Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 nisanda çok övülmesi ve uzaktan güzel gözükmesi nedeni ile jetta aldım. Malum sıra beklendiğinden hiç içini görememiştim ve test sürüşü yapmamıştım. neyse 20 günde arabam geldi. 1.4 tsi dsg. hınglıne. en en full. arabaya ek olarak uyduruk transporterdan sökülme olduğunu tahmin ettiğim paspas verdiler. neyse yola çıktığım ve km gitmeden arabadan soğumaya başladım. tahminimce Transporterdan sökülme yarı deri takılmış koltukların hiç rahat olmadığını anladım. eve geldiğimde içinde yaptığım kontrolde bolca kullanılan plastik resmen bana efsane şahinleri hatırlattı. arka koltuk arasında bulunan yükseklikten geçmek için 6 yaşını bitirmek gerek. arka koltuk katlanması tam bir hikaye Megan 2 den öğrenecekleri çok şey bu konuda. çok arabada standart olan (clio, fiesta vb) bluetooth start-stop yok. kapılar açılıp kapatılırken çıkan ses yanında arkadaşların varsa karizmayı çizdiriyor. (ama wv kalitelidir ve söz söylenmez diye kimse ses edemiyor.) sonra aracın içeriye standart bir araçtan daha az ses almadığını görüyor. güneşe doğru gider iken veya güneşin yolcu koltuğu civarından vurması ile utanmasam kenarı çekip güneşin batmasını bekleyeceğim. daha sonra ön tarafın cama yansıması mı kapıdaki çitaların aynaya yansıması mı daha kötü diye düşünürken oda ne ayna katlanırken durmak için çam çıtasına resmen yaslanıyor. kapıyı kitliyor-um oda ne camlar kapanmıyor uzun süreli basacaksın ve kademeli kapanacak acil işin olsa bekle camları.

sonra nemi yatım nisan başı aldığım arabayı haziran başı sattım hakkını yemeyeyim işte jetta farkı burada ortaya çıktı. adamın biri geldi ve arabayı satarmısın dedi. evet dedim ne kadar dedi. aldığım fiyatı söyledim parayı verdi gitti. ikinci el süper.

birde önde olduğu konu bagaj valla geç arkaya uyu misafir ağırla....

yine övülecek konu güvenlik çok hoşuma gitti. önümdeki bayan sürücünün son saniyede karar verip sarı-kırmızı arasında durması ile 100-110 civarı firen yaptım ve kemer olmadan hiç yerimden beni savurmadan tam zamanında durdu.

yakıt şehir içi 9 civarı. uzun yol binemedim. neyse bütün her şey ortada bu paralar bu arabaya harbiden fazla. içini golf ayarına getirirler, elektronik park fireni ve star-stop koyarlarsa belki alırım bunlar olmadan aslaaaaaa.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfkmr -- 25 Haziran 2014; 20:09:55 >

• Zaten herkes jettaya binecek kadar şanslı değil..Almanların tofaşı opele devam(Bide ballandıra ballandıra yeni astrayı jettadan iyi tutuyolar ya sinir krizleri geliyor adama)..Ayrıca ülkemizde konforuna ve güvenliğine kimsenin laf edemeyeceği VOLVO diye bir marka bile al sat 15 bin zarar ettiriyor..Bizim insanımız aracı taşıt değil amaç olarak görüyor..Bi üstümdeki arkadaşın dediği bile buna en büyük örnektir (Aldığı fiyata satmış) Bir çok c-d sınıfı araç kullandım,ama jetta ve passatın (ÖZELLİKLE PASSATın) konforunu yol tutuşunu ve yakıt ekonomisini hiç bir arabada görmedim açıkçası..Bence jetta sınıfında 1. diyemem ama ilk 3 içerisinde kesinlikle yer alıyor..

NOT:2012 model jetta 1.6 tdi highline aracı 2013 de 13000 km de 67 bin TL'ye almıştım 2 ay önce 35 bin km'de 75 bine sattım.. HERKESE SAYGILAR SEVGİLER
  • Hertürlü tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

2013
     2015 makyajlı kasa jetta
    2014
     2015 makyajlı kasa jetta
    2015
     2015 makyajlı kasa jetta
    2016
     2015 makyajlı kasa jetta
    2017
     2015 makyajlı kasa jetta
    2018
     2015 makyajlı kasa jetta
    2019
     2015 makyajlı kasa jetta
    2020
     2015 makyajlı kasa jetta

wv nin yaptığı aynen bu

Yarın gel işe başla
    VOLKSWAGEN...

