Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar

KArdeşim zaten 1 sene demişsin.Dolayısı ile zamanın var.Biz bu forumda bir kaç kişi zaten kısmetse ağustos ilk haftası teslim almış olacağız.Sonuçta burada bizlerden de somut fikir alabileceksin.O sebeple kendin bmw 1,passat,crv forumlarını takip edersen kullanan herkes zaten fikirilerini 3 aşşağı-5 yukarı veriyor.Kendin bir tartarsın.Dizel bakım maliyetleri pahalı diye bir durum eskidendi.BMW dersen zaten o konuda rahat edersin bmw 25bin ya da 2 yıllık bir periyotta seni çağırır ilk bakıma ....Sanırım crv 1 sene yada 10bin olsa gerek.....
    Yaptığım km. de önemli bir yer tutar.Dizel ile benzinli arasında.Yoksa fiyat farkları seni düşündürmesin.Dizel her zaman ikinci elde de daha hızlı ve az zararla satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar

KArdeşim zaten 1 sene demişsin.Dolayısı ile zamanın var.Biz bu forumda bir kaç kişi zaten kısmetse ağustos ilk haftası teslim almış olacağız.Sonuçta burada bizlerden de somut fikir alabileceksin.O sebeple kendin bmw 1,passat,crv forumlarını takip edersen kullanan herkes zaten fikirilerini 3 aşşağı-5 yukarı veriyor.Kendin bir tartarsın.Dizel bakım maliyetleri pahalı diye bir durum eskidendi.BMW dersen zaten o konuda rahat edersin bmw 25bin ya da 2 yıllık bir periyotta seni çağırır ilk bakıma ....Sanırım crv 1 sene yada 10bin olsa gerek.....
    Yaptığım km. de önemli bir yer tutar.Dizel ile benzinli arasında.Yoksa fiyat farkları seni düşündürmesin.Dizel her zaman ikinci elde de daha hızlı ve az zararla satılır.

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın @BRAVEHEART11 bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Videoyu izlemedim ama, söyle söyleyeyim; GV gözüm kapalı her yere girerim, fakat CR-V ile beş defa düşünür sonra da vaz geçerim.

Sayın @ıwantbmw, Honda dizel çıkardığında, otomatiğini de getireceğini biliyordum demişsiniz, cam tavan getirdi, sunroof yok! Kısa sürede sunroof gelir mi ne dersiniz?

Bir de, tüm arkadaşlardan ricam; sakin olalım lütfen.

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet crv alacak veya ilgileniyor,
    nedense başka araç alacaklar veya ilgilenenler b.k atıyor....

hayret.....

almayın arkadaş, kabul ama biraz insaf....
    4x4 suv araçla c veya d sınıf aracı kıyqslamayın,
    ayıp oluyor, milleti güldürmeyin kendinize.....

Kurbanda koç kesmek isterken, horoz kesmeye benzedi bu iş...

• Passat 1.6 tdi dsg dusunurken
    Bu çıktı tek merak ettigim honda benzin atmosferikte problemsiz
    Cift turbo dizel de stabilite ne olur?
    Not : 2008den beri 0 aldigim civic kullaniyorum
    Bir de crv de de 10k da 1 mi bakim?
    Yarin denk getirirsem sakaryaya gelmişse test surusu yapicam

Mercedes glc de beklenir mi acaba?
    Crvnin bagaji cok iyi glc daha ufak olur muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 24 Haziran 2015; 21:20:10 >
  • offendicula kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Açıkçası bende inceledim GLC yi.Ama bana kalırsa bu araç GLK nın yerine geleceğinden 170 den başlar diye tahmin ediyorum.Zira araba o paralara edecek kalitede.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Mevcut 136hp lik dizel ile muhtemelen önden çeker gelecektir.Ama renault'un yeni 160hp sini kullanırlarsa o zaman bilemem.Ama her türlü durumda bu arabanın dolusu 200 ü zorlayacaktır...
  • quote:

