Şimdi Ara

2015'in en çok satan oyunu Call of Duty: Black Ops 3 oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun çöplüğünü, sıradanlığını geçtim, motor sorunlu. Eski motorun yeni nesil grafikler, ışıklar vs.ler vermesi için modlamışlar tamam ama bu sefer verimsiz olmuş motor. Çok sorunlu.
  • beyler bunlar amerikada en çok satan oyunlar
    ayrıca seri toplam 250 milyon satmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 19 Ocak 2016; 23:31:48 >
  • Bo 3 çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty nin bir çok oyununu oynadım satın aldım ama en gerizekalı oyunu BO3 dü. Çok sattı diyosunuz ama girin steam den incelemelere bakın oyun olumlu bile değil %60 lık beğeni oranı var ve zaten %30 u salak kesim yani oyun çöp beyler artık call of benim için bitti bu saçmalığa para vermeyecem aklı olan vermesin para almasın bu saçmalığa sürüklenen seriyi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan yok bu güne kadar çok fps oynadım, ama içlerinden en beğendiğimi belkide Call Of Duty'dir ilk çıkanı, sonra 2. oyunda efsaneydi Modern Warfare zaten çıtayı çok farklı bir yere koydu, ama oyun oradan sonra düştü, en son Modern Warfare 3 oynadım, sonrası hep çöp.

Call Of Duty artık bitmeli hatıralarda ilk oyunları hatırlanmalı.
  • ps3'de Splitscreen modunda bu seride önereceğiniz oyun hangisidir? oğlumla beraber oynayacağım.
  • Herkes takmis seneryoya. Yav birader cod'un senerya devri mw serisinde bitti. Alan multiplayer icin aliyor (benim gibi). İyiki de almisim gayet memnunum guzel vakit geciriyorum. Burda gevezelik yapanlarin %99'u her yil cod aliyordur kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayeri cop mu?

• CoD 1,2 MW serisi Black Ops 2 ( 1'de fena değildi ) güzel oyunlardı . Sonra Ghost . AW , BO3 çıktı seri benim için bitti . Şuana kadar bütün oyunlarını oynadım ve bundan sonra eski CoD oyunları çıkmadıkça satın almam
  • UCAN ESEK U kullanıcısına yanıt
    Multiplayer da co-op da single da.. alayıda çöp
  • Sp çöp evet ama mp'sine çöp demen komedi. Sen becerememissindir. Cs'yi saymazsam hangi fps cod'dan daha iyi? Bf mi? Cs apayridir tabi ama bo3'un bf'yi gectigini dusunuyorum cod'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAN ESEK -- 7 Şubat 2016; 22:37:08 >
  • COD artık 2.Dünya Savaşı'na geri dönmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.