Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070 Satın Al 14 Aralık 2020 13:16 1 1 Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070 Merhabalar, 4 yıldır kullandığım ekran kartım 3080'e geçtiğim için satılıktır. Oyun haricinde başka işler için kesinlikle kullanılmamıştır. Hız aşırtma bile yapılmamış bir karttır. Kutusu ve diğer aksesuarları içindedir. Aşağıdaki fotolarda görüldüğü gibi gönderilecektir. Yeni kartımı taktım eski kartımı çıkardım, paketledim ve koliledim. Alıcısına hayırlı olsun. 1.850,00 TL'dir. Eft veya havale sonrasında Kargoyla veya elden teslim edebilirim. İstanbul Tuzla'da oturuyorum.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus USB-N14 Çift Antenli 300Mps Usb Adaptör Steam Oyunları %20 İndirim ile gönderilir Satılık COOLER MASTER MasterCase PRO 5 Mid Tower Modüler Kasa SATILIK İNTEL CORE i7-6700K SKYLAKE + GİGABYTE Z170X-GAMİNG 7
yarına kadar rezervedir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus USB-N14 Çift Antenli 300Mps Usb Adaptör Steam Oyunları %20 İndirim ile gönderilir Satılık COOLER MASTER MasterCase PRO 5 Mid Tower Modüler Kasa SATILIK İNTEL CORE i7-6700K SKYLAKE + GİGABYTE Z170X-GAMİNG 7
Kart satılmıştır arkadaşlar. Kart yeni sahibine ulaşınca referans bilgisi eklenecektir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Asus USB-N14 Çift Antenli 300Mps Usb Adaptör Steam Oyunları %20 İndirim ile gönderilir Satılık COOLER MASTER MasterCase PRO 5 Mid Tower Modüler Kasa SATILIK İNTEL CORE i7-6700K SKYLAKE + GİGABYTE Z170X-GAMİNG 7