Şimdi Ara

2015 meydan muharebesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim liseden mezun olduğum yıl 2013 senesiydi ticaret meslek mezunuyum ve bizim okulda çalışmadan çok rahat geçiyordunuz ve bende akıllıyım ya zaten çalışmadan geçiyoruz deyip 4 yıl böyle devam ettim ve hayatımın hatasını yaptığımıda çok geç farkettim 2013 senesinde sınava girdiğimde barajı geçememiştim bende aileme dedim seneye hazırlanıyım çok daha iyisini yaparım tabiki öyle olmadı ts puanım 260 geldi tm puanım çıkmadı nedeni edebiyatta 40 küsür yanlış yapmamdı benim istediğim bölüm tabiri caiz ise eşşek gibi çalışmamı istiyor ve ben bu dönem öyle bişey yapmadım pc de oyun oynamaya devam ettim ve işin kötü yanı hatalarımın yeni yeni farkına varıyorum istediğim bölümün puanı en az 400 puan istiyor tm den kendime güvenip birdaha a bu sınava hazırlanmak istiyorum bilgisayarı falan temelli bırakıcam bu yıl adam gibi hazırlansam sizce olur mu bu iş siz ne diyorsunuz aranızda abilerim var bi beni aydınlatsa çok güzel olur bu arada lise mezun puanıma gülebilirsiniz '60' şimdiden teşşekkürler...

• Fikir verecek birisi yok mu koskoca forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalma bence

• ama 260 ts puanıyla bir bölüme gidip sadece üniversite mezunu olmak için okumak çok boş geliyor bana yani çalışırsam adam akıllı yüksek puan alanların yolundan ilerlersem(kitap tavsiyeleri fln) ondan bahsediyorum puanımı katlarmıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dread1 -- 13 Temmuz 2014; 23:59:05 >
  • açıktan işletme yaz bence ama illa kalıcam dersen kal dene

• açıktan üniversite yazınca okul puanım düşermi seneye tekrar giriceğim için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dread1 -- 14 Temmuz 2014; 0:09:47 >
  • kardesim ders calisma aliskanligin yoksa gene cok zor olacak senin icin.ama sana burdan birsey dememiz mümkün degil.cünkü bu senin hayatinin tamamini ilgilendiren bir karar.kendini bizden daha iyi taniyorsun.Kendine güveniyorsan kal ama calisamam gene diyorsan orasini bilemem.ama hayatinin kararini bu forumda seni hic tanimayan insanlarda aramak bana göre bir sacmaliktir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmir direnişi bitmiyor !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle ders çalışma alışkanlığım yok fakat ben kendime bu konuda güveniyorum beni ders konusunda kısıtlayan bir tek öge var oda bilgisayarım oyun manyagıyım desem yeridir stajda çalışdığım tüm parayla yeni pc toplamıştım hatta :) ama bu dönem hayatın gerçeklerini ve ösym nin açımasızlığını öğrendim çalışınca başarırım diye güveniyorum kendime forumdada bunun örneklerini buldum sıfırdan başlayıp baya iyi puan alan onlar yaptıysa benim neyim eksik yani, foruma yazmam tabiki saçma ama benim gibi 2-3 sene kalanlardan görüş almamakta ayrı bir saçmalık bence bir arkadaşta çıkıp çalışırsan başarırsın demiyor ki benim takıldığım nokta orda o korkutuyor gözümü
  • kanka bu sene sınava girip ilk 10k içinde biri olarak diyorum ki yazda dahil 1 sene boyunca asosyal biri olmazsan sana nah üniversite gelir ben zekiyim az çalışırsamda olur şeyleri hikaye daha bunu başaran görmedim başarsanda milyonda bir olursun muhtemelen asosyal biri olacaksın bilgisayarı sökeceksin neti kapatıracan televizyona ise belli bir saat dışında kesinlikle bakmıyacan :(
  • günde 8 saat çalışırsan yarından itibaren, ihtimal var. abartmıyorum bu arada. lise boyunca notları çok iyi, çalışma alışkanlıkları olan arkadaşlarım da benim 8 saat çalışıyorlar. günde en az 400 soru. bunlar fixtir. sen çalışmaya karar verdikten sonra bütün yılın planını yap, sonra günlük bir program yap, konuları bitir, soruları çöz, denemelerle pekiştir ve kitap oku(sözelden istiyorsan bu şart çünkü yorum yapabilmelisin), 400 üzeri muhtemel. sıfırdan başlayan ve 17k sıralama yapan biri olarak söylüyorum. ben bu kadar çalıştım mı? hayır. o yüzden 17k zaten.
  • helal olsun valla sıralamalarınız mükemmel peki geçen sene dershaneye gitmiştim bu senede gidicem çünki deneme testleri bakımından ve hocalarla iletişim bakımından iyi olur diye düşünüyorum birde tavsiye ediceğiniz kitap varmı mesela elimde ygs ve lys matematik olarak antremanlarla matematik serisi var 1 den 4 e kadar türkçe olur matematik olur sizin çözdüğünüz ve konu anlatım kitaplarını yazarsanız çok büyük sevaba girersiniz
  • samsundayım. sakaryaya gıdıcem sakarya iyidir

edit : yanlış konu beyler kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKSiDeRS55 -- 14 Temmuz 2014; 2:52:25 >
  • varmı kitap tavsiyesi
  • genel olarak çalışma için kitap tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.