Yahu siz bitmezmisiniz:)
    Neyse sayenizde forum içerisinde liste başı olduk:)

Cello 4 Telli:) Contrabass mısın yoksa müzisyenmisin?
    Müzisyen olsan zeki birisi olmalısın:) Ancak başkasına yazdığım yazı neden seni gocundurdu.....
    1 yetmez 2. nörolojik vakka hasıl oldu:)
    Ezikler sizi:)
    Yazın siz yazdıkça forum şahlanıyor:)
    Ben oruç tutmuyorum:)
    Merak etme ama senin aklın iftarda-sahurda kalmış anlaşılan.Bu şekilde sana bir fayda getirmez.Maksat aç kalmak değil.....Açın halini anlamak:)
    Sen bu konular sanırım pek okumamışsın?Biraz serde pizanlık var sanırım:)
    Azıcık zaten sende de bu pırıltıdan olsa sende okuduğunu diğer kankan gibi yanlış anlamazdın:)

Bak hala saçmalamayandevm ediyorsun konuyu nereye çekiyorsun cevap yazmayım diyorum ama saçmalayınca duramıyorum
    Neyse daha fazla yazmayım forumdakilere ayıp oluyor bidaha saçmalayınca cevap veriririm hemen görüşmek üzere

• kardesim hastamsnz tartsmayi msgla surdurun ayiptr yaa

• Honda'da bulunan AWD sistemi, Subaru'da bulunan sistemle çok da boy ölçüşemiyor. Zaten bu segmentte Subaru'nun en büyük artısı bu ve hep bu özelliği ön plana çıkarılıyor ve bence de bu segmentteki(compact suv) araçların tamamından daha iyi bir performansı var.
    Peki bu AWD sistemi tamamen hikaye mi, klasik önden çekişe göre çok bir farkı yok mu? Bu konuyu araştırırken, Honda CR V'nin off-road testinin yapıldığı Amerikadaki pistte, VW Tiguan'ın önden çekişli aracının testini buldum. Bence hiç de yabana atılmayacak bir fark var bu iki çekiş sistemi arasında.
    Not: Burada amacım modelleri kıyaslamak değil, çekiş sistemleri arasındaki farkı kıyaslamak. Bu pistte yapılan birkaç videoyu daha izledim, genelde çeşitli markaların AWD sistemli araçlarının performansları birbirine yakın olarak gördüm. Eminim ki Tiguanın da AWD sistemli olanı önden çekişlisinin yapamadıklarını yapacaktır bu pistte.

Önden çekişli Tiguan Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=DNox8gSl3Yg

AWD sistem Honda CR V Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=P488eAJ6eGA
    https://www.youtube.com/watch?v=iolnHJOntsk

• Şöyle yapalım; yeni sayfa açılmadan direk buradan izlensin

Önden çekişli Tiguan Testi

AWD sistem Honda CR V Testi
    1. Kısım

2. Kısım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Selamlar
    Açıkçası bende inceledim GLC yi.Ama bana kalırsa bu araç GLK nın yerine geleceğinden 170 den başlar diye tahmin ediyorum.Zira araba o paralara edecek kalitede.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Mevcut 136hp lik dizel ile muhtemelen önden çeker gelecektir.Ama renault'un yeni 160hp sini kullanırlarsa o zaman bilemem.Ama her türlü durumda bu arabanın dolusu 200 ü zorlayacaktır...

