Şimdi Ara

2015 CRV 1.6 Dizel 160hp ZF9 otomatik Geldi... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.270
Cevap
52
Favori
188.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: certac

VAy be amma amatör türemiş ben yokken:)
    Yahu kendi bmw sini alkışlatacak diye adam yedi bitiridi kendini.Canlarım benim siz sanırım bu arabayı 120 bin lira civarında gelir diye tahmin edip elinizde ki passat ya da civicleri satıp üzerine kredi ile alırız kafasında iken.
    Honda Türkiye sanırım sizin beklemediğiniz fiyattan çıkartınca adamları itin kulagına sokmaya çalışıyorsunuz...
    Vallahi göreceksiniz bu arabanın satış grafiğini:)
    Grafik yukarı çıkmasada fark etmez:)
    Ama 1 serisini ve c serisini burada bana bmw,mercedes diye anlatmaya çalışan......yani gaflete düşenler.....Yahu forumlarda okumuyormusunuz ? Yorumları reno notorunun verdiği hataları? Bmw 1.5 dizelin yrt dışı yorumlarını.
    Ama yazmayacağım çünkü size ceza olsun.....alın ,alın :)
    Size diyecek bir şey bulamıyorum:)
    Yahu benim arabadan anlamadığımı söylüorsunuz.Yahu haytaınız boyunca kaç araba kullandınız:)
    Yaşınızdan fazla araç değiştirdim:)
    Ben alıyorum,biraz rahat verin siz gidin bmw ,mercedes forumlarına katkınız bulunsun.....
    Arkadaş ne derdiniz var honda ile hala anlayamadım?

PM: Orada ki forumlarda da varım,yaklaşık 6 yıldır bu forumdayım:) Kurtuluş yok yani......Ben o yolları geçeli çok olduğundan:)

Sen nerden biliyosun benim kaç tane araba değiştirdiğimi
    Al tekrar yazayım ARABADAN ANLAMIYORSUN!!
    Sen ve senin yancın mimleon yüzünden hiç eleştiri yapamıyoruz zaten arabayı almışınızya hiç laf ettirmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• You want BMW nickli kardeşim yaşım 41.....
    Kullandığım arabaları aöylememe gerek yok ama senin yaşın kadar olduğu kesin:)
    Sayemde prim yapıyorsun.Daha ne uğraşıyorsun.
    Sen çavuşsun .....

Para konusunda mütevazi olmayı yeğlerim.Ancak araba konusunda olamam:) Zira konunun başlığına dikkat edersen,konuyu açan benim.O zaman sen yoktun daha bu forumda:)
    Yani ben bu araban haberli iken sen henüz bi-haberdin bu konudan....Ben bu forumda her markada varımdır.Biraz araştır bakabilirisn....
    Murat 124 ile başlayan arabalara olan hikayem, Opel,Ford,Mercedes,Bmw,Jaguar,Renault,Toyota,Audi,Seat,Volkswagen,Alfa,Fiat,Honda vs. ile sürdü .

Bmw nin testlerde ki olumsuz görüşlerini sana linklerim üstelik İstersen sana Türkçe montaj yaparım .Bu da sana son kıyağım olur....

BMW benim için özellikle 3 serisi hayatımda vazgeçilmez tek arabadır.2 sene 3.20d M-Sport araç kullandım ve en uzun süre kullandığım araçtır.....
    Ama bana yeni 3 silindirler ile kıstasa CRV yi sokarsan ben o ortaya dayanamam hemen kafayı atarım gol olur...
    Kusura bakma huyum kurusun....Yoksa şahsına karşı bir alıp veremediğim yok....

