Şimdi Ara

2015 makyajlı kasa jetta (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
1
Favori
46.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MK5 kasadaki o muhteşem tasarım ve kalite malesef yok yeni kasada.
  • Jetta ya bizim vw sitesinden bakıyorsunuz 122 ve 160 hp benzinli seçeneklerini görüyorsunuz. Fakat alman sitesinde 125 ve 150 hp yeni motor seçenekleri var. Yani kısacası eskileri bizim burada satıp yeni motorları kendi ülkesinde satacak. Türk milleti nasıl olsa vw markasını görünce çamurdanda olsa alır.
  • arkadaşlar bi süre araştırma yaparak fiyat-fayda zarar etme 2. el vs jetta comfortline dizel düz vites için kaparo yatırdım. ekim in son haftası gelicek araç bu soğuk satış yöntemi doğuş un müşteri karşısındaki üstünlüğünü artırıyor. daha fazla kar etmelerini sağlıyor ama müşterininde zararını minimuma indiriyor. birazdaha param olsaydı ve kolay para kazanıp zarar umrumda olmasaydı audi a4 falan alırdım. mutlaka jetta nın iyi kötü ve eksik yönleri vardır düşününce en ideali de bu. bi arkadaş şirket arabası yazmış doğrudur ticari kuruluşlar fiyat a faydaya işletme giderlerine bakarak en az masraf çıkarıp düşük tüketip sattığındada para edicek araba alırlar mantık bu olmalı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

Yeni Jetta'nin fiyatlari aciklanmis internet sitesinde. Ilginc olan trendline paketinin fiyatina zam yapmamislar. Hatta otomatik vites yeni kasa 500 tl daha ucuz gorunuyor. Sebebi ne olabilir acaba? Diger paketlerde ise yeni Jetta birkac bin tl zamlanmis gorunuyor.

Bu durum benim de dikkatimi çekti, hem yeni hem de 500 tl daha uygun. Sebebi nedir acaba? Üstelik yeni olanda eskiye göre daha fazla donanım özellikleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sitede ilanı çıkmış bir adet gri bir adet beyaz.
  • Klasik vag hamlesi facelift A4 de de durum aynı karoser değişimi yok plastikle oynayıp makyaj süsü veriyorlar niye yapıyorsunuz dediğinde de ikinci elde eski kasa az değer kaybetsin diye diyorlar bak bak çakala baaaaakkkkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 TSI COMFORTLINE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ, BU 1.5 AY İÇİNDEMİ YOKSA 2015 DEMİ ALSAK DİYE?

2014 MAKYAJLI KASA JETTA MI ALMALIYIZ, YOKSA OCAK AYINDAN SONRA 2015 MODELİNİ Mİ ALMALIYIZ?

EĞER ARALIK AYINDA ALIRSAK 2014 MODEL YAZICAK RUHSATTA? ÇOK MU ÖNEMLİ BU, TABİKİ ARAÇ 1 YAŞINDA GÖZÜKÜCEK AMA

NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
  • mtkt001 M kullanıcısına yanıt
    2015 modelin zamli olma ihtimalide var. Bayiye bir sorun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtkt001

1.2 TSI COMFORTLINE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ, BU 1.5 AY İÇİNDEMİ YOKSA 2015 DEMİ ALSAK DİYE?

2014 MAKYAJLI KASA JETTA MI ALMALIYIZ, YOKSA OCAK AYINDAN SONRA 2015 MODELİNİ Mİ ALMALIYIZ?

EĞER ARALIK AYINDA ALIRSAK 2014 MODEL YAZICAK RUHSATTA? ÇOK MU ÖNEMLİ BU, TABİKİ ARAÇ 1 YAŞINDA GÖZÜKÜCEK AMA

NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

1.2 TSI zaten piyasada yok şuan muhtemelen ocak sonuna gün vericekler
  • mtkt001 M kullanıcısına yanıt
    Bende ikilemde kalmıştım. Bayiye sordum 2015 model muhtemelen farklı fiyattan satılacak dediler. Ama olmayabilir de tabi. Ben de ocak sonu gelecek 2014 modele kapora verdim. Aslında önemli olan sen bu aracı 2. El satarken karşındakinin ruhsatta yazan modele değil trafiğe çıkış tarihine bakması. Arada 1 ay fark var birisi 2014 geçiyor diğeri 2015. Bunu alıcının mantıklı düşünmesi önemli olan. Bir de uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan bu 1 yıl farkın ilerde önemi kalmayacak. Senin araban temiz olursa 2 yaş genç ama dökülmüş bir arabadan daha fazla edecek tabi ki.

• 2014/2015 Yeni Jettalar bir çok ülkede 125 BG benzinli yeni motor ile satılşa sunuldu.
    Fakat ülkemize halen eski 122 BG eski benzinli motor ile gönderilmeye devam etmektedir.
    Yeni 125 bg benzinli motorda yakıt çok düşük ve performans daha iyi..
    Yeni passatlar bu motor seçeneği ile gelmiş.

Bilginize..
  • Satarlar buna rağmen

• Onlar bluemotion dedikleri start-stop özelliği olan motorlar. Ben bir türlü ısımamadım start-stopa. Tamam şehir içinde yakıt tasarrufu sağlıyor ama sıkışık trafikte dakka başı stop edip çalışması hasta ediyor beni bir de bu motoru sürekli ateşleyen bujiler ne kadar dayanıyor acaba. Bende olsa kesin iptal eder kullanmazdım.

• La bu jetta size ne etti??

Şaka bir yana küçük Passat olmuş; ancak ben bu arabanın yere yakınlaştırılmış olanlarına bayılıyorum. Hele beyazı BMW gibi oluyor.

