Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun reklamına da Heidi Klum çıksın made in germany filan derse daha çok satar
    Makyajı bırakıp artık yüz nakli yapsınlar şu araca çok sıkıcı ve sıradan tasarımı var.
  • Yazılan yorumların hepsine baktım ancak hiç elle tutulur ciddiyetle yazılmış tek bir yorum dahi yok. Forumdaki kalitenin gün gün düştüğü aşikar...

Her markanın makyaj anlayışı o markanın bir sonraki modellerine atıf yapmak için kullanılan satış ve pazarlama politikasıdır. Ben Jetta MK5 kasa Comfortline donanımında bir araç kullanıyorum ve 2010 model. Sizin anlayacağınız, makyajlı kasa. Aşağıdaki fotoğraf 2010 MK5 Comfortline 1.6 TDI kendi aracıma ait bir fotoğraf.

2015 makyajlı kasa jetta

Makyajlı Jetta MK5 Comfortline donanımındaki (MK5 kasadaki en ful donanım, yeni kasadaki ismi Hıghline) kasayı, yukarıdaki fotoğrafı yorumlayacak olursak, kadran tasarımı ve rengi, direksiyon, piano black tasarım, RCD510 6lı cd değiştirici, OPC park sistemi, dönüş aydınlatıcı sis farlar, rain closing, çok daha iyi ses yalıtımı ve daha ayrıntılı bir yol bilgisayarı gelmiş. Tüm Makyaj araç içerisinde uygulanmış yani dış tasarım anlamında hiçbir makyaj uygulanmamış. Sadece 2010 Makyajlı comfortline modeline mahsus, arka park sensörlerine ilaveten ön park sensörleri gelmiştir dış farklılık olarak. Bunun dışında araç dış tasarımında hiçbir değişiklik yapılmamıştır.

Makyajlı MK6 Jetta'dada elle tutulur ciddi donanım farklılıkları ve özellikler geldiğine şüphem yok.

Trafiğe çıktığımında çok ciddi bir sayıda JEtta kullanıldığına şahit olmama rağmen burada yorum yapan bazı aklı evvelerin bu aracı beğenmemesindeki yorumlarına sadece gülüyorum. Yeni Jetta, eski jettaya nazaran kapı içindeki plastik kalitesini düşürmüş olabilir. Fakat bir otomobili alma kriteri sadece kapı içindeki plastik kalitesinden ibaret değildir. Kapı içi malzemesi çok yumuşak ve komple kumaşla kaplanmış bir Megane, Cerato, Focus, Astra, Elentra, Almera, Brava, Cıvıc, S40 ile Jettayı asla mukayese edemezsiniz. Ederseniz sonuç bellidir. Jetta hem donanımsal farklar, hem marka prestiji, hem kaltesi, hemde tüm özellikeriyle ( ses yalıtımı, sorunsuzluğu, yol tutuşu, donanımsal özellikleri, tasarımı ile) her daim öndedir.

Edit : Jetta'nın daha önce yapmış olduğu Makyaj ile ilgili bol fotoğraflı bir şekilde ayrıntılı bilgi verdiğim konu göz atmanızı tavsiye ederim.

http://77.92.131.135/m_79493597/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 15 Nisan 2014; 12:26:47 >

• Saçma sapan yorumlar sıralanmış gene.

Makyajda arabanın üzerinde küçük oynamalar yapılır. Bazı makyajlarda tasarım hiç değişmez bile. Sorunlu parçalar yenilenip araç olabildiğince sorunsuz hale getirilmeye çalışılır.

Burda da makyajlama anlamında yeteri kadar ufak dokunuşlar yapılmış. Yepyeni bir tasarım mı bekleniyor makyajdan.

Asıl saçma ve yanlış Ford'un Focus'u makyajlıyorum diye neredeyse yepyeni bir model ortaya çıkarması.

Makjaya gelecek olursak. tek kelime ile berbat. Önde ve arkadaki ufak dokunuşlar arabayı çirkinleştirmiş, özellikle arkası hiç olmamış.

Asıl iç mekanın baya elden geçirilip kalitesinin Golf'e yaklaştırılması gerekiyor ama kalitede bir değişme yok sanırım.
  • Amerikada kullanılan passata benziyor  2015 makyajlı kasa jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkshn -- 15 Nisan 2014; 14:23:51 >
  • Aşağı yukarı aynı açıdan çekilmiş 2011 Jetta ve 2015 Makyajlı Jetta fotoğrafları, benim fikrimce iç dizaynda fazla bi değişiklik olmamış fakat direksiyonun gösterge panelinin değişmesi ve piano black kaplamalar güzel değişiklik olmuş. Fakat kullanılan malzemelerdeki sertlik yine göze çarpıyor. Arabanın dışında yapılan makyaja gelecek olursak ön taraf biraz daha sislerinde köşeli olmasıyla daha keskin olmuş ama arka tarafı anlamış değilim ben 2011 kasanın arka tarafını çok beğeniyordum zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim fikrim araba yükselmiş otuaklı duruşu bozulmuş gibi duruyor hatta bi arkadaş paylaşmış bir şeyler eksik gibi. Biz her ne kadar eleştirsek de C segmetinde jettayla kapışabilecek araba yok olsa da marka algısı yüzünden kaybediyor bunun en büyük örneği Octavia. Yİne çok tutulur yine fulleri D segmenti fiyatına satılır...
     2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta

• bu tarz sahneler olur mu? ne kadar sağlam olmuş...