• LÜTFEN SAKİN
    İnancınız ne olursa olsun, İslam inancı gereği kutsal sayılan bir aydayız.
    Bu ayın gerektirdiği sabır ve nefsimize hakim olmayı unutmayalım.
    Sadece bu ay ile de sınırlı kalmasın...
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt
    CRV leri alabilirsek grup olarak gidip gezmek lazım "men a men" ve ya ailelerle. Birlikte grup olarak gezmek eğlenceli ve güzel olur. Biraz erken bir plan oldu ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachesco

YENİ HONDA CR V ALMAK İÇİN SIRA YAZDIRIP BURADAKİ BAZI YORUMCU ARKADAŞLARIN; HONDA TÜRKİYE MÜŞTERİLERİNİ ACAYİP KAZIKLIYOR DEMELERİNİN ETKİSİNDE KALMIŞTIM. AZ DATA ÇOK YORUMDAN ÖTE İNGİLTEREDEKİ ARAÇ FİYATLARINI KARŞILAŞTIRMIŞTIM. BUGÜN DE ALMANYADAKİ ARAÇ FİYATLARINA BİR GÖZ GEZDİRDİM. HER İKİ ÜLKEDEKİ FİYAT KIYASLAMALARINI BİRKAÇ MODELDE VERİYORUM.

İNGİLTERE:

YENİ CR V 1.6 DİZEL OTOMATİK EXECUTIVE: 34.670 STERLIN YANİ 148.000 TL (BİZDE 140.000TL) FARK= BİZDE 8.000 TL UCUZ
    YENİ CR V 2.0 BENZİNLİ OTOMATİK EXECUTIVE 32.490 STERLIN YANİ 139.000 TL (BİZDE 139.500) FARK = BİZDE 500 TL PAHALI (1.6 ARAÇ ONLARDA DAHA PAHALI)
    LAND ROVER EVOQUE 2.0 DİZEL OTOMATİK EN FULL DONANIM: 48.500 STERLİN YANİ 207.000 (BİZDE 341.748 TL) FARK= BİZDE 135.000 TL PAHALI
    BMW 5.20 DİZEL OTOMATİK BAZ FİYATI 34.160 STERLİN YANİ 146.000 TL (BİZDE 244.377 TL) FARK= BİZDE 98.000 TL PAHALI
    NISSAN X-TRAIL 1.6 DİZEL OTOMATİK EN FUL DONANIM: 32.345 STERLIN YANİ 138.000 TL) BİZDE 139.000 TL FARK= BİZDE 1.000 TL PAHALI

ALMANYA:

YENİ CR V 1.6 DİZEL OTOMATİK EXECUTIVE: 42.000 EURO YANİ 130.000 TL (BİZDE 140.000 TL) FARK= BİZDE 10.000 TL PAHALI
    YENİ CR V 2.0 BENZİNLİ OTOMATİK EXECUTIVE: 39.150 EURO YANİ 121.000 TL (BİZDE 139.500 TL) FARK= BİZDE 18.500 TL PAHALI
    LAND ROVER EVOQUE 2.0 DİZEL OTOMATİK EN FULL DONANIM: 53.100 EURO YANİ 164.00 TL (BİZDE 341.748 TL) FARK= BİZDE 178.000 TL PAHALI
    BMW 5.20 DİZEL OTOMATİK BAZ BİYAT: 45.300 EURO YANİ 140.000 TL (BİZDE 244.377) FARK= BİZDE 105.000 TL PAHALI
    BMW 1.16 DİZEL OTOMATİK BAZ FİYAT: 28.300 EURO YANİ 87.500 TL (BİZDE 103.624) FARK= BİZDE 16.000 TL PAHALI
    NISSAN X-TRAIL 1.6 DİZEL OTOMATİK EN FUL DONANIM:39.300 EURO YANİ 122.000 TL (BİZDE 139.000 TL) FARK= BİZDE 17.000 TL PAHALI

