Şimdi Ara

2015 International WildCard Invitational[Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.438
Cevap
12
Favori
38.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biletler satışa çıkmış almak isteyenlere duyurulur.

http://www.biletix.com/etkinlik/SS657/TURKIYE/tr
  • Izmirden gelicez biletler bugun bitermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Hocam wildcard kazananı nereye gidicek diye sormuştunuz , belli oldu .

Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’ndan şampiyonlukla ayrılan ekip, 6. takım olarak Mayıs ayında Amerika’da yapılacak olan Sezon Ortası Özel Turnuva’ya katılım hakkı kazanarak Avrupa LCS, Kuzey Amerika LCS, LCK, LMS ve LPL şampiyonlarıyla mücadele etme fırsatı bulacak.

http://www.lolespor.com/articles/uluslararas%C4%B1-wild-card-%C3%B6zel-turnuvas%C4%B1-biletleri-sat%C4%B1%C5%9Fta

Sağol, wildcarddan çıkan takım tokat manyağı olur bunlara yalnız

Her bölgenin 1. ile yapılacak bir turnuva da oynamak da büyük bir deneyim olur . Tokat manyağı olunacaksa varsın böyle bir turnuva da olunsun . Şuan çok net söyleyebilirim ki dünya şampiyonasından daha zorlu bir turnuva olacak , en azından dünya şampiyonasına diğer bölgelerin 2. ve 3. takımları da katılıyordu , buraya sadece 1.ler geliyor

• OPL şampiyonuda belli oldu Chiefs eSports Club kazandı. Adcleri baya sağlam oynuyor gerçekten.

http://lol.esportspedia.com/wiki/The_Chiefs_eSports_Club

Rusyayı yüksek ihtimal M5 kazanıcak.
    Latin Amerikanında kazananı bu cumartesi belli olucak.
    GPL kazananı pazar günü belli olucak.
    Brezilyanında final maçı haftaya cumartesi Keyd Stars ve INTZ arasında olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhaitan -- 9 Nisan 2015; 14:36:57 >
  • Zhaitan kullanıcısına yanıt
    Evet Chiefs Esports Club kazandı dün konuyu güncelledim, teşekkürler.
  • Tahminim Beşiktaş ve Keyd Stars final oynar. Keyd Stars kazanır.
  • Diğer bölgeleri pek takıp edemiyorum ya. Bizim çocukların şansı nedir
  • zallas kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş gerçekten güçlü ve şansı var. Ama Brezilya ligi çok iyi, Keyd Stars takımı kazanacak gibi 2 Kore'den oyuncuları var. Ben en çok Japonya temsilcisi neler yapacak onu merak ediyorum.
  • Koreliler CJ Entus'tan gelmiş sanırım. Gamepedia da öyle yazıyor. İkisinin de KDA 'lar fena değil bakalım. Okyanusya ekibi zayıf gibi görünüyor. Tabi bu seviyedekiler ne kadar zayıf olabilir işte. Bir Türk takımı daha görmek isteriz finallerde
  • zallas kullanıcısına yanıt
    Benim güç olarak sıralamam şu şekilde:Brezilya, Güney Asya ve Biz. Rusya ve Okyanusya en güçsüz ekipler gibi geliyor bana. Tek soru işareti Japonya temsilcisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas

Diğer bölgeleri pek takıp edemiyorum ya. Bizim çocukların şansı nedir

Sifir

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Neden öyle düşünüyorsun dostum?
  • Eğer tüm yil boyunca oynadiklari takim oyununu oynarlarsa,Beşiktaş finale rahat cikar.
    Keyd stars ile oynariz ,çekişmeli bir mac olur.
    Thaldrin ve energy'nin sorumluluk almasi lazim.

• rahat çıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyujin

Neden öyle düşünüyorsun dostum?

Keyd stars maç bile vermez
  • Bilet almak isteyen pm atsın şuan için elimde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 9 Nisan 2015; 19:12:45 >
  • beşiktaş kazanırsa ilerisi için tahmin yapıyorum yetersiz kaldıkları bir kaç nokta var. theokles gibi. yetersiz kalıcaktır ilerisi için ama theokles yerine başka bir oyuncu ve thaldrin aynı performansı sergilerse ihtimal veriyorum
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar sezon basinda oturmayan kadrolariyla dignitasi zorlayip mac aldilar onlardan dignitastan daha mi iyi brezilya temsilcisi bu kadar kucumsememek lazim

• Sadece bu wilcardı kazanırsak mı dünya şampiyonasına gidebiliyoruz ?Yoksa yazın türkiye şampiyonu olan takım da gidebiliyor mu ?
  • INTZ kazanır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.