2015 makyajlı kasa jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 15 Nisan 2014; 16:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarsuslu.33

Aşağı yukarı aynı açıdan çekilmiş 2011 Jetta ve 2015 Makyajlı Jetta fotoğrafları, benim fikrimce iç dizaynda fazla bi değişiklik olmamış fakat direksiyonun gösterge panelinin değişmesi ve piano black kaplamalar güzel değişiklik olmuş. Fakat kullanılan malzemelerdeki sertlik yine göze çarpıyor. Arabanın dışında yapılan makyaja gelecek olursak ön taraf biraz daha sislerinde köşeli olmasıyla daha keskin olmuş ama arka tarafı anlamış değilim ben 2011 kasanın arka tarafını çok beğeniyordum zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim fikrim araba yükselmiş otuaklı duruşu bozulmuş gibi duruyor hatta bi arkadaş paylaşmış bir şeyler eksik gibi. Biz her ne kadar eleştirsek de C segmetinde jettayla kapışabilecek araba yok olsa da marka algısı yüzünden kaybediyor bunun en büyük örneği Octavia. Yİne çok tutulur yine fulleri D segmenti fiyatına satılır...

kim dedi sana rakibi yok falan diye?

ford focus sedan ya da Toyota Corolla ne oluyor?

ayrıca makyajlı olup olmadığı belli olmayan bu jetta yı kimse d sınıfı fiyatına almaz

amerikada Hyundai elantra dan bile ucuza satılan Meksika üretimi bir araçtan bahsediyoruz

iç mekan kalitesi eski kasasından bile düşük

skoda Octavia satılmıyor ise o da skodanın sorunu.

• quote:

Aşağı yukarı aynı açıdan çekilmiş 2011 Jetta ve 2015 Makyajlı Jetta fotoğrafları, benim fikrimce iç dizaynda fazla bi değişiklik olmamış fakat direksiyonun gösterge panelinin değişmesi ve piano black kaplamalar güzel değişiklik olmuş. Fakat kullanılan malzemelerdeki sertlik yine göze çarpıyor. Arabanın dışında yapılan makyaja gelecek olursak ön taraf biraz daha sislerinde köşeli olmasıyla daha keskin olmuş ama arka tarafı anlamış değilim ben 2011 kasanın arka tarafını çok beğeniyordum zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim fikrim araba yükselmiş otuaklı duruşu bozulmuş gibi duruyor hatta bi arkadaş paylaşmış bir şeyler eksik gibi. Biz her ne kadar eleştirsek de C segmetinde jettayla kapışabilecek araba yok olsa da marka algısı yüzünden kaybediyor bunun en büyük örneği Octavia. Yİne çok tutulur yine fulleri D segmenti fiyatına satılır...
     2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta

güzel fikir, güzel düşünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 15 Nisan 2014; 16:35:50 >

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senle ford toyota volkswagen kalite tartışması yapacak değilim her arabanın muadili araçlar var C sınıfında tek değil jetta ama sanırım fiyatlardan haberin yok senin beğenmediğin jettanın fulü 89000 civarı iken focusun fulü 73000 coralla ise 79000 bin bunlar donanım hariç full fiyatları, bende makyajın pek bir şey ifade etmediğini hatta iyi bulmağımı söyledim fakat Türkiye'de işler öyle olmuyor Milletimizde Volkswagen çok farklı imajlar yaratıyor. Senin beğenmediğin arabayı Millet aylarca sıraya girip beklior. BEnim fikrim makyaj çok iyi olmamış ama rakiplik konusuna gelirsek aralarındaki fiyat farkı olmasa satış rakamlarında fark atar buda benim fikrim. 90bin liraya Mondeo, Avensis, Super B, Passat, hatta biraz kullanılmış C serisi, 3 serisi, A4 alınabiliyorken adamlar bu fiyata jettayı satıp bide sırada bekletiyorlar. Focus ve corolla kötü araçlar demiyorum herkesin fikrine saygı duymak lazım.
  • quote:

arkadaşım senle ford toyota volkswagen kalite tartışması yapacak değilim her arabanın muadili araçlar var C sınıfında tek değil jetta ama sanırım fiyatlardan haberin yok senin beğenmediğin jettanın fulü 89000 civarı iken focusun fulü 73000 coralla ise 79000 bin bunlar donanım hariç full fiyatları, bende makyajın pek bir şey ifade etmediğini hatta iyi bulmağımı söyledim fakat Türkiye'de işler öyle olmuyor Milletimizde Volkswagen çok farklı imajlar yaratıyor. Senin beğenmediğin arabayı Millet aylarca sıraya girip beklior. BEnim fikrim makyaj çok iyi olmamış ama rakiplik konusuna gelirsek aralarındaki fiyat farkı olmasa satış rakamlarında fark atar buda benim fikrim. 90bin liraya Mondeo, Avensis, Super B, Passat, hatta biraz kullanılmış C serisi, 3 serisi, A4 alınabiliyorken adamlar bu fiyata jettayı satıp bide sırada bekletiyorlar. Focus ve corolla kötü araçlar demiyorum herkesin fikrine saygı duymak lazım.

