Bildirim
2015 opel corsa 1.2 yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada araç otomatik vites easytronic galiba tam bilmiyorum ama otomatik vites... -
5-5.5 lt yakarquote:
Orijinalden alıntı: Burak.884
Bu arada araç otomatik vites easytronic galiba tam bilmiyorum ama otomatik vites... -
Hocam eğer 5 5.5 yakarsa çok iyi... Bu aracın gerçek kullanıcılarından torumlar alabilirmiyim... -
quote:
Hocam eğer 5 5.5 yakarsa çok iyi... Bu aracın gerçek kullanıcılarından torumlar alabilirmiyim...
2015 model 1.2 motorun otomatiği yok.1.4 otomatik var 1.4 hem daha rahat olur hem aynı yakar. -
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
quote:
Hocam eğer 5 5.5 yakarsa çok iyi... Bu aracın gerçek kullanıcılarından torumlar alabilirmiyim...
2015 model 1.2 motorun otomatiği yok.1.4 otomatik var 1.4 hem daha rahat olur hem aynı yakar.
O zaman 1.4 tür hocam aracı kiralayacağım daha görmedim yani sadece yakıt tüketimini öğrenmek istedim... -
quote:
quote:
quote:
2015 model 1.2 motorun otomatiği yok.1.4 otomatik var 1.4 hem daha rahat olur hem aynı yakar.
O zaman 1.4 tür hocam aracı kiralayacağım daha görmedim yani sadece yakıt tüketimini öğrenmek istedim...
araç bu inceleme videosu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 22 Temmuz 2015; 19:55:14 >
-
100ü geçmezsen klima açmazsan maximum 6 litre yakar. 6*4.70=27 kruştan 1200 kmden 324 tl ile gelirsin.quote:
Orijinalden alıntı: predator93quote:
quote:
quote:
O zaman 1.4 tür hocam aracı kiralayacağım daha görmedim yani sadece yakıt tüketimini öğrenmek istedim...
araç bu inceleme videosu
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
araç bu inceleme videosu
Teşekkürler hocam...
-
Herkes bişey demiş ama kimse araçta kaç kişi olacağını ve bagaj durumunu sormamış.
4yetişkin +bagaj dolu+klima açık olduğunu düşünürsek 100 ü gecmemeniz halinde 7-8 lt yakar diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
100ü geçmezsen klima açmazsan maximum 6 litre yakar. 6*4.70=27 kruştan 1200 kmden 324 tl ile gelirsin.
Hocam klima açmayı düşünüyorum ve genelde 90 ile seyir etmeyi düşünüyorum 27 krş tatminkar olur benim için... -
quote:
Orijinalden alıntı: M.ERTEN
Herkes bişey demiş ama kimse araçta kaç kişi olacağını ve bagaj durumunu sormamış.
4yetişkin +bagaj dolu+klima açık olduğunu düşünürsek 100 ü gecmemeniz halinde 7-8 lt yakar diye düşünüyorum.
Hocam araçta 3 yetişkin olacak bagaj en fazla 2 çanta ve klima açık olacak... -
90 ile dayanabilirsen o kadar yakar ancak tabi kşralık araç bakımlı ise. ayrıca kiralık araçla o kadar uzun yola çıkılır mı ? oda ayrı konu.quote:
Orijinalden alıntı: Burak.884quote:
100ü geçmezsen klima açmazsan maximum 6 litre yakar. 6*4.70=27 kruştan 1200 kmden 324 tl ile gelirsin.
Hocam klima açmayı düşünüyorum ve genelde 90 ile seyir etmeyi düşünüyorum 27 krş tatminkar olur benim için...
Alıntıları Göster
-
quote:
90 ile dayanabilirsen o kadar yakar ancak tabi kşralık araç bakımlı ise. ayrıca kiralık araçla o kadar uzun yola çıkılır mı ? oda ayrı konu.
Hocam kendi aracımız yok mecburen çıkıcam normalde çıkmam ama babam o şehirde ve rahatsız hastanede acil gitmem gerek ve uçak fobim var mecburen yani gideceğim... -
quote:
quote:
90 ile dayanabilirsen o kadar yakar ancak tabi kşralık araç bakımlı ise. ayrıca kiralık araçla o kadar uzun yola çıkılır mı ? oda ayrı konu.
Hocam kendi aracımız yok mecburen çıkıcam normalde çıkmam ama babam o şehirde ve rahatsız hastanede acil gitmem gerek ve uçak fobim var mecburen yani gideceğim...
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin adanadayız kan falan lazım olursa geliriz. -
quote:
quote:
Hocam araçta 3 yetişkin olacak bagaj en fazla 2 çanta ve klima açık olacak...
100ü geçmezsen dikkatli kullanımda 5.5- 6 lt yi geçmez.7-8 lt diyenlere bakma .klima yakıtı çok fazla etkilemez uzun yolda.iyi yolculuklar kazasız belasız. -
quote:
quote:
quote:
Hocam kendi aracımız yok mecburen çıkıcam normalde çıkmam ama babam o şehirde ve rahatsız hastanede acil gitmem gerek ve uçak fobim var mecburen yani gideceğim...
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin adanadayız kan falan lazım olursa geliriz.
Teşekkürler hocam bizimkinin durumu öyle kan falan lazım olcak türde değil solunum problemi var. Yinede düşünmeniz yeter Allah razı olsun..
-
quote:
quote:
quote:
Hocam araçta 3 yetişkin olacak bagaj en fazla 2 çanta ve klima açık olacak...
100ü geçmezsen dikkatli kullanımda 5.5- 6 lt yi geçmez.7-8 lt diyenlere bakma .klima yakıtı çok fazla etkilemez uzun yolda.iyi yolculuklar kazasız belasız.
Teşekkürler hocam...
-
cc ile gidersen 90 km sabit 6-7 litre yakar.
o yoksa 7-8 ile gidersin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
cc ile gidersen 90 km sabit 6-7 litre yakar.
o yoksa 7-8 ile gidersin bence.
Hocam cc varmı araçta bilmiyorum ama o kadar yakacağını tahmin etmiyorum..
Benzer içerikler
- maxi scooter tavsiye
- ses yalıtımı en iyi arabalar 2024
- özel plaka sorgulama
- siyah araba çizik giderme
- mitsubishi eclipse cross yorum
- yangwang u9
- honda hornet 750 fiyat
- volvo xc90 elektrikli
- pejo 3008 2024
- zeekr 007 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X