Şimdi Ara

2015 jettamı sıfır meganmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

Megane en boş paket sanırım? Donanımları nedir hocam? 6 ileri mi?
    Joy 1.3 TCe 140 bg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bizim fikirler takas olmus hocam bu sefer. Normalde senin megane benim astra demem lazimdi ama simdi sen astra diyosun ben megane :)) ic mekan konusuna katiliyorum ancak meganedaki motor daha verimli duruyor

Bu arada jettanin adi bile gecmemeli bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Kağıt üstünde megane'ın motoru çok güzel ama dediğim gibi yeni bi motor, ben temkinli yaklaşırım. Fikrimi yumuşatacak bi yanı da yok, vergi avantajı, lpg uyumu vs

Önceki 1.2 turbo motorda sorun yaşayanlar oldu, ömrü de kısa oldu zaten. Bu motor da aynı kaderi paylaşmaz umarım. Ama mercedes ile ortak olması avantaj tabi.
  • Megane'ın motoru çok keyifli olmuş. Aracı henüz yeni teslim aldım ve beklentimi fazlasıyla karşıladı. Şu piyasada bu motorla bu aracı bu fiyata almak bence çok mantıklı. Birçok markanın ancak B segmenti aracını alabiliyorsunuz bu paraya.
  • 1.3 motor 140 beygır güç üreterek çok uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum
  • Megane alınır geçilir, motor olarak kafa karıştıracak bir durum yok, yıllardır bu motorla uğraşıyorlar, ayrıca aldığınız araç Mitsubishi yada Subaru gibi yetkili servis yada parça açısından sıkıtı yaratacak bir marka değil, iyisiyle kötüsüyle Renault ülkemizdeki en sağlam kale duvar firmalardan. Ama Joy Fluence lar kadar olmasa da boş paket, en azından touch alınıp anahtarsız giriş konforuna sahip olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Zaman sıfır alıp hurdaya ayırana kadar kullanma zamanı.

Aynen öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

1.3 motor 140 beygır güç üreterek çok uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum
    Bu motorlar vakitli bakım ve sürekli supra kullanır gibi kullanmadığın takdirde 400.000km götürür, standart binici için 400.000km yeterli bir km

Ben şahıs aracı olarak 5 senede 70.000km yaptım ortalamada başkası taş çatlasın 100.000km yapsın, 5 senede 100.000km desek 20 senede 400.000km oluyor.

Bu şahıs araçları için diyorum.

Bence gayet yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.