ford ,Toyota, vw kalite tartışması yapabiliriz.

gören de tata ile Volvo kıyaslıyoruz sanıcak

arkadaşım vosvos ile ford ve Toyota kıyaslanır zaten .

senin niyetin başka ise o seni bağlar beni değil

ben jetta nın kalitesini ford focus dan üstün görmüyorum kusura bakma.

fiyatlardan da haberim var . kimin ne imaj yarattığından da

millet sıraya girip bekliyor diye rakiplerinden üstün diyemezsin.

misal amerikada jetta ,focusun yarısı kadar satmıyor. focusun yarısı bile etmez mi diyeceksin

saçma sapan kıyaslamaların ile bana gelme

sen de benim fikrime saygı duyacaksın ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 15 Nisan 2014; 16:54:23 >

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım ben senin fikrine bir şey demiyorum focus ve corolla kötü demedim zaten ama okuma sıkıntın varsa söyle bastıra bastıra yazayım fikre saygı duymayan sensin ben kendi fikirlerimi beyan ettim, yine benim fikrim Volkswagen forddan da corolladan da üstün corollada kullandım focus da jetta da bana göre jetta üstündür sana göre focus zaten herkes aynı kanıda olsa dünyada tek tip otomobil çıkardı. ki konu toyata ford volkswagen konusu değil makyaj konusu sen kıyaslama yapmaya dewam et...
  • quote:

Bak arkadaşım ben senin fikrine bir şey demiyorum focus ve corolla kötü demedim zaten ama okuma sıkıntın varsa söyle bastıra bastıra yazayım fikre saygı duymayan sensin ben kendi fikirlerimi beyan ettim, yine benim fikrim Volkswagen forddan da corolladan da üstün corollada kullandım focus da jetta da bana göre jetta üstündür sana göre focus zaten herkes aynı kanıda olsa dünyada tek tip otomobil çıkardı. ki konu toyata ford volkswagen konusu değil makyaj konusu sen kıyaslama yapmaya dewam et...

Okuma sıkıntısı olan bence sensin

jetta , Corolla ya da focus dan genel anlamda üstün değil

o senin sübjektif değerlendirmenden başka birşey değil

yakın zamanda makyajlı focus da gelecek gider incelersin

ödediğine karşılık ne alıyorsun önemli olan budur

ister kabul edersin ister etmezsin . uzatmazsan sevinirim

• Haberim var focusu incelemediğimi nerden biliyorsun ben jettayı üreten veya satıp kar eden bir firma değilim arkadaş zaten bende makyajı eleştirdim fakat Milletimiz makyaj kötü olmuş demez demek istedim sen yanlış anlayıp uzattın, focusun makyajı çok daha başarılı bana göre de, ama gel gör ki marka imajı farklı onu anlatmaya çalıştım ama anlamadın hadi iyi günler sana...
     2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta 2015 makyajlı kasa jetta

• Gizli makyaj olmuş. Pek bi değişim yok. Skodayı andırıyor biraz
  • Ben çok beğendim ufak dokunuşlar ama büyük farklılıklar
  • 5e 10 kütüğü yapmışlar 10a 5 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Vw'in yüz karası
    1. Polo
    2. Jetta

Jetta kırma bir araç da Polo'ya yüz karası derseniz orada bir saniye durmanızı rica edeceğim.

Buradaki boş araçlara bakmayın, Polo'nun B segmentinde hiçbir rakibinden geri kalır bir yanı yok hatta bazılarından fazlası var.

Farklı olma adına bu tip uç yorumlar yapmayın, yüz karası dediğin Polo Yılın Otomobili ödülünü almış bir araçtır, dikkatinizi çekerim.

Görüşünüze saygı duyarım.

Benim görüşüm ise vw logosunun bu 2 araca da yakışmadığı yönünde. Epeyce 2 aracı da kullandım, malesef durum bu. Golf ve passat'a ne kadar özeniliyorsa bu 2 araba o kadar basit yapılıyor.

• arka taraf otu çekmiş çekmiş bakıyor.
  • Çalıştığım şirkette jetta 1.6 tdi ve Ford Focus 1.6 dizel var. 2si de aynı model yılında. Ben kendime Jetta Tdi aldım. Aynı segmentte araçlar olabilir ancak sürüş keyfi açısından focusun daha çok yol alması gerekir. Ayrıca jettanın iç mekan kalitesini kötüleyip ford focusu öven adama da gülerim sadece :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of çok makyaj yemiş tanıyamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.