Şimdi Ara

2015 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları[İlk Mesaj Güncel] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
38
Favori
39.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasuvari

Ttnetten msj geldi sigortayeri.com dan ödersiniz20tl fatura iindirimi kazanıyorsunuz ama katılmak için msj atmanız gerek

Bu mesaj zorunlu sigorta ödemesi için MTV ile ilgili degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergiler sürekli artıyor artmasına da bankalarda mtv deki kampanyaları iyice azaltıyor
    sonax vs gibi bakım koruma kampanyaları zaten tırt gidiyorsun adam doğru dürüst ilgilenmiyor bile (istisnalar hariç)
    indirim dedikleri bindirilmiş fiyat üzerinden bir numarası yok
    bir tek taksit işi var geriye kalan peşin ödemek istemeyen için uygun olabilir

az da olsa puan verse biri bir işe yarayacak diğer türlü avantaj dediklerinin hiçbirisi avantaj falan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

World- sonax kampanyası sadece yapı kredi world ile geçerli, vakıfbank world ile 3 taksit yapıyor, ayrıca bir hediye vermiyor.

Düzeltmeyi yaptım. Teşekkürler.

@syruse Teşekkür ederim. Umarım faydalı olabilmişizdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

quote:

C180 aracım için 945 lira ödedim. 1-3 yaş için adaletsiz dağılım var.. Bu ülkede ne adaletliki sayın arkadaşlar..

Bankalardan kampanya beklemeyin hepsi aldatmaca bugün 3 veren yarın 5 alır.

88 Ford Taunus aracım için 63 tl ödedim. 3200 motor.

88 taunus ile 2013 C180 i karşılaştırmak çok güzel bir mantık.

C180 dediğin şey Ford değil mi?

Değil güzel kardeşim değil.. Mercedes C180..

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

yorma kendini..

anlamiyorlar

Anlamak istemiyorlar. Adam ödediğim paranın peşine düşmüş, ben paranın peşinde değilim diyorum yok sen o arabayı almışsın vergi ödemekten şikayet ediyorsun diyor.. E daha ne diyeyim..

• quote:

quote:

yorma kendini..

anlamiyorlar

Anlamak istemiyorlar. Adam ödediğim paranın peşine düşmüş, ben paranın peşinde değilim diyorum yok sen o arabayı almışsın vergi ödemekten şikayet ediyorsun diyor.. E daha ne diyeyim..

Hocam araba alırken sadece fiyatına bakmayacaksın.

Bunun benzini, servisi, sigortası, kaskosu, vergisi vs. var. E şimdi bunlardan şikayet edersen, adam da haklı olarak mercedese binmeyiver der sana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

yorma kendini..

anlamiyorlar

Bunun benzini, servisi, sigortası, kaskosu, vergisi vs. var. E şimdi bunlardan şikayet edersen, adam da haklı olarak mercedese binmeyiver der sana...

Hocam sende anlamıyorsun şikayet ettiğim falan yok!!!

Burada vergi mevzuatından bahsediyorum devletin uygulaması yanlış diyorum siz hala taktınız ödediğim vergiye..

• quote:

Orijinalden alıntı: smedreh

Kalın yazılan kısım olmasa iyi bir fırsat sayılabilirdi, yine de ilgilenen olursa yararlanabilir...

Motorlu Taşitlar Vergisi’ ni gib.gov.tr’ den Parafly ile 3 veya 5 taksitte ödeyin, Onur Air’ den %30 indirim kazanın!

1 Ocak-8 Şubat 2015 tarihleri arasında gib.gov.tr’ den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir, kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
    MTV ödemesini Paraf, Parafly, Business kartlar ile gerçekleştiren müşterilerimiz, Nisan sonuna kadar Onur Air’ den yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında %30 indirim hakkı kazanacaktır.
    İndirim şifresi ödemenin ertesi günü hak kazanan müşterilere SMS olarak iletilecek vewww.onurair.com adresinden Parafly ile satın alınacak tek isime ait bilet alımlarında geçerli olacaktır.

Biletlemelerin uçuşa en fazla 5 gün kalaya kadar yapılması gerekmektedir ve biletlerde, biletlenen ücret sınıflarının kuralları geçerli olacaktır.

%30 indirim, alan vergileri, harçlar ve hizmet bedelleri hariç net ücrete uygulanacaktır, promosyon ücret grupları için geçerli olmayacaktır.
    İndirim kampanyası www.onurair.com adresinden yapılacak ilk 3.000 bilet alımı ile sınırlıdır.
    İptal ve iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler indirim kampanyasına dahil değildir.

merhaba ben bir türlü bu açıklamayı anlamadım. kullanan yada anlayan varsa açıklayabilir mi???

İndirim şifresi ödemenin ertesi günü hak kazanan müşterilere SMS olarak iletilecek vewww.onurair.com adresinden Parafly ile satın alınacak tek isime ait bilet alımlarında geçerli olacaktır.

.... Burda tek isime ait bilet alımlarında geçerli olması neyi ifade ediyor. yani aynı anda aileden 3 kişi için bilet alsam sadece bir kişiye mi indirim yapacak yoksa hiç indirim yapmayacak mı.. bu tek isimden kasıt sadece ben mi oluyorum ?

ayrıca bu indirim kodunu bir defa mı kullanabiliyoruz. bilgi verirseniz çok sevinirim..

• maximum kartımla 1. ödemede 50 tl hızlıal çek kodu gelmesine rağmen, başka bir araç için taksit ödediğimde gelmedi, kampanya kart bazında mı?
  • Demage kullanıcısına yanıt
    Müşteri bazındadır şartlara bakmadım ama öyledir bende 2 adet ödedim 1 adet geldi

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Neyse fazladan para harcamamış olduk
  • off. konuyu gördüm hala ödemediğim aklıma geldi.ay bitmeden ödemek lazım...
  • bu ay ödemezsek faiz işleme oranı nasıl oluyor?

günlük mü yoksa aylık mı faiz işliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

yorma kendini..

anlamiyorlar

Hocam sende anlamıyorsun şikayet ettiğim falan yok!!!

Burada vergi mevzuatından bahsediyorum devletin uygulaması yanlış diyorum siz hala taktınız ödediğim vergiye..

ülke vergilerle dönüyor hocam yapacak bir şey yok...

• yatması gereken 3 mtv var
    2 aracı ykb den ödedım
    1inı bekletıyorum bakalım sonlara dogru belkı exra bır şey çıkarsa diye

• cezalar artı vergiler toplamda 2.500,00-tl ödemem gerekiyor. aldığım işin yüzde 20 si stopaj yüzde 18 i kdv hepsi devlete gidiyor. devlete çalışıyorum yemin ederim.
    yıl sonu gelir vergisi ve yediğim yemekteki giydiğim giysideki aldığım benzindeki tükettiğim eşyalardaki vergileri söylemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 21 Ocak 2015; 15:13:24 >
  • iki aracı da axessle ödedik, bakalım şu checkup olayı neymiş :))
  • Eskiden peşin tüm yılı yatırırdım, takside düşürdüm zamlara kızgınlığımdan şimdiyse taksidi bile son güne kadar bekletiyorum.

• Ocak sonuna kadar sonra faiz işler

• işbankası maximum 50tl hızlıal ile ödeyeceğim ardından çek satış takas da 20tl ye satacağım.
    madem maxipuan yok biz de kendimiz yolumuzu buluruz.
    24ü gelsin de kredi kartı kesilsin öderim.
    sms ile katılım filan gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.