BENİM ÇIKARTTIĞIM SONUÇ:
    1) 2.0 BENZİNLİ MOTOR FİYATI ONLARDA BİZDEKİNDEN DE UCUZ. NASIL 1.6 MOTORU 2.0 MOTORLA AYNI FİYATA SATIYORLAR TÜRKİYE'DE FİKRİ ÇÖKMÜŞ OLDU.
    2) HONDANIN TÜRKLERE ÖZEL ATTIĞI BİR KAZIK YOK. İNGİLTEREDE, ALMANYADA BMW 5.20 DİZEL OTOMATİK FİYATINA HONDA CR V SATILIYOR. ORADA BMW 5.20 BİZDEKİNDEN 100.000 TL UCUZA SATILIYORKEN, ZANNETMİYORUM Kİ ORADAKİ İNSANLAR; CR V ALANLARA GERİ ZEKALI MUAMELESİ YAPSIN.
    3) HONDA'NIN AVRUPADAKİ İMAJI BİZDEKİNDEN DAHA YÜKSEK.

SELAMETLE...

çok güzel bir karşılaştırma yapmışsınız.

fakat sonuçlardan 1.ye katılmıyorum, burada 2.0 ı 1.6 ile nasıl aynı fiyata satıyorlardan kasıt aslında 2 çok maliyetli bir motor anlamında değil, aralarında vergisel olarak uçurum var. fakat yazdıklarınızdan hondanın 1.6 nın fiyatı yukseltmekten ziyade 2.0 ı avantajlı getirdiği sonucu çıkarttım ben. zaten diğer 2.0 lı araç fiyatlarında bmw ve rangete uçurum olması gibi, honda da bu uçurum yok.

crv yi cansiparene savunanlar biraz saçmalamış, hele crv ye erkek arabası demek komedinin komesi olmuş, fakat şunu da söyleyeyim fiyatı bir honda için az olmasa da sonuçta 4x4, zf9 ve 1.6 dizelden bu beygiri çıkarabilen bir araç için gayet normaldir. bu paraya bmw var, mercedes var lafları da ayrı komedi, bu boyut ve donanımda bir bmw audi mercedes olsa oldukça ruhlu olurdu, fakat fiyatı da 190 olurdu. q3 x1 gla falan kıyaslamayın, hem boyutu ufak hem de 4x2. x3 ün 1.6 sı benzinli -ki bence benzinli iyidir, fakat 4x2 .dizel olsa c deki 1.6 benzinliyle dizel renaultun farkı 12 bin ordan eklesek, gerçek xdrive olayı için de bir 15 eklesek oldu fiyat 190

bu fiyata mercedes var, bmw var demek saçmalığın daniskası, o konudaysa crv savunanlar haklı. ama arkadas benim parama 1 serisi de var, zorlarsam bu da var, ben sürüş zevki, algı, kalite olarak onu seçtim derse o da haklıdır, sınıflar farklı olsa fiyatları yakın ve sadece fiyata dayanan bir karşılaştırma sınıflararası tüketicinin aklında hep vardır, hatta esası da budur, yani japon yuksek 4 çeker dizel mi, yoksa yolda prestijli sürüş zevkli ufak az yakan alman mı, çok alakasız sınıflar da olsa fiyat yakınsa herkes bu ikileme düşebilir.

