Bildirim
2015 ehliyet yenileme hakkkında ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sadece yenileme ücreti 15 tl vereceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bursagsli
Sadece yenileme ücreti 15 tl vereceksin
Teşekkürler -
Ödediğiniz dekontlrı tahsil edilmiştir kaşesi veya banka kaşesini vurdurun yoksa kabul etmiyolar adam beni 2 tl lik makbuzun üzerinde kaşe yok diye git bankadan kaşe vur gel diyor.arkadaş bazen hani bazı kurumlar özelleşti diye laf ediyoruz ama bu işlemler polis memurlarıyla yapılacak işler değil 2016 da hayla işler kara düzen gidiyo kardeşim sen benim ehliyetimi değişcen beni neden git nufüs kagdı foto kopisi çek ehliyet çek bunlar zaten sistemde var ne işe yarıyo hiç bişe yaramı kısacası bu işlerin ve teknolojiin adam akılıllı kullanılması için kanatimce 15 sene var gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki biraz da suc bizde maalesef, cunku online odemelerde vs kaşeli muhurlu vs olmasi hususunda dikkat edilmesi gerektigi belirtiliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X