Şimdi Ara

2015 golf 1.2 tsi midline mi yoksa 2016 leon 1.2 tsi style mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fakat ben 2. el alabilcem coğundada led paket yok style olanlarda. Bütçe belli fiyatlar belli 50-60 arası. 2015 golf midline ve 2016 leon style var bu fiyatlara
  • sariogun S kullanıcısına yanıt
    Hocam led paket leonu zorlayın bence fakat bulamıyorsanız golf alın derim ben en azından golfe binmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Hocam led paket leonu zorlayın bence fakat bulamıyorsanız golf alın derim ben en azından golfe binmiş olursunuz.

Evet aynı fikirdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • ön ve arka led, dışardan başkaları görecek beğenecek diye fazladan 5000 tl ödemek "bana göre" çok mantıklı değil, led paket ile style arasında iç donanımda hiç fark yok, hal böyleyken dışı seni içi beni yakar diyerek ben araç almam, vay efenim yan ve tavan çıtası muhteşeemmm, aman ha olmazsa olmaz bagaj kapağıda alüminyum çıta, üffff spoiler, far altı lip yoksa rezalet hayatta almam, vs vs. neyse dediğim gibi "BENCE"

(her hakkı mahfuzdur, yazdıklarım beni bağlar)
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki 2015 golf 1.2 tsi midline mi yoksa 2016 leon 1.2 tsi style mi ? sizce?
    bence 2016 leon, hatta sıfırı şu an 62.000 tl. 2015 golf yerine sıfır leon düşünürüm. ancak 2017 model leon fiyatlarını gördüm, asla 70.000 tl vermem..
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Ledciler gelmis gene

• masterap M kullanıcısına yanıt
    sizin düşünceniz nedir?
    Ben alirken midline plus golf 61bin tl civariydi, leon icin 56.800 e anlastim.. Golf icin butcem vardi ama ben donanimi sectim ve leon aldim. Cunku style donanim comfortlinedan bile daha doluydu :) sonuc olarak leondan memnunum. Golfun ic malzeme kalitesi yuksek ve bir miktar daha konforlu. Ben baska fark goremedim, zaman zaman arkadasimin golfune biniyorum.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.