• Jetta'da kendiliğinden kararan iç dikiz aynası standart değil mı acaba, yoksa ben mi yanlış gördüm!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bende jetta olmasa kullanmasan bu araba ne kötü arabaymış diyeceğim. Gidip reno ile kıyaslayanlar bile olmuş. Benim bildiğim araba ile araba kıyaslanır. Araba ile reno kıyaslanmaz. Reno görünüş ve tip olarak hemen hemen hepsi hanzo için tasarlanmış. Tipsizlikte dünya lideri. Jetta sınıfında gayet güzel bir bir araç bende 1.4 TSI 160 hp. modeli var. Çok başarılı bir motor. sport moda aldığınızda ki o ivmelenme çok başarılı. Ayrıca ben basmayacağım ekonomik olsun diyorsanızda ekonomik bir araç. Bana göre görünüşü de çok güzel. Görünüşü golf ile kıyaslanmaz. golfe baktığınızda ufacık çocuk arabası gibi duruyor. Jetta ya baktığınızda ise bir ağırlığı var. Buradaki arkadaşlar beğenmemiş ama yola çıktığınızda beğenenlerin çok olduğunu görüyorsunuz.
  • mstfkmr M kullanıcısına yanıt
    Güneşe doğru giderken güneşin yolcu koltuğuna vurması gerçekten arabadan soğutur. işte jetta bu yüzden çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmethlx

Yani bende jetta olmasa kullanmasan bu araba ne kötü arabaymış diyeceğim. Gidip reno ile kıyaslayanlar bile olmuş. Benim bildiğim araba ile araba kıyaslanır. Araba ile reno kıyaslanmaz. Reno görünüş ve tip olarak hemen hemen hepsi hanzo için tasarlanmış. Tipsizlikte dünya lideri. Jetta sınıfında gayet güzel bir bir araç bende 1.4 TSI 160 hp. modeli var. Çok başarılı bir motor. sport moda aldığınızda ki o ivmelenme çok başarılı. Ayrıca ben basmayacağım ekonomik olsun diyorsanızda ekonomik bir araç. Bana göre görünüşü de çok güzel. Görünüşü golf ile kıyaslanmaz. golfe baktığınızda ufacık çocuk arabası gibi duruyor. Jetta ya baktığınızda ise bir ağırlığı var. Buradaki arkadaşlar beğenmemiş ama yola çıktığınızda beğenenlerin çok olduğunu görüyorsunuz.

Golf çocuk arabası mı duruyor, bırakın Allah aşkına ya. Şu jetta sahipleri değil mi bir önceki kasada jetta yazısını sildirip uzaktan passat sansınlar diyen.

Her iki aracı da kullanan biri olarak, iç malzeme kalitesi golf, passatın yanından bile geçemez jetta. Bu kdr plastik kokusu ve sertlik bir başka araçta olsa dünya kadar eleştiri alırdı. Alanlarımızın çoğu da buna tüm VWler dahil maalesef ve maalesef ikinci elde değer kaybetmesin diye alıyor. Biz enflasyonla büyüyen bir nesil olduğumuz için araçların zamlanıp elinizdekilerin değer kazanması hoşumuza gidiyor. Yarın boşline passat manuel benzinli 100bin bile olsa alıcı bulacaktır, adamlar bizi çözmüşler

• mehmethlx M kullanıcısına yanıt
    ne arabaymış ben mi anlamadım...

tip olarak çok güzel ama doğruları söyle içi, donamını ve konforu berbat kabul edinnnnnnn.
  • HeteroSapien kullanıcısına yanıt
    usta bunu arabayı kötülemek için demedim ama jettayı sürekken güneş karşıdan veya çaprazdan gelmesin.. önünü göremiyorsun
  • mehmethlx M kullanıcısına yanıt
    renoyu övmedim ama megan 2 de git bak bakalım arka koltuklar nasıl katlanıp kayboluyor bir gör. ha bu arada bedava verseler fransız almam....
  • kasayı tasarımını beğendim
  • memleket insanı olarak bir mal aldığımızda kötü yönlerini görmezden gelmeye hevesliyiz.. başkası da o maldan alacak olsa bak şu yönleri kötü demeyiz. sadece bu yönleri iyi deriz. jetta sahipleri de böyle araba tip olarak 10 puan emniyet 10 puan ama konfor ve donanım 4 puanı geçmez... bunu da hiç biri çıkıp söylemez.....

