Şimdi Ara

2015 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları[İlk Mesaj Güncel] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
38
Favori
39.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar İş Bank müşteri hizmetleri ile olan görüşmeden sonra Hızlıal için 50 TL lik kodu gönderdiler. Hızlıal dan telefon alarak da 50 tl indirimi kullandım bilginiz olsun.

Bu arada bir arkadaım daha GİB den ödeyerek yaptı ona da gelmedi kod. O da aynı şekilde mh ile görüştü yazıştı vs. sonra mail ile ilettiler kodu.

İş Bank kullanacak olanlar, yazışmadan konuşmadan kod almanın zor olduğunu bilerek hareket etsinler.
  • fsr F kullanıcısına yanıt
    Hocam peki hızlıaldan alışveriş yaparken maximum kartı kullanma zorunluluğu yok değil mi? istediğimiz kartla ödeme yapabiliyoruzdur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

Hocam peki hızlıaldan alışveriş yaparken maximum kartı kullanma zorunluluğu yok değil mi? istediğimiz kartla ödeme yapabiliyoruzdur umarım.

Tabiki, istediğiniz kartla alışveriş yapabilirsiniz hatta world ile ödeme yaparsanız onun kampanyasından da faydalanabilirsiniz..
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aradığım cevap buydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsr

Arkadaşlar İş Bank müşteri hizmetleri ile olan görüşmeden sonra Hızlıal için 50 TL lik kodu gönderdiler. Hızlıal dan telefon alarak da 50 tl indirimi kullandım bilginiz olsun.

Bu arada bir arkadaım daha GİB den ödeyerek yaptı ona da gelmedi kod. O da aynı şekilde mh ile görüştü yazıştı vs. sonra mail ile ilettiler kodu.

İş Bank kullanacak olanlar, yazışmadan konuşmadan kod almanın zor olduğunu bilerek hareket etsinler.

Ben de diyorum benim kod neden gelmedi... Dürtmek lazımmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 aracım için 945 lira ödedim. 1-3 yaş için adaletsiz dağılım var.. Bu ülkede ne adaletliki sayın arkadaşlar..

Bankalardan kampanya beklemeyin hepsi aldatmaca bugün 3 veren yarın 5 alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar maximumun kampanyasinda internet bankaciligi uzerinden ve gib gov trden yapinca geliyor yaziyor.direk gib gov tr deneyen ve kodu gelen var mi tesekkurler.internet bankaciligiim yokda

• bekir33 kullanıcısına yanıt
    eger gelmezse musteri hizmetletrini ararsin o zaman gonderirler. slkinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

arkadaslar maximumun kampanyasinda internet bankaciligi uzerinden ve gib gov trden yapinca geliyor yaziyor.direk gib gov tr deneyen ve kodu gelen var mi tesekkurler.internet bankaciligiim yokda

Bana geldi gib üzerinden, 10 gün önce kullandım bile
  • Arkadaslar neden acele ediyosunuz haziran sonuna kadar illaki ekmek cikar

• zx6r kullanıcısına yanıt
    motor hacmine göre alınıyor vergi esas adaletsiz olan bu değil mi? 150 bin liralık araçtan da, 30 bin liralık araçtan da aynı vergi alınıyor, esas adaletsizlik burda.
  • ocak sonuna kadar değil mi mtv ödeme süresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

motor hacmine göre alınıyor vergi esas adaletsiz olan bu değil mi? 150 bin liralık araçtan da, 30 bin liralık araçtan da aynı vergi alınıyor, esas adaletsizlik burda.

Kesinlikle öyle hocam. 1999 model 5.2 lik jeep için c180 den fazla vergi ödedim. Model yılları motor gücüyle bu iş çok adaletsiz oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

Arkadaslar neden acele ediyosunuz haziran sonuna kadar illaki ekmek cikar

1. Taksit ocak sonu ödenmezse cezalı duruma düşüyorsunuz. Hatırlatalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların da dediği gibi istediğiniz kar ile alışveriş yapabilirsiniz hızlıal dan. Ben world kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

arkadaslar maximumun kampanyasinda internet bankaciligi uzerinden ve gib gov trden yapinca geliyor yaziyor.direk gib gov tr deneyen ve kodu gelen var mi tesekkurler.internet bankaciligiim yokda

Bana geldi gib üzerinden, 10 gün önce kullandım bile

tesekkurler hocam

• beklediğim randumanı bulamadım hacılar bu kampanyalardan.. ne vericen abine.. yap bi güzellik abine..
  • işbank mtv ödemesi ile gelen kodu kullanmayacak olan varsa bana verebilirmi?
  • Axess 300 tl üstüne taksit yapıyor. vergisi 300 altı olup taksit isteyenler axessin 3 taksit kampanyasına katılıp ödeme yaparsa faizsiz 3 taksite bölünüyor.kampanyaya katılım için mesaja para vermek istemeyenler internet bankacılığından kayıt olabilir.

• İş bankası hızlıal çeki ile ve kartlardaki puanlar ile 520 liralık fx8350 işlemciyi 395 liraya aldım. Piyasaya göre fiyatı çok çok iyiye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 17 Ocak 2015; 15:41:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.