Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araç gittikçe a4 e benziyor ayrıca abi bi otomatik kararan dikiz aynası koy be şimdi 80 bin para ister aynaya bak manuel..
  • Jetta = Golf'ün sedanı

Bunu yapmadıkça gözümde jettanın gram değeri yok. O orta konsol nedir? Ekrandan sonra başlayıp piano black kaplama arasındaki açık tondaki malzemenin vasatlığı da nedir öyle
  • ford focus sedan
    reno flurence sedan
    toyota corolla sedan
    opel astra sedan

hepsının ortalaması vw jetta cıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Jetta = Golf'ün sedanı

Bunu yapmadıkça gözümde jettanın gram değeri yok. O orta konsol nedir? Ekrandan sonra başlayıp piano black kaplama arasındaki açık tondaki malzemenin vasatlığı da nedir öyle

katılıyorum

kaplamalar bile sırıtmış

kalitesizliği ortaya çıkarmış
  • Bu foruma yazanların çoğunluğunun golf çü olduğu anlaşılıyor. Arkasına iki kişinin zor sığdığı diz mesafesinin hiç olmadığı, bagaj desen eh varmı var diyecek kadar olan GOLF e kılıf aramaya çalışıyorlar. Golf dediğin birkaç arkadşını alıp yollarda gezenlerin arabasıdır. Hiçbir zaman aile arabası olamamıştır. Burada jettaya b.... atıp teselli bulmaya çalışmasınlar golf e birkaç oyuncak ekledikleri için onu birşey zannediyorlar. Eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir. Sadece golf daha sonra çıktığı için biraz donanım ilavesi yapmışlar o kadar. Jettanın 2016 da yeni kasası çıkınca kendilerine nasıl bir teselli bulacaklar bakalım diye merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethlx -- 12 Eylül 2014; 17:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmethlx

Bu foruma yazanların çoğunluğunun golf çü olduğu anlaşılıyor. Arkasına iki kişinin zor sığdığı diz mesafesinin hiç olmadığı, bagaj desen eh varmı var diyecek kadar olan GOLF e kılıf aramaya çalışıyorlar. Golf dediğin birkaç arkadşını alıp yollarda gezenlerin arabasıdır. Hiçbir zaman aile arabası olamamıştır. Burada jettaya b.... atıp teselli bulmaya çalışmasınlar golf e birkaç oyuncak ekledikleri için onu birşey zannediyorlar. Eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir. Sadece golf daha sonra çıktığı için biraz donanım ilavesi yapmışlar o kadar. Jettanın 2016 da yeni kasası çıkınca kendilerine nasıl bir teselli bulacaklar bakalım diye merak ediyorum.

maalesef 2014 deyiz ve jetta 10 sene eski golf 5 in teknolojisi ile devam ediyor

konsolundan kapı plastiğine kadar kalitesizliğin tavan yaptığı bir araca bu yüksek fiyatları uygun görüyorsanız 2016 yı hiç beklemeyin

gidip hemen alabilirsiniz

edit : golfçü falan değilim. ford kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 12 Eylül 2014; 17:48:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: mehmethlx

Bu foruma yazanların çoğunluğunun golf çü olduğu anlaşılıyor. Arkasına iki kişinin zor sığdığı diz mesafesinin hiç olmadığı, bagaj desen eh varmı var diyecek kadar olan GOLF e kılıf aramaya çalışıyorlar. Golf dediğin birkaç arkadşını alıp yollarda gezenlerin arabasıdır. Hiçbir zaman aile arabası olamamıştır. Burada jettaya b.... atıp teselli bulmaya çalışmasınlar golf e birkaç oyuncak ekledikleri için onu birşey zannediyorlar. Eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir. Sadece golf daha sonra çıktığı için biraz donanım ilavesi yapmışlar o kadar. Jettanın 2016 da yeni kasası çıkınca kendilerine nasıl bir teselli bulacaklar bakalım diye merak ediyorum.

maalesef 2014 deyiz ve jetta 10 sene eski golf 5 in teknolojisi ile devam ediyor

konsolundan kapı plastiğine kadar kalitesizliğin tavan yaptığı bir araca bu yüksek fiyatları uygun görüyorsanız 2016 yı hiç beklemeyin

gidip hemen alabilirsiniz

edit : golfçü falan değilim. ford kullanıcısıyım

Yani sadece bu formu inceleyip karar verecek olsam golf ü süper bir araç zannederdim. Bugün doğuş oto daydım. Golfü de inceledim jerttayıda diğerlerinide. Golfün abarta abarta bitiremediğiniz orta konsol plastiği tamamen aynı sadece üzerine bir kaplama yaparak göz boyamışlar. Jettadan farklı olarak sadece kapılardaki plastikler jettanın kiler sert golf ün kiler yumuşak. Sadece bu kadar. Kendinizi niye bu kadar kandırmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim. Burada yazanların çoğunluğu inanınki golfün içinin ve bagajının darlığından bunalıma giren golf çülerin teselli bulması. Ben jetta kullanıcısı olarak gidip golf üde inceledim. İçine bir baktım bu kadar darlık olurmu dedim ve hemen listeden çıkarttım. Jetta gibi orta sınıfta geniş bir araca binen bir daha gidip çocuk arabası golfe binemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethlx -- 12 Eylül 2014; 18:02:00 >

