Şimdi Ara

2015'in en çok satan oyunu Call of Duty: Black Ops 3 oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bu kadar satmış.. Millet Aç arkadaş. Çöp..

• Cod 2 den beri cod oynuyorum cod 4 5 mw2 gerisi çöp çöp.

Activision sponsorlu Call of Duty: Black Ops III online yayın
    Twitch
    xMinks - Twitch
    http://www.twitch.tv/xminks

• Yahu böyle her sene çıkan hiçbir yeniliği olmayan birbirinin tekrarı oyunlar nasıl oluyor yüksek satış rakamlarına ulaşıyor anlamıyorum. İnsanlar kazıklanmayı ne kadar çok seviyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Oyun=cod olan insanlar taniyorum normaldir..

Böyle insanlar baya artmaya başladı hemde

• Çakma Crysis'e döndü oyun. Senaristlerden çok grafikerler çalışıyor!
  • Firma artık şu ticari kaygıları bir kenara bırakıpda eski Modern Warfare senaryosu yakın birşeyler çıkarsa aslında dahada çok başarılı olacakta tutturdular bir soldier of fortune sevdası.
  • Demek ki yilin en iyi oyunu PS4'un hard diskinde iki aydir oynanmayi bekliyor. Her actigimda bes dakika sonra kapatiyorum. Oyuna tamamen kaos hakim. Kimi niye nasil oldurdugunuz onemli degil, sadece ates etmekten ibaret. Hicbir zevk vermiyor. Keske 170TL yi zevkle oynayacagim bir oyuna yatirsaydim.

• Tutturamadı mı :D adamlar 250 millon sat mış zaten neyini tutturamadı

• Bu haberde bir yanlışlık var. Her site tarafından yılın en iyi oyunu seçilen Witcher 3 satmamışmı yani ???????

• Tr yamasi var mi

• yalan yanlış haber kim paylaştıysa bu haberi hiç mantık yürütmemiş mi . 250 milyon satsa o oyun oyunu yapan şirket dünyada en çok para kazanan milyar dolarlık şirketlerden olur . 2. sırada gösterilen oyun nfl 16 nerde görülmüş fifa 16 dan fazla sattığı satsa satsa amerikada satar fifadan fazla . çöp haber kısacası

• haber yalan yanlis biraz arastirdim, rakamlar dogru degil, siralama black ops 3 harici yanlis

• Oyuncu kitlesi bir garip, 360-420 no scope gibi şeylerle uğraşıyorlar. Realizmi geçtik bu trick shot muhabbetleri ile komediye döndü iyice.

Bir de bıçak fırlatma muhabbeti var ki tam komedi, bıçak fırlatılabiliyor ve değdiği gibi tekte öldürüyor. 7.62 mermilerden güçlü bıçak çok saçma gelir bana hep.
    Çoğu fps oyununda bıçak olayı saçma, ama bazı oyunlarda counter knife özelliği var en azından. Cod ise gariplikte artık zirve yapmış.

9gag'de görmüştüm:
    9GAG
    Hail Mary! Craziest knife throw I've ever seen.
    http://9gag.com/gag/aBYrDqQ/hail-mary-craziest-knife-throw-i-ve-ever-seen

Beni şahsen artık CoD ve CS gibi ufak haritalarda odaların içinde sniper'cılık oynama oyunları sarmıyor, Planetside 2 ve Battlefield 4 gibi geniş açık alanlara sahip oyunlar daha eğlenceli.
    Daha az aksiyon ama daha çok gerçekçilik isteyenler ise Arma 3 gibi simulasyon tipi oyunlara bakabilir.

• gördüğüm en çöp oyunlardan biri. popüler kitle işte naparsın
  • çevirirken bir buğulanma olmuş, serinin toplam 250 milyon sattığından bahsediyor. yani call of duty adı içeren her şeyin toplam satışı

• Cod 2 online den baskasi buyuk bir yalan bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Oyuncu kitlesi bir garip, 360-420 no scope gibi şeylerle uğraşıyorlar. Realizmi geçtik bu trick shot muhabbetleri ile komediye döndü iyice.

Bir de bıçak fırlatma muhabbeti var ki tam komedi, bıçak fırlatılabiliyor ve değdiği gibi tekte öldürüyor. 7.62 mermilerden güçlü bıçak çok saçma gelir bana hep.
    Çoğu fps oyununda bıçak olayı saçma, ama bazı oyunlarda counter knife özelliği var en azından. Cod ise gariplikte artık zirve yapmış.

9gag'de görmüştüm:
    http://9gag.com/gag/aBYrDqQ/hail-mary-craziest-knife-throw-i-ve-ever-seen

Beni şahsen artık CoD ve CS gibi ufak haritalarda odaların içinde sniper'cılık oynama oyunları sarmıyor, Planetside 2 ve Battlefield 4 gibi geniş açık alanlara sahip oyunlar daha eğlenceli.
    Daha az aksiyon ama daha çok gerçekçilik isteyenler ise Arma 3 gibi simulasyon tipi oyunlara bakabilir.

Katılıyorum özellikle şu CS saçmalığı çok abartıldı.

• bir cod 2 değil olamazda:)

• Gercekçi buyuk veya mantikli olmayabilir ama bu call of duty insanlar bunu mantikli oldugu icin degil oynarken eglendikleri icin oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.