73.150,00 tl peşin verdim aldım. işte bu benim arabam diyemedim. 73 bin lira bu arabaya çok fazla idi. konfor ve donanım artması lazım. bluetooth için adam 2 tl istiyor. yok ya. orta seviye araçlarda standart zaten neyine satıyon......

jetta almam için start-stop, bluetooth, saklama alanları (özellikle ruhsatı koyacak bir yer), usp girişi, mercek farlar. sert plastikten arınmış iç dizany. biraz daha yumuşak koltuklar, olmazsa olmazım. (hınglıne en azından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

quote:

Orijinalden alıntı: mehmethlx

Yani bende jetta olmasa kullanmasan bu araba ne kötü arabaymış diyeceğim. Gidip reno ile kıyaslayanlar bile olmuş. Benim bildiğim araba ile araba kıyaslanır. Araba ile reno kıyaslanmaz. Reno görünüş ve tip olarak hemen hemen hepsi hanzo için tasarlanmış. Tipsizlikte dünya lideri. Jetta sınıfında gayet güzel bir bir araç bende 1.4 TSI 160 hp. modeli var. Çok başarılı bir motor. sport moda aldığınızda ki o ivmelenme çok başarılı. Ayrıca ben basmayacağım ekonomik olsun diyorsanızda ekonomik bir araç. Bana göre görünüşü de çok güzel. Görünüşü golf ile kıyaslanmaz. golfe baktığınızda ufacık çocuk arabası gibi duruyor. Jetta ya baktığınızda ise bir ağırlığı var. Buradaki arkadaşlar beğenmemiş ama yola çıktığınızda beğenenlerin çok olduğunu görüyorsunuz.

Golf çocuk arabası mı duruyor, bırakın Allah aşkına ya. Şu jetta sahipleri değil mi bir önceki kasada jetta yazısını sildirip uzaktan passat sansınlar diyen.

Her iki aracı da kullanan biri olarak, iç malzeme kalitesi golf, passatın yanından bile geçemez jetta. Bu kdr plastik kokusu ve sertlik bir başka araçta olsa dünya kadar eleştiri alırdı. Alanlarımızın çoğu da buna tüm VWler dahil maalesef ve maalesef ikinci elde değer kaybetmesin diye alıyor. Biz enflasyonla büyüyen bir nesil olduğumuz için araçların zamlanıp elinizdekilerin değer kazanması hoşumuza gidiyor. Yarın boşline passat manuel benzinli 100bin bile olsa alıcı bulacaktır, adamlar bizi çözmüşler

Jettanın yazısını silip passat yazmaya gerek yok. Jettanın görünüşü zaten passattan daha güzel. Baktığınız zamanda passat hiç üst sınıf gibi durmuyor. Ben aracımı satıp golf almak istesemde bayiye gidip baktığımda o içinin darlığı küçücük bağajını görünce hiç alasım gelmiyor. Çocuk arabasından kastım buydu. İç malzeme kalitesine gelince golf te sadece kapı kenar plastikleri ni yumuşak yapmışlar ve orta konsolu sadece süslemişler o kadar. Sonuç ta golf daha sonra çıktı bu kadar da fark olsun. Donanıma gelince bu volkswagenin değil bizim doğuş otonun kelek olmasından kaynaklanıyor. Alman sitesinde istediğiniz donanımı ekleyebiliyorsunuz. Dığuş oto Jetta yı en boş hali ile bile satabildiği için adam donanımı ile uğraşmıyor. Hatta passatı satabilmek için 1.4 TSI 160 hp. jetta getirmiyor. Sadece 200 adet getirdi ve sattı. O 200 şanslı kişiden biriside benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethlx -- 29 Haziran 2014; 12:27:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfkmr

usta bunu arabayı kötülemek için demedim ama jettayı sürekken güneş karşıdan veya çaprazdan gelmesin.. önünü göremiyorsun

Benim anlamadığım bir şey var diğer araçlarda güneş vurmuyor mu? veya diğer araçlarda çaprazdan güneş gelince ne fark var ki görüşü engellemiyor da jetta da engelliyor.
  • en azından hada önce kullandığım araçlar içerisinde güneş konusunda bu kadar sıkıntıya girmemiştim diyelim.
  • İç tasarımını yakından görmek lazım. Yıl oluyor 2015 hala kaputu kaldırıp tel sapı takacak isek kapı içlerinde sert plastik varsa, konsolda kullanılan malzeme kalitesi vs derken uzar gider. Bir önceki kasadaki gibi kaliteli yapılırsa neden olmasın?
  • Çok naturel bi makyaj
  • Yüzünu yikayip getirmisler.

• Canli gormek gerekte ben begenmedim.On taraf kutuk gibi olmus.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.