• Yeni Jetta'nin fiyatlari aciklanmis internet sitesinde. Ilginc olan trendline paketinin fiyatina zam yapmamislar. Hatta otomatik vites yeni kasa 500 tl daha ucuz gorunuyor. Sebebi ne olabilir acaba? Diger paketlerde ise yeni Jetta birkac bin tl zamlanmis gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasini audiye cok benzettim.Ici golfun kopyasi gibi birsey resmen.Cogu marka zahmet edip farkli tasarim cikarmiyorlar.Al birino vur otekine

• Bu arada yeni kasada ESP, hill holder ve lastik basınç göstergesi standart hale getirilmiş.
  • Bu araç herhalde bir geçiş dönemi için. Bundan yakın bir zamanda jettanın yeni ksasının çıkacağını düşünüyorum. Yeni kasa ile ilgili herhangi bir bilgi var mı? 2011 yılında da eski kasalarda torpidoyu değiştirmişlerdi ve aynı yıl içinde yeni kasa jetta çıktı. 2011 makyajlı eski kasada var yeni kasa da.
  • Araba arıyorum ve en alınası araba bu jetta görünüyor. Burdaki yorumları okuyunca şaşırdım.
    Eskiden toyotayı severdim, yeni kasa ile sanki hepsini pompayla şişirmişler. Fiat, reno, hyundainin yanından bile geçmem, çunkı eski arabalarım onlardandı. Honda guzel ama çok yakar ve 2. elde zor gider diyorlar. Skoda kezaa öyle. Aklıma başka araba gelmiyor.
    Bana ne onerirsiniz acaba?

• mehmethlx M kullanıcısına yanıt
    Golf'ün Jetta'da olmayan farklarını da sıralayabilir misin? iç kapı cepleri halı gibi bir madde ile kaplı, koltukları jetta'nın koltuklarından daha rahat ve virajlarda daha iyi yanal destek sağlıyor. Yalıtım olarak 1 tık üstünde, hatta yeryer passat'tan daha iyi olduğu bile söyleniyor. Elektronik el frenini kullanmaya başladığın zaman , normal el frenleri garip gelicek sana. Ayrıca dar dediğin araç bir çok c sınıfı hb araçtan çok daha geniş, sen saçma bir karşılaştırma yapıyorsun c sınıfı sedan ile hb'i karşılaştırıyorsun, emin ol uzun yolda yol tutuşu ve konfor olarak Golf , jetta dan daha güven veriyor, uzun yolda jetta da daha çok yorul. Yaklaşık 2 hafta jetta kullanmış bir Golf sahibi olarak aracı kullanmadan yorum yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Çok sıktı şu tasarım anlayışı artık.Zerre güzel duygular uyandırmıyor insan üzerinde..

Lancia duygu uyandırıyoda noluyo 0km aldığın lanciayı 30 bin tl zararla satarsın vw yi alırsın 0km bide üstüne kar edersin bindikçe..
  • jetta yı sevmıyorum fakat focus ve astra kullandıktan sonra rakıpsız oldugu kesın dızel otomatıkte
    bır tek corolla yı bılmıyorum
    benzınlı dusunursek mazda derım
    ama dızel oto jetta sınıfında tek.
    hepsını kullananlara sorun masa bası yada bayı de baklamakla yada kısa testler ıle bu iş olmuyor...
  • Bazı arkadaşlar burada golfün içinin geniş olduğundan bahsetmişler. Bu arkadaşlar gözlüksüz bakmışlar herhelde. Koltuklarının rahat lığından bahsediyorlar. Sanki hiç golf koltuğuna oturmadık. Golfün içi fiat bravonun kinden bile dar fiat bravonun bile 400 lt. bagajı var. Golfçüler ne kadar kabul etmese bile jetta çok sattı. Çünki ideal bir araba. Golfüde bu dar hacmi ile satabilmek için donanımı dayıyorlar o şekilde satıyorlar. Alan zaten donanımı için alıyor. Millet o kadar dar bir araca gidip 85 000 tl vermez. Donanımı için veriyor. Satış politikası böyle.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    bu araç çok daha şık duruyor
  • Arkadaşlar jetta almayı düşünüyordum fakat arkadaşlar aklıma girip octavia almaya ikna ettiler. Octavia greentech motoru ile gerçekten az yakıyor.
    Gerçi internette çok kıyaslama var ama siz ne dersiniz. Çok belirgin bir yakıt farkı varmı?

• Yakıt performans ve hacim farkı var bir kere.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.