Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba peynir ekmek gibi satıyor millet soraya giriyor almak hala yüz karası falan diyen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetta diye bir aracın varlığını aklım almıyor.

ne bir golf, ne bir passat. ikisinin ortası vasat tasarım fakiri bir şey arkadaş ya. hani sedan olsun da passata parası yetmeyenlere kitleyelim.
  • şu volkwagenin iç tasarımdan bıktımya yok böyle bir klasiklik
  • Polodan ön farını passattan arka farını içini golften almış hiç beğenmedim
  • vw nın yuz karası...
  • Şahdı şahbaz olmuş. Ferit abi de donanımdan biraz kısar,bize gelene kadar iyice yolunur..Hoş Türkiye de artık gaz tenekesinin üzerine Jetta yazılsa gene satar. Passat olamayana amorti
  • bu nasıl forum, yazmış olmak için yazanlarla dolu, biraz arabayla ilgilenenleri düşünün, iki satır düzgün bilgi okuruz ümidiyle 5 sayfa geyik okuyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

O bir Alman

babası alman anası meksikalı

Dedeside doğuş.

2015 makyajlı kasa jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 10 Haziran 2014; 14:13:08 >

• eşşeğe altın semerde vursan....
  • ozkank O kullanıcısına yanıt
    Jettayı bırak, foruma göre alınacak araçta kalmadı her bir araca kulp var burada, RR phantom bile beğenilmez bizim burada, neyse siz bakmayın foruma jetta yine uygun fiyatlı olsa şu forumda baya bir insan alır jettayı, tasarımı, kalitesi çok eleştiriliyor ama yinede öyle yere vurulacak bir kalitesi yok tasarım olarakta gayet düzgün bir çizgisi var en azından C sınıfı gibi duruşu var, misal focusun içi çok sıkışıktır özellikle torpido baya bir öndedir ama forumda ballandıra ballandıra anlatılır, C sınıfına göre sınıfının en küçük araçlarından biri olduğu gözardı edilir (focus örnektir) jetta yada focusum da yoktur hiç de olmadı,
  • 2014 JETTA

2015 makyajlı kasa jetta

2014 PASSAT

2015 makyajlı kasa jetta

2015 JETTA

2015 makyajlı kasa jetta

Yeni Jetta'da dikiz aynasının rengi değişmiş birde tampondaki siyah plastiğin formu değişmiş vallahi çok radikal bir makyaj olmuş. Bütün araçları birbirine benziyor Jetta'nın arkasına Passat yazsalar kimsenin ruhu duymaz.

• bu amerikan versiyonu değilmi
  • Adı üzerinde makyaj arkadaşlar radikal değişiklik beklememek lazım.
    Ama olmuş mu? Bana göre de olmamış.
    Keşke makyaj olmadan adam gibi kasayı komple değiştirseler. Hep ticari kaygı işte.

• 2006'dan sonrası çöp

• ortadaki bardaklığı da kızaklı kapakla kapatsalardı daha iyi görünürdü bir de elektronik el freni olması yakışırdı golf te ki gibi.

piyano blacler sıkıcılığı almış,en büyük yenilik göstergelerde.
  • Bu ne rezillik ya polo da aynı bu da aynı, aynı malı süsleyip veriyorlar millete bide prestij filan diyip 3 ay sıra bekletiyorlar sonra da pahalı ve ukala servis...

• VW'nin tasarımları niye git gide tipsizleşiyor hiç beğenmiyorum bu VW'nin tasarımlarını beğenene Allah akıl fikir versin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Haziran 2014; 3:35:33 >
  • Makyajdan cok yuzunu yikayip getirmisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

ben skoda ya benzettim arkadaşlar.
     2015 makyajlı kasa jetta

Audi'den tut Skoda'ya kadar arka kısımları böyle olmaya başladı. Ama yakışıyor araçlara.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam el freninin zaten elektromekanik olmaması gerekir.
    Mekanik el freni daha güvenli.. @Marmaratic
    Keşke bütün araçlarda opsiyonel olsa..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.