukuberk Y kullanıcısına yanıt
    googleda arattım sonuç bulunamadı dedi ve biz türkiyedeyiz 70e alıp 15e mi satayım onu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: different0606

googleda arattım sonuç bulunamadı dedi ve biz türkiyedeyiz 70e alıp 15e mi satayım onu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıdaki test'te merakınızı giderecek bilgiler mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.