Şimdi Ara

MSI GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X OC fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5080 ekran kartı alma hevesine girdim internette bir çok sorunu var evet ama en çok takıldığım fiyat ucuzlar mı yoksa aynı mı kalır o yüzden bu modelin fiyatı hakkında bilgi istiyorum

MSI GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X OC ekran kartı 64 bin tl sizce normal mi ?

GÜNCELLEME;

Kartı aldım dostlar gelir gelmez teste soktum Rops eksiği yok 5080 lerde olması gereken 112 sorunsuz çıktı kart oyunlarda 75 dereceyi geçmiyor ve oyunu kapatınca hızlıca soğuyor diğer rtx 2080 öyle değildi.

şimdilik her şey sorunsuz.

MSI GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X OC fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besirovsky -- 27 Şubat 2025; 21:51:23 >

• sıfır ya da 2. el 4080/4080S kaç para? 5080 bunlardan 10-15 daha hızlı, ona göre kıyas yap. nvidia kara borsacılık yapıyor şu sıralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 25 Şubat 2025; 19:36:52 >
  • shruikan kullanıcısına yanıt

akakçe den baktım 4080S ler 52 bin ile 64 bin tl arasında değişiyor sürümüne göre

• Kolay kolay inmez hadi diger markalardan alsan neyse de malum 2 marka hep pahali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Yani fiyat normal diyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İkinci el 4090 alıp çözüyorsun sorunu.

• o performans farkına o fiyat farkı uygun gibi. artık bütçene göre seç birini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Besirovsky kullanıcısına yanıt
    Biraz da markaya veriyorsun parayi 1 hafta once falan 60 bine inno3d vardi.
    Simdi mi alacaksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 25 Şubat 2025; 19:59:14 >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    kardeş ikinci el olaylara hiç girmedim şimdiye kadar genelde param varsa sıfır alırım ayrıca DLSS 4 muhabbeti beni biraz düşündürüyor çünkü 4000 serisine gelmeyecek

• n201 kullanıcısına yanıt
    Bana bıraksan şimdi alırım ama milletle istişare etmeyi seviyorum belki bilmediğim fiyat konusunda bir yorum çıkar çünkü Amerika’da değiliz malum Türkiye’de fiyatların düştüğü görülmemiş

• shruikan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim kardeşim 👍

• dlss 4 4000 serisine geliyor. multiframe generation gelmeyecekmiş.

• Mfg de saf fps 60 ın altında ise çok işe yaramıyormuş, çok kafa karıştırıcı işler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.