fakat bu fiyata bmw de var mercedeste var algısı o kadar çirkin ki, sanırsın bu firmaların hepsi bentley yapıyor. bu algı sayesinde iki çekiş, a sınıfı boyutunda daciada kullanılan motorlu, geç tepkili 7 vites şanzımanlı glayı bu fiyata verebiliyor da kimse eder mi demiyor. bu markalar yolda taksi gibi oldukça kullanıcı profili de değişmiş, topici bir okusanız yuzde 2 zam korkusundan en konfor aracı seçmişken kapış kapış satılanlar arasında kapabildiği bir iptal sportu aldım diyorlar, yaw motorsa aynısı 2. elde 15 e bulacağınız daciada da var, ki başarılı motorsa kullansın, biz konfor arıyoruz diyorlarsa %2-3 için siparişine taban tabana zıt araba alabilir mi? bunu neden örnek verdim, kimse kimsenin boğazına yapışıp 150 binlik araba alacaksın diye yapışmıyor 3-4 binlik zam bu kadar panikletiyorsa, fakat türkiyede olay ben parayı arabaya gömeyim, dışardan zengin gibi görünürüm, 3-5 sene sonra da aynı rakama satarıma dönmüş. bu da borusanla kolumanı çok şımartırken trafikte bu araçları taksi gibi yapıyor, eskiden hondanın da renaultun da toyotanın da subarunun da üst araçları sıfır ikinci el bulunurdu fakat şimdi mantık ne sunulduğuna bakmadan honda 1 se mercedes 2 olmalıdır a dönmüş, adam zf9 ile dizelden 160 beygir çıkarıp bir de iyi kötü 4 çekiş sunmuş, bırak da mercedesin 1.5 den 105 mi 120 mi ne çıkarttığı önden çekiş arabasıyla aynı fiyat olabilsin yani. dünyada da premium diye bir olay var fakat aynı sınıf yakın kalitede bu marka bedeli %8-15 tir, türkiye gibi sırf marka farkından %100 fiyat rangei açabilecek başka millet yokur heralde

• şunu da ekleyeyim, eğer ekonomiyi de önemsiyorsanız bu kadar ağır bir araca da zaten gerek yok bence. 4 çeker sistemi olması iyi ama zaten araziye girmez, yuksek araç isteyene bir sürü alternatif var, sürüş zevki isteyene sedan hb hatta station daha iyi, yani her ışıkta bu kadar tonu kaldırıp durdurmak sırf biraz yuksekten bakacam diye mantıklı gelmiyor bana, ama sundukları fiyatını tr koşullarında hakeder
  • Güzel yazmışsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    yaşın 41 ama hala anlama zorluğu içindesin... bu yaşa şiyi gelmişsin ;)

prim yapma gibi bir derdim yok düşüncem neyse onu yazdım ama siz sayemde prim yapıyosunuz konuyu saptırarak....

boynuz kulağı geçermiş o çavuş seni tutar haberin ola ;)

konuyu açabilirsin bende özellikle test ettikten sonra görüşlerimi yaptım ki insanlar test etmeden önce fikir sahibi olsun diye...
    forumu herzaman takip ediyorum ancak üye olmamıştım çoğu arabanın yorumlarına kullanıcı olsun olmasın her arabanın tüm yorumlarını okurum... senin gibi insanların düşüncelerine saygısızlık yaparak yazmam...

hahaah güleyim biryerimle :)) crv ilk düz vites dizeli çıkardığında otomatiğin geleceğini biliyordum ancak zamanını öğrenememiştim... heryerde yabancı sitelerde Amerika İngiltere hergün kontrol ederdim sen neyden bahsediyosun...
    saydığın arabaların çoğunu kullandım bindim... (alfa jaguar Mercedes hariç) burda olmamam arabalar hakkında bilgi sahibi olmadığım kullanmadığım anlamına gelmez, öyle insanlara laf atmayada benzemez.... 33 tane araba kullanmadığınada eminim bu arada ;)

her arabanın olumsuz yanları var, crv ninde iyi olduğu kadar kötü yanlarıda var tıpkı BMW Mercedes Toyota vs vs markalarda olduğu gibi... önce bunu kavra... ki beni anlamadığın ortada ben crv ile 116 yı kıyaslamadım ki yırtık dondan çıkar gibi atladın hemen.. her yorumumda özellikle belirttim ama anlamamakta hala ısrar ediyorsun artık spastik olduğunu düşünüyorum....

BMW 3 serisi konusunda katılıyorum ki o da crv gibi bütçemi aşıyor yoksa 3 kasa bile almak isterdim ama olmuyor ne crv ne 3 ....

o yüzden önce anlamayı dene karşındakini anla sonra yaz olurmu... ben davranışlara hakaretlere saygısızlığı tahammülüm yoktur ben kafa vurup gol atmak 90!a takarım icabında kusura bakma... şahsına benimde alıp veremediğim yok ancak böyle ithamlarda bulunduğunuz sürece devamı gelecektir emin olun...

• koleksiyoner K kullanıcısına yanıt
    ASLINDA 2.0 BENZİNLİ VE 1.6 DİZEL OTOMATİK OLAYI TAM DA SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ. EVET BENCE ŞU ANDA HONDA 2.0 BENZİNLİYİ VERGİ DEZAVANTAJINDAN DOLAYI KAR MARJSIZ GETİRİYOR. ZATEN ÇOK ÇOK AZ GETİRİYOR. GETİRECEKLERİ ARAÇLARIN %90'I 1.6 DİZEL OTOM. EXE. MODELİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ FUARDA. AYNI OLAY BMW, AUDI VE MERCEDESTE DE VAR. 2.0 VE 2.2 MOTOR ARAÇLARIN KAR MARJLARI DÜŞÜK AMA 1.6 BENZİNLİ OTOMATİKTEN PARA KAZANIYORLAR. A6 2.0 MOTORUN ALTI BİR SEÇENEK GETİRMEDİĞİ İÇİN PAZAR PAYI BMW 5 SERİSİ VE MERCEDES E SERİSİNE GÖRE BAYA BİR DARALDI. BİZ DE GEÇEN SENE ÜÇ SEÇENEĞİ DE DEĞERLENDİRDİK VE BMW'NİN 1.6 SEÇENEĞİNDE KARAR KILMIŞTIK. VERGİ VE FİYAT AVANTAJI SEBEBİ İLE. PAZAR VERGİSEL DEĞİŞİMLER NEDENİ İLE DİNAMİK BİR PAZAR. AYAK UYDURABİLENLER PARA KAZANIYORLAR. ŞU AN EN REVAÇTA 1.6 DİZEL OTOMATİK SEÇENEKLİ ARAÇLAR. HONDA DA BU ARAÇTAN PARA KAZANACAK, AMA YUKARDAKİ KIYASLAMALARDA BELİRTTİĞİM ÜZERE TÜRKİYEDEKİ BİNİCİLERE ÖZEL BİR KAZIK ATMAYACAK. BU ARACI ALANLAR DA ŞU AN İÇİN VERDİĞİ PARAYLA DOĞRU ORANTILI, GAYET DOLU BİR ARAÇ ALACAKLAR. BU BİRAZ BÜTÇE, BİRAZ DA TERCİH ÖNCELİKLERİYLE ALAKALI BİR DURUM. AVRUPADA SUBARU FORESTER TERCİH EDENLERİN %80'İ ÇEKİŞ SİSTEMİNDEKİ BAŞARI YÜZÜNDEN TERCİH EDİYOR. NEREDE TEST YAPILIRSA YAPILSIN SUBARUNUN ÇEKİŞ SİSTEMİ BU SEGMENTTE EN İYİ ÇIKACAKTIR. HONDAKİ SİSTEM GÜNLÜK HAYATTA YAZ-KIŞ İŞ GÖRÜR, İKİ ÇEKERE GÖRE GEREKTİĞİ KOŞULLARDA SÜRÜŞ AVANTAJLARI AZIMSANMAYACAK KADAR İYİDİR.
    BEN DE KARAR KILARKEN, TÜM AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARINI(BU FORUMDA BİRÇOK NOKTADA TARTIŞILDI) MASAYA YATIRIP, BÜTÇEME GÖRE DE DAVRANIP, BU SEÇENEKTE KARAR KILDIM. HERKESİN DE GÖNLÜNCE OLMASINI TEMENNİ EDERİM.

SELAMETLE....

• Dostum lütfen küçük harfle yazarmısınız...?

• hakkaten kucuk harf lutfen !!