Gene de VW modeller arasında ufak farklar yaratmalı. Aynı arabayı uzatıp kısaltıp satmak risk. Sadece belli tasarımı seven insanlara yönelebilirsiniz böyle.

• Günaydın Arkadaşlar...bu kadarmı kötü ya? pişman oldum sipariş verdiğime
  • Ben de 1.4 tsi comfortline manuel beyaz renk siparişi verdim mart sonu gibi gelecek inş. Golf ile jetta arasında kalmıştım ama çocuk falan olduğu için bagaj hacminden dolayı jetta da karar kıldım. Tamam iç malzeme golfte daha ii olabilir ama jetta da yabana atılacak bir araba değil. Sınıfındakilerle kıyaslarsanız mesela astra corolla focus jetta bunların önünde gelir her anlamda. Konfor biyere kadar güvenlik önemli bence

• İyi hoş herkes atıp tutuyorda jetta'ya dizel sedan isteyen vatandaş ne yapsın başka ? Bencede ederinin arabası değil ama bak rakiplere 70-80 bin verdiğini düşünüp

corolla 1.4 motor dededen kalma, 80 bin ver al gitmeyen araba ve 15 yıllık motor teknolijisi tamam içi çok kalitesiz değil ama yer yer sağlam olsun diye konulmuş parlak olmayan plastikler donanıma bak bi sürü eksik var

fluence burnunu topladılar ama arka taraf baydı artık,içi bildiğin kütük saman gibi araba sürüş pozüsyonu bile tutturamıyosun taban dümdüz 2 günde gacır gucur sesler başlıyor stepne desen opsiyonel uyduruk bi r link var daha doğru düzgün kullanabilen görmedim

focus ön koltukları ayarla arkada 10 cm diz mesafesi ya var ya yok, bagaj küçüçük hiçbirşey sığmıyor ön konsol daraltıyor arkada uzunsanız tavan değiyor o kadar para ver ruhun daralsın araçta fiestanın hormonlu sedanı gibi oldu

oktavia iyi güzel hoş geniş ferah içi dışı güzel ama süspansiyonlar kütük bam güm vuruyor içerde ses haddinden fazla sürekli esp'nin hırıltısı var seneye yada bu sene kasa değişiyor ikinci eli ölü skoda forumlarında da servislerinden dert yanan çok

astra desen bir türlü sevemedim bu yeni astrayı 1.3 zaten çöp ,1.6 dizel tamam biraz tuttu ama heryer simsiyah boğucu biraz full olmadıkça birşeye benzemiyor servisleri desen en sorunl firma

ee ne kaldı geriye ? İçi geniş ve düzgün, önü arkası tutarlı iyi kötü performanslı denebilir dizel motoru ikinci eli haddinden fazla iyi altın gibi mübarek, comfort alınırsa donanım idare eder düzeyde başka seçenek Kakmıyor ki alt sınıfa geçsen hepsi bildiğin tahta symbolden seatına rapide kadar kalite berbat ne alsın bu vatandaş ?

• Günaydın arkadaşlar,

jetta 2015 1.4 TSI Manuel Sedef Siyah Metalik Siparişi bugün Fabrikaya iletildi....İlk olarak mOtor seçeneklerinde zorlandım...ama buna karar verdim...sonra ise renkde karar vermek zor oldu ve metalik mi normal boyamı diye..en sonunda sedef siyah metalik rengine karar verdim...aracıma Aksesuar olarak... Mısır Pisküllü Bej iç Döşeme ( Deri ve Kumaş ) + 17 inch Lancaster Jant 225 / 45 / 17 + Sunroof + Bi Xenon, LED gündüz Farları ve AFL Sistemi......bunları seçmek çok zor oldu...hem maddi hem manevi açıdan...zira sıfır araç alıyoruz ama hem cebi düşünmek gerekiyor ve aracın görmemiş olduğumuz rengini...fakat maddi anlamda zorada soksa bile insan bunu düşünemez oluyor...sıfır alıyorsun..buda olsun şuda olsun diyor insan kendi kendine....Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur328i -- 21 Ocak 2015; 11:01:32 >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama Jetta 2015 modelinin rakibi kesinlikle Fluence değildir....Renault ne zamandan beri VW ye rakip oldu...görmesek bilmesek neyse...Fluencenin içindeki Materyal çok kötü...ve dikkat ettinizmi bilmiyorum ama buna binenlerin % 80 şirket arabaları...ve aslında buna istenen fiyat ( 70000 TL ) çok Uçuk bi fiyat...Jettadan daha pahalı...neden?? İşverenler tarafından çok rabet gördüğü için...bende işverenim ve şirket araçları Fluence..gidipde Jetta veya daha doğrusu VW altlarına verecek değilim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur328i

Günaydın arkadaşlar,

jetta 2015 1.4 TSI Manuel Sedef Siyah Metalik Siparişi bugün Fabrikaya iletildi....İlk olarak mOtor seçeneklerinde zorlandım...ama buna karar verdim...sonra ise renkde karar vermek zor oldu ve metalik mi normal boyamı diye..en sonunda sedef siyah metalik rengine karar verdim...aracıma Aksesuar olarak... Mısır Pisküllü Bej iç Döşeme ( Deri ve Kumaş ) + 17 inch Lancaster Jant 225 / 45 / 17 + Sunroof + Bi Xenon, LED gündüz Farları ve AFL Sistemi......bunları seçmek çok zor oldu...hem maddi hem manevi açıdan...zira sıfır araç alıyoruz ama hem cebi düşünmek gerekiyor ve aracın görmemiş olduğumuz rengini...fakat maddi anlamda zorada soksa bile insan bunu düşünemez oluyor...sıfır alıyorsun..buda olsun şuda olsun diyor insan kendi kendine....Saygılarımla

Kaça mal oldu böyle bir Jetta?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.