Bildirim
2015 golf 1.2 tsi midline mi yoksa 2016 leon 1.2 tsi style mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Golfte golf hocam al geç bin git.
Bulabiliyosan 2016 al ama golfü fonksyonel direksyon var 2016 larda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf de golf diye direksiyonunda tuş bile olmayan, donanım fakiri bir araca para vermezdim, leon alınır mis gibi binilir.
led paket leon, degilse golf -
Golf bence
308. Leon donanımı, Golf kalitesi.
Eğer illa ikisinden biri olacaksa Golf. İç trim aksamı, malzeme kalitesi çok farklı. -
golf'ün midline paketi gerçekten boş bir araç ama rahatlık konfor olarak ve malzeme kalitesi olarak leon'dan üstündür. leon led paketliyse onu tercih edin derim golf'ün midlinesine göre daha dolu olur. ama leonun içinde kullandığı malzeme çok kalitesiz dandik havası veriyor bana göre. -
Hocam 2013 te 1.2 boş golf ve 1.4 leon style arasında kalmıştım. Kalmıştım derken bir kac saniye sürmüştü :) golf bakmaya gittiğimde leon i görmüştüm.. içine binip bir de teknik verilerini görünce direk budur demiştim. 3.5 sene oldu, en ufak pişmanlık yok. Geçenlerde bir arkadaşım 1.2 golf aldı yeni, baktım inceledim. En ufak pişmanlık yok. Bugün olsa yine leon alirim. Kapı gözleri kadife kumaş felan güzel şeyler, ama katlanabilir ısıtmalı ayna çok daha faydalı bir özellik mesela. Eger işin imaj kısmını çok kafaya takmiyorsaniz, "ya ben vw im var demek istiyorum. Seat da neymiş " gibisine, leon sizi uzmez. 3.5 sene, sayısız uzun yol ve 49.000 km tecrübeyle söylüyorum.
Donanım ön plandaysa Led paketli Leon. Değilse boş Golf. -
led paketin styleden farkı nedir? -
led paketin styleden farki nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: sariogun
led paketin styleden farki nedir?
Hocam led paket sadece ön + arka full led farlardan oluşan bir opsiyondur. Leon'u Leon yapan bence en başta bu led pakettir. Hatta eklenebiliyorsa Advanced Plus pakette eklenirse süper olur. Kısacası STYLE Donanım (baz donanım) ek olarak Led 'li mutlaka alın. -
malesef benim bütçemin yettiği style paket yada 2015 golf midline. Sizce hangisini seçmeliyim ? -
leon led paketli + donanımlı olmayacaksa direk golfe yönelebilirsiniz. -
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: sariogun
teşekkürler
rica ederim Hocam. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araba.
teşekkürler -
''Leon'u Leon yapan bence en başta bu led pakettir.''
++++++++++++++ -
led paket yoksa golf yani :) -
hocam led paket olmayan modeli leon felan değil rezalet tek kelime ile, ledli leonla yan yana koyun ''bu benimki başka bir araç herhalde'' dersiniz, Lakin bildiğim kadarıyla 1.800 tl fark ile eklenebiliyor led paket.
Sorunuza gelirsek eğer led olacaksa golfe bakmayın bile derim 1 kuru direksiyon ve 4 koltuk dışında birşey yok araçta, ''ama kapılarda kadife döşeme var, malzemesi kaliteli'' diyenlere de iyi o halde aracınıza binip kadife döşemesiyle oynarsınız bol bol o zmn diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 18 Ocak 2017; 21:47:16 >
Benzer içerikler
- çek ile araba almak
- bridgestone 4 mevsim lastik yorumları
- egm online ihbar işe yarıyor mu
- boya ölçüm cihazı tavsiye
- kilitli kalan bagaj nasıl açılır
- byd gemi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- citroen c4 2025
- fiat egea 2022
- byd türkiye bayilik başvurusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X