X670 mi X870 mi ?
Merhaba dostlar,
Şu an mevcuttaki sistemim;
- Ryzen 5 3600 işlemci.
- ASUS TUF X570 anakart.
- 32 GB RAM.
- RTX 2080 ekran kartı.
Malum 4K yaygınlaştı elimde 4K monitör ve 2K 144 Hz monitör var RTX 5080'in çıkmasını bekliyorum sistemi yenilemek için. Malum elimdeki işlemci bunu destekleyecek nitelikte değil dar boğazdan dolayı (veya bu konu hakkında ekstra bilgisi olan belirtsin). Yeni donanım düşünüyorum yine AMD işlemci var aklımda Ryzen 9900X olacak muhtemelen ekran kartı dediğim gibi RTX 5080 düşünüyorum. Bu durumda X870 anakarta ihtiyaç var mı? Veya X670 alıp BIOS güncellemesi yapsam mevcut donanımı tam performans kullanabilir miyim?
Malum her şey maliyet ne kadar tasarruf edersem o kadar iyi.
Veya alternatif olarak RTX 5080'e göre AMD taban sistem toplasanız tercihiniz ne yönde olurdu
Manisa fiber
|
X premium rezaleti
Mart ayında x premium (yıllık) satın aldım kullanıyorum dün itibari ile bir bildirim geldi ve herhangi bir gerekçe bildirmeden benim premium üyeliği kaldırmışlar. Sitede kesinlikle ulaşabileceğiniz bir destek yok sorun olursa Allah'a emanetsiniz.
Şimdi bu hırsızların normal şartlarda kullanmadığım ayları hesaplayıp bana geri ödemesi gerekir çünkü hizmeti vermiyor. Site destek bölümüne giriyorsun hâlâ daha destek makalelerinde twitter yazıyor Elon Musk satın aldıktan sonra sanırım tuvaletteyken siteyi arada düzenliyor çünkü üst kadrodan kimseyi bırakmadı rezil bir hâl aldı site.
Şimdi bu durumu çözmek için nasıl bir yol izlemem gerekir bilmiyorum bilenler aydınlatsın arkadaşlar.
Şuan bir iPhone alacak olsanız hangisini alırdınız ?
|
Nokia 5 güvenlik güncellemesi sorunu
|
|
İngiliz sterlini Türk lirasına 5 çekecek (az kaldı)
|
2 KATLI (2 DAIRELI) APARTMAN KAÇA INŞA EDİLİR ?
|
Ekran kartı önerisi
|
EKRAN KARTI FANI NERDE BULABİLİRİM ?
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 281
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.571 (Bu ay: 242)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 573 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware