Şimdi Ara

Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070
    Merhabalar, 4 yıldır kullandığım ekran kartım 3080'e geçtiğim için satılıktır. Oyun haricinde başka işler için kesinlikle kullanılmamıştır. Hız aşırtma bile yapılmamış bir karttır. Kutusu ve diğer aksesuarları içindedir. Aşağıdaki fotolarda görüldüğü gibi gönderilecektir. Yeni kartımı taktım eski kartımı çıkardım, paketledim ve koliledim. Alıcısına hayırlı olsun. 1.850,00 TL'dir. Eft veya havale sonrasında Kargoyla veya elden teslim edebilirim. İstanbul Tuzla'da oturuyorum.
    Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070Satılık MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• yarına kadar rezervedir.
  • Kart satılmıştır arkadaşlar. Kart yeni sahibine ulaşınca referans bilgisi eklenecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.