Glk 220 cdi şu an 245 k.......ona göre....
    Arkadaşlar bırakın artık arazi performansını v.s alanların % 99 u bu aracı asfalt...günlük kullanım için alıyor.....bırakın dağı tepeyi.....biraz bozuk stabilite yola bile sokamıyor insan aracı.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef executive plusta bile yok diye biliyorum ben... bunun için önde ve yan aynaların altında kamera olması gerekiyor. yoksa 360 derece panoramik olarak.. arabayı tepeden göremezsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barancir B kullanıcısına yanıt
    pardon ama kazıktan önce sizin bakmanız gereken konu sizin araç kullanımınızda bir sorun var sanıyorum.. (hep frenle gitmek gibi)

önce size dost tavsiyesi bir araç kullanma yönteminize bakın derim 30,000 de disk değişirmi ilk defa duydum 60-100 arasında normal derim .

eğer fiyatı bu ise sizde balataları ve disk dışarıdan alıp servise götürün taksınlar daha uzcca gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolorCo. -- 25 Haziran 2015; 13:34:06 >
  • AXAPTA kullanıcısına yanıt
    Sayın AXAPTA,

Yanlış anlamadıysam bir kavram karışıklığı var gibi geldi. Elimdeki HONDA Bayiinden alınan, Türkçe CR-V broşüründe yazdığı haliyle:

Lane Watch = Şerit İzleme Uyarı Sistemi (LDW) ile Çevre Görüş Sistemi (CTM) aynı şey değil.
    Lane Keep ASist = Şerit Koruma Destek Sistemi: LKAS
    Kör Nokta Uyarı Sistemi: BSI
    Çevre Görüş Sistemi: CTM

AYRICA
    Çarpışma Uyarı Sistemi FCW
    Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi: CMBS 4 aşamalı
    Akıllı Uyarlanabilir Hız Sabitleyici: i-ACC
    Trafik İşareti Tanıma Sistemi TSR
    hepsi sadece "Executive +" modelinde mevcut. "Executive"de YOK.
  • coachesco C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar,

benim yaptığım araştırmaya göre genelde bir yanlışlık yapılıyor oda şudur. , hepimizin bildiği o bir test var ıslak zeminde araçlar test ediliyor ve sağdece Subaru nun çıktığı görülüyor.

orda test edilen cr-v benzinli modeli Subaru ise dizel modeli iki araç arasında tork farkı var . tork bildiğiniz gibi bir cismi çekme kuvvetidir, motordan elde edilen çekme kuvvetini tekerlekler yerine getirir.

Subaru 2,2 dizel 350 tork olması lazım benzinli cr-v ise 190 tork dolayısı ile oradaki testler sağdece araç markaları üzerinden yapılmaktadır eşit motor güçleri arasında değil.

aynı test yolun çıkılması için eşit motor = tork = araç = test olması lazım dolayısı ile AWD sistemi Subaru çekiş sisteminden kötü demek yanlış olur .... bilgimize..
  • bi arkadas kronik batarya sorunundan bahsetti bnde 2007 civic var 60bin km degistim oda sadce biri bitmisti digerlerinide hazr sanayideyken degistireyim demistim

Hımmm,
    Sabah test sürüşü yaptığım + showroom içindeki CR-V'lerin her ikisi de "Executive +" değildi (Executive idi). Dolayısıyla kameralar da (MUHTEMELEN) yoktu ("Var mı" diye sorMAdım)
    ANCAK Executive + dodonımında;
    Çevre Görüş Sistemi (CTM) mevcut olduğu için MUHTEMELEN ayna altlarında kamera vardır, da... "geri vitese almadan, sadece sinyal kolu ucundaki düğmeden, istenilen her an çalıştırılarak, ekranda görüntü izlenebilir mi ?" Orası meçhul

USA'daki modellerde bulunan "LaneWatch" bana "Şerit Takip Uyarı Sistemini" çağrıştırıyor. EĞER gerçekten öyle ise bu sistem ülkemizde satılan Executive + modelinde de olacak.
    Yanılıyor muyum ?

ankarada bora otomotivde 1 adet ex.plus var.....yolu düşen bir arkadaş bakarsa iyi olur....
    aynı sistem nissan x trailde var...
  • Anladığım kadarıyla showroomda araçlar var, o zaman neden teslim etmiyorlar ki temmuz sonu diyorlar.
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    ankara'da daha test sürüşleri başlamadı sanırım ne efede ne bora da değil mi ben mi yanlış biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.