Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

https://youtu.be/iUo4xrPtObw

Bu ne ki

Honda'nın D sınıfı SUV'u, CR-V'nin abisi.

İyiymiş be ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke benim olsa :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modellerin arasındaki ağırlık farkları:

2014 1.6 Elegance Düz = 1536 kg

2015 1.6 Elegance Düz = 1615 kg

2015 1.6 Elegance Otm= 1728 kg
    2015 1.6 Executive Otm=1728 kg

2015 2.0 Executive Otm=1614 kg

1728 kg ağırlık yüzünden galiba 160 bg 350 nm tork hayalimdeki performansı sunmadı. Yeterli bir performans ama ben daha iyisini hayal etmiştim.
  • eskiden 68 hp otolar varken ne güzelmiş,
    şimdi 160hp aracı yetersiz diyoruz...

Yakında Nascar yarışlarına katılabilecek 300hp oto isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: coachesco

Modellerin arasındaki ağırlık farkları:

2014 1.6 Elegance Düz = 1536 kg

2015 1.6 Elegance Düz = 1615 kg

2015 1.6 Elegance Otm= 1728 kg
    2015 1.6 Executive Otm=1728 kg

2015 2.0 Executive Otm=1614 kg

1728 kg ağırlık yüzünden galiba 160 bg 350 nm tork hayalimdeki performansı sunmadı. Yeterli bir performans ama ben daha iyisini hayal etmiştim.

Neden 1.6 dizel otomatikler 2.0 otomatiklerden daha agir?

• TcpIp T kullanıcısına yanıt
    Şanzıman farkı. ZF şanzıman 100kg daha ağır anlaşılan...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

https://youtu.be/iUo4xrPtObw

Bu ne ki

Öncelikle Amerika pazarı için üretilmiş bir araç. Isteyince adam gibi arka tasarım yapabiliyorlar işte

• Konsolun kaplamasi da farkli. Ex de piano black kaplama yok mu?

• Yeni corsada dahi piano black konsol var yahu. Crvde de vardir elbet. Belki trye getirmezler o ayri.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_r_k

Yeni corsada dahi piano black konsol var yahu. Crvde de vardir elbet. Belki trye getirmezler o ayri.

Yok
  • dün şöyle bir internette dolaştım, hem bilgilerimi tazeleyeyim hemde crv muadili ne var öğreneyim diye.

yok arkadaş, hem 1.6, hem 160 hp, hem dizel hem de otomatik ve 4x4 oto bulamadım.
    mutlaka en az ikisi bulunmuyor,
    subaru, nissan, toyota, vs... baktım, bmw, mercedes zaten liste dışı fiyat nedeniyle.

anlaşılan, bir sonraki aracım yeni crv olacak,
    yine de beklemedeyim, gelsin modeller bir daha bakalım.

ek: volvo v40 t5 awd var, 245 hp benzinli, hemen hemen aynı fiyat, aklımı çelmiyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 28 Haziran 2015; 10:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

dün şöyle bir internette dolaştım, hem bilgilerimi tazeleyeyim hemde crv muadili ne var öğreneyim diye.

yok arkadaş, hem 1.6, hem 160 hp, hem dizel hem de otomatik ve 4x4 oto bulamadım.
    mutlaka en az ikisi bulunmuyor,
    subaru, nissan, toyota, vs... baktım, bmw, mercedes zaten liste dışı fiyat nedeniyle.

anlaşılan, bir sonraki aracım yeni crv olacak,
    yine de beklemedeyim, gelsin modeller bir daha bakalım.

ek: volvo v40 t5 awd var, 245 hp benzinli, hemen hemen aynı fiyat, aklımı çelmiyor değil

Ufak bir araç ama Subaru XV çok güzel bir alternatif. 2013'de güvenlik ödülü var. Gerçek simetrik 4x4 kar-buz dinlemez. Yerden yüksekliği 21 cm. Bagajı küçük tabii. İç-dış tasarım tatmin edici. Bayiler en üst donanımı 87.000-88.000 TL'ye bırakıyorlarmış. Açılabilen cam tavanı var. Benzin sarfiyatı 7-8-9 lt şeklinde seyrediyormuş, araç sahipleri diyor. Kulağa çok hoş geliyor.

• Subarunun keske bayi ve servis agi biraz daha genis olsa. Birde subaruyu bilen otomobil tutkunlari aliyor. Pek ilgili olmayan bilmiyor. Bu arada bazi kisiler fiyat yakinligindan olsa gerek passat ile Crv alip almamada kararsiz kaliyor. Bir arkadas da bana 140 bine sana BMW 3 serisi alalim diyor. Her ikisi farkli tabi ama benim de kafam karismiyor degil. O bmwnin ikinci elinin her sartta Crvye gore cok iyi oldugunu ve Crv nin fiyatinin cok yuksek olmasi nedeniyle ikinci elinin de zayif olacagini soyluyor. Sizce BMW 3 serisi mi Honda Crv mi ikinci elde daha cok kaybettirir ?

• kayaer07 kullanıcısına yanıt
    evet ona da baktım, ama dediğim gibi, saydıklarımdan eksikler var, benzİnli ve 4x2 ve beygiri az

ayrıca. civic 2012 almadan subaru yeni kasa çıkarmıştı,
    bayii tanıdık olmasına rağmen almadım,
    benzin sarfiyatı ve dandik servis hizmetleri nedeniyle,
    aslında hep aklımda.... ama mantıklı olunca sonuç değişiyor...

• lawyerask L kullanıcısına yanıt
    kaybettirmekten ziyade kazandıklarını göz önüne al derim,
    neler olabilir;
    - servis bedelleri,
    - 4x4 sürüş avantajı
    - önden çekişli araçlardaki dezavantajlar
    - üstte kalarak güvenli sürüş
    - iç mekan ferahlığı,
    ilerde ne kadar kaybettirdiğinden daha çok kazandıkların önemli....

kayınbiraderde 320ed var, 170hp, kaliteli ama sürüşde içim daraldı, birde arkadan çekiş yoruyor beni...

ek
    biraz önce renault kadjar baktım,
    130hp benzin 1.5cc 4x4 (seçenekli) düz vites, full donanım 94.700 tl
    fiyat olarak iyi bir seçenek olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 29 Haziran 2015; 9:03:24 >
  • Bence kararsizlar 2. El alip deneyebilir. 2. El bir 3.20 alip 3 ay binin severseniz devam edersiniz yoksa satarsiniz. Kaza vs. yapmazsaniz zarar etmezsiniz 3 ayda. Zaten crvye karar verseniz 2 3 aydan once teslim etmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_r_k -- 28 Haziran 2015; 19:50:32 >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya anlamadım. XV 4x4 benim bildiğim. Hangisi doğru merak ettim şimdi.
  • Ben otv indirimi ile alacagim. Yalniz BMW 3 serisi mi Mercedes mi Honda Crv mi derken zamlarla fiyatlar uctu gitti. Neredeyse otv indirimi de yalan oldu. Yaklasik ben 1 yildan fazladir donanim haberin otomobil bolumunu takip ediyorum. Bir markanin yeni modeli geldiginde bir kesim cikiyor cok pahali bu paraya alinmaz vs diyor. Oysa arac ucuzlamiyor gittikce zam geliyor. Birde bayiye gittiginde oyle istedigin ozellikteki araci da alamiyorsun. Adamlar burnundan kil aldirmiyor. Su su ozellikler olsun deyince beklemen lazim ama fiyat artar garanti edemem diyor. Genel satis rakamlarina bakiyorsun arabalar peynir ekmek gibi satiliyor. Ben baslarda bu forumda yazilanlara bakip pahali dedim ama gittikce daha da pahalandi. Hatirlayin Crv nin duz vitesinin ilk fiyatini ve su ankini. Dolayisiyla artik Crv otomatik icin pahali falan demeden alacagim. Baska care yok maalesef

• Otvsiz alacaksan ve 5 yil binmeyi goze aldiysan. 2. Eli dusunme zaten kaybin olmayacak muhtemelen. Sana 100 bin civarina gelir arac. 5 yil sonra da 80 90 bin civari olur 2. El fiyati zaten. Tabi bu her markada gecerli. Sonucta alirken kazaniyorsun. Sen 2. Eli degil sevdigin ve lazim olacak arabayi al. 5 yil sevmedigin ve ihtiyacini karsilamayan araca binmek zorunda kalma.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.