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, bundan sonra tabi ki...
  • İşte bende tam bundan bahsediyordum.Binmediğin kullanmadığın arabalar hakkında her türlü bilgiye sahip olman zaten senin en büyük zaafın.
    Ben kıyaslama yapabiliyorum,ancak sen bunu neye göre yapıyorsun anlamış değilim.Yaşın müsait :)
    İnşallah günün birinde sahip olursun.Senden çok ben isterim gençlerin önü açılsın isterim:)
    Beni o kadar kafanda büyütme .Yazdıklarına bakılırsa benimle aşık atmak seni mutlu ediyor.
    İnan bende çok eğlenirotum.Tıpkı Eski yeşilçam filmleri gibi;
    Neymiş dersimiz;"eğitilirken gülüyoruz" aynı anda.Ama sana eğitim şart.Çünkü üslubun seviyesiz.
    Ben seni ne dondan ne de bir yerden çıkartmış değilim.Zeka olarak senden ileri olduğum sanırım kesindir:)
    Spastikliğim ise işte buradan gelmiştir muhtemelen:)
    Çünkü zeka parıltın olsa bu kadar araba kullnmış benim senden tahliller konusunda hiç olmazsa tecrübelerime saygı duyman gerekliydi.
    Mimleon u tnımm htt ilk tnıştığımız dönemlerde onunlada hafif iddialı idik.Ama bak şimdi anlaşbiliyoruz.
    Ama sen durumu algılama da ciddi sıkıntılar yaşıyorsun.Sanırım nevrotik bir kişiliğin var.
    Daha fazla üzerine gitmek istemiyorum intihara kadar yolu var,sebebin olmak istemem.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• certac C kullanıcısına yanıt
    hahaha yazdıklarına birtarafımla gülüyorum sadece... :))
    kıyaslamanı gördük senin ben sınıf farkı olan araçları kıyaslamadığım halde okuduğunu anlama kabiliyetinden yoksun biri olarak kıyasladın diyebilen yaşlı bir fosil var aramızda.. yazık bu topluma yazık bu trafikteki insanlara ;)
    bir çok araba hakkında bilgim var ve bildiğim her konuda düşüncemi paylaşırım senin gibi insanlara saygısızca yaklaşmam.. burada birçok insan yorum yapıyor iyisi kötüsüyle.... ama her ikişiye saygı duymak zorundadır herkes doğru veya yanlış... ama sizler kendilerinizi burada padişah sanıp bizim dediklerimiz doğrudur sizinkiler yanlış mantığıyla hareket ederseniz değil şapa başka şeye oturursunuz... :))
    onlarda kez yazmama rağmen hala kıyaslama yaptın diyebiliyorsun ya pes diyorum artık anladım ki kesinlikle anlama zorluğun var:))

üsluptan bahsedene bak, süper eğitim gördünde sanki kraliyet üslubu kullanıyorsun sanacaklar güldürme beni :))) acıyorum sana çok yazık....
    zeka olarak ileriyim dediğine göre spastikliğini kanıtlıyorsun ki senin yasındakiler böyle yapmaz :)))
    tecrübelerine saygı duyarım ancak insanlara yaklaşımına duymam.. üslubun konuşman verdiğim cevapları gerektiriyorsa anı şekilde devam ederim aynı mimleon da olduğu gibi...
    saygıdan bahsedipte karşındaki insana saygısızca laf atıp müdahalede bulunup düşüncelerine ve onunda tecrübelerine saygı duymamak senden geliyor ki karşılığını alıyosun... anladın mı şimdi ;)

senin için intihar mı edicem hahah :)) sana doğru yolu gösterebilirim inan ki doğru yolu bulacaksın aydınlığa erip nura kavuşacaksın :)))

ne senin üzerinden prim yapmaya nede bu gereksiz muhabbete girmeyeceğim artık... sen crv ile 116 yı kıyaslamaya devam et sen paranla arabalarınla sadece kendi doğrularınla yaşa...insanlara saygısızlığa devam etki prim yap... sayemde araba için yorum yapanlardan daha çok okunur oldun... hadi eyvallah :))

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

İşte bende tam bundan bahsediyordum.Binmediğin kullanmadığın arabalar hakkında her türlü bilgiye sahip olman zaten senin en büyük zaafın.
    Ben kıyaslama yapabiliyorum,ancak sen bunu neye göre yapıyorsun anlamış değilim.Yaşın müsait :)
    İnşallah günün birinde sahip olursun.Senden çok ben isterim gençlerin önü açılsın isterim:)
    Beni o kadar kafanda büyütme .Yazdıklarına bakılırsa benimle aşık atmak seni mutlu ediyor.
    İnan bende çok eğlenirotum.Tıpkı Eski yeşilçam filmleri gibi;
    Neymiş dersimiz;"eğitilirken gülüyoruz" aynı anda.Ama sana eğitim şart.Çünkü üslubun seviyesiz.
    Ben seni ne dondan ne de bir yerden çıkartmış değilim.Zeka olarak senden ileri olduğum sanırım kesindir:)
    Spastikliğim ise işte buradan gelmiştir muhtemelen:)
    Çünkü zeka parıltın olsa bu kadar araba kullnmış benim senden tahliller konusunda hiç olmazsa tecrübelerime saygı duyman gerekliydi.
    Mimleon u tnımm htt ilk tnıştığımız dönemlerde onunlada hafif iddialı idik.Ama bak şimdi anlaşbiliyoruz.
    Ama sen durumu algılama da ciddi sıkıntılar yaşıyorsun.Sanırım nevrotik bir kişiliğin var.
    Daha fazla üzerine gitmek istemiyorum intihara kadar yolu var,sebebin olmak istemem.....

Sen iyice cozuttun saçmalığın dibine vurdun. ben çok zekiyim falan yazmışın.
    Oruçsun heralde bu saatte kafana vurmuş.
    Benden sana tavsiye sahurda daha çok su iç yemeğini iyi ye böylece saçmalamazsın

• Beyler şu atışmaları özelden yapsanız da konu karışmasa .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,1 sene içinde kısmetse yeni araç almayı düşünüyorum.
    Seçenekler BMW 3.20 i,passat 1.6 tdi highline olarak indirgemişken crv makasıma girmeye başladı.
    Çok kararsızım ama BMW yi eledim gibi hem benzinli hemde bakım maliyetleri korkutuyor.dizelide gereksiz pahalı.
    yeni passat tdi full ve crv 160 hp lik exutive arasında kalmış durumdayım.

Biliyorum segmentler apayrı ama seçenekler bu.

• evet.... tartışmalar PM ile lütfen.. certac ne zaman alacaksın arabayı..?

• Bugün hondanın büyük kazığı ile sonunda tanıştım
    2013 model 1.6 dizel Aracı servise verdim 700 tl dediler ok dedim akşam gidip alıcaktım
    Aradılar arabanın disk ve balatalarının değişmesi lazım. Dedim ne kadar 1300 tl
    Şaşırdım kaldım. Böyle bir fiyat nasıl oluyor dedim altıüstü balata. Hondanın fiyatları böyleymiş.
    Araç 30000 de ve bunun normal olduğunu söylüyorlar. Dedim mercedes bmw bu kadar almıyor. Ama yapacak bişey yok diyorlar
    Aracı almadan önce fahiş servis fiyatlarına hazır olun.

• VW Passat fanatiği bir arakadaşım (ki; mevcut modelden önceki kasa aracını sadece 2 yıldır kullanıyorken iken sattı, sırf gelecek yıl 2016 model 1.6 TDi Highline almak için) önerim üzereine bugün HONDA CR-V'yi denemiş, aklı gitmiş. "3-4 kişi birlikte alıcı olup, ciddi indirim yaptıralım" diye gaz vermeye de başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 24 Haziran 